«Απελευθερώθηκα με Πασσά»

«Απελευθερώθηκα με Πασσά»

Κόντρα στον Πυργετό στάθηκε αρκετά άτυχος, καθώς δυο φορές δικές του προσπάθειες σταμάτησαν στα αντίπαλα δοκάρια.

Ο Δημήτρης Μπισμπίκης ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο 19χρονος αριστερός μπακ του Απεραντιακού μίλησε στο «evrytaniasport.blogspot.com» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και όχι μόνο. Νοιώθει άτυχος για την εμφάνιση του στον Πυργετό και πιστεύει ότι ήταν η καλύτερη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Με την έλευση ενός γνώριμου προπονητή, του Κώστα Πασσά έχουν λυθεί τα πόδια του, καθώς παίζει ελεύθερα και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Με τον κ. Παναγιώτου πιστεύει ότι δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και ένοιωσε αδικημένος. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης, που η ομάδα του είναι το φαβορί για την κατάκτηση κόντρα στο Βελούχι. Θέλει πολύ να κατακτήσει το τρόπαιο τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπισμπίκη στο evrytaniasport.blogspot.com:

Δημήτρη την προηγούμενη Κυριακή έκανες πολύ καλή εμφάνιση στον Πυργετό. Είχες δυο δοκάρια και έφτασες κοντά στο να σκοράρεις. Νιώθεις άτυχος;

«Ναι νιώθω λίγο άτυχος με τα δυο δοκάρια, που είχα. Κάποιες φορές θα έχουμε τύχη και κάποιες άλλες δεν θα έχουμε. Πιστεύω στο μέλλον να κάνω καλύτερες εμφανίσεις και εγώ και η ομάδα».

Πιστεύεις ότι στον Πυργετό έκανες την καλύτερη σου εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα;

«Ναι πιστεύω πως ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση. Άλλωστε δεν είχα άλλες ευκαιρίες να κάνω καλή εμφάνιση, μου δόθηκε ευκαιρία και την έκανα».

Μετά από αυτή την ήττα έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες για παραμονή;

«Όχι από την στιγμή, που υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες, εμείς συνεχίζουμε και προσπαθούμε. Όταν σταματήσουμε να έχουμε και μαθηματικά ελπίδες, τότε θα το πάρουμε απόφαση ότι η ομάδα έχει πέσει. Υπάρχουν ακόμη 6 παιχνίδια, τα οποία θα τα παλέψουμε όλα μέχρι τελευταία στιγμή».

Άρα την Κυριακή δεν θα είστε αδιάφοροι κόντρα στο Μουζάκι.

«Όχι, δεν θα είμαστε καθόλου αδιάφοροι. Ο στόχος μας σαφέστατα θα είναι η νίκη».

Την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι κυπέλλου, ο τελικός κόντρα στον ΑΠΟΚ. Το μυαλό σας είναι σε αυτό το ματς;

«Πιο πολύ το μυαλό μας και εμένα προσωπικά, επειδή είμαι ντόπιος, είναι στο παιχνίδι του κυπέλλου. Πιστεύω ότι είναι και θέμα γοήτρου. Θα αγωνιστούν πιστεύω δυο ομάδες που είναι οι καλύτερες αυτή την στιγμή στο νομό και θα δώσουν και οι δυο τα πάντα για τον τίτλο. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και θα ήθελα να το κερδίσουμε. Το θέλουμε αυτό και εγώ, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου».

Είχες αγωνιστεί και πέρυσι στον τελικό κυπέλλου, όπου και τότε αγωνίστηκε η ομάδα σου. Τι αλλάζει φέτος, που η ομάδα σου είναι το φαβορί;

«Φέτος πιστεύω κι εγώ πως είμαστε το φαβορί. Πέρυσι είχαμε πάει στον τελικό, ήμασταν μια ομάδα από το τοπικό και αγωνιζόμασταν κόντρα σε μια ομάδα Δ΄ εθνικής. Φέτος αντιστράφηκαν οι ρόλοι και θέλω να είμαστε εμείς οι νικητές. Είναι και το μοναδικό τρόπαιο, που δεν έχω πάρει με την ομάδα και θέλω να το πάρω».

Με τον προηγούμενο προπονητή τον κύριο Παναγιώτου δεν είχες πολύ χρόνο συμμετοχής. Νιώθεις αδικημένος;

«Ναι ένιωσα αδικημένος, όταν ήταν προπονητής ο κύριος Παναγιώτου. Δεν μου έδωσε τις ευκαιρίες, που πίστευα ότι θα μπορούσα να είχα. Αλλά εντάξει ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες».

Θα ήθελες να μας μιλήσεις για τις σχέσεις σου με τον κύριο Πασσά;

«Οι σχέσεις μου με τον κύριο Πασσά είναι οι καλύτερες. Είναι ένας προπονητής, που τον ήξερα από τα χρόνια που αγωνιζόμουν στο τοπικό. Πιστεύω ίσως και η παρουσία του με βοήθησε να κάνω μια καλή εμφάνιση την Κυριακή, επειδή είναι ένας άνθρωπος από εδώ από την Ευρυτανία και ένοιωσα πιο απελευθερωμένος. Η πίεση ήταν λιγότερη».

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Θα ήθελες να αγωνιστείς σε κάποια επαγγελματική κατηγορία;

«Θα ήθελα να συνεχίσω ή στην Δ’ Εθνική ή σε μια άλλη κατηγορία μεγαλύτερη. Πιστεύω να τα καταφέρω. Σιγά-σιγά με δουλειά να πετύχω κάτι καλύτερο. Αυτό θα εξαρτηθεί και κατά πόσο καλά θα πάω τις επόμενες αγωνιστικές με την ομάδα, τώρα που άρχισα να παίρνω παιχνίδια».

Σίγουρα βλέπουμε βελτίωση σε σένα στα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκες. Κλείνοντας θα ήθελες να προσθέσεις κάτι άλλο;

«Θέλω την Τετάρτη, που είναι ο τελικός κυπέλλου να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Να μην παρεκτραπούνε, γιατί έχουν ακουστεί πάρα πολλά για αυτό το παιχνίδι, όπως θα έχεις ακούσει και εσύ πιστεύω. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσει ο καλύτερος και εύχομαι να είμαστε εμείς. Πιστεύω θα έχει πάρα πολύ κόσμο και να χαρούν το παιχνίδι».

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Παναγιώτης Κολλημένος



Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved