«Μπορούμε την άνοδο»

«Μπορούμε την άνοδο»

Αισιόδοξος για την άνοδο στην Δ’ Εθνική εμφανίστηκε ο Απόστολος Κουτρουλός σε συνέντευξή του στο Onsports.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παύλου Μελά Κουτσού, μίλησε για την φετινή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το «συγκρότημα» της Ξάνθης με την ανανέωση του ρόστερ, αλλά και τον προγραμματισμό τριετίας που θα φέρει την ομάδα στην Δ’ Εθνική.

- Ποιοι ήταν οι αρχικοί στόχοι της ομάδας όταν αναλάβατε;

«Οι αρχικοί στόχοι της ομάδας ήταν να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο. Για το λόγο αυτό, κάναμε 18 μεταγραφές στην αρχή της περιόδου. Από αυτές τις μεταγραφές, οι 12 ήταν με παιδιά κάτω των 20 ετών».

- Η ανανέωση του ρόστερ ήταν απόφαση της διοίκησης;

«Αυτό ήταν απόφαση της διοίκησης, όπως επίσης απόφαση ήταν να γίνει προσπάθεια για την ίδρυση ακαδημίας και αυτή την στιγμή, αριθμούμε περίπου 35 παιδιά στα μικρά τμήματα και εκπροσωπούν τον σύλλογο στα παιδικά πρωταθλήματα της Ξάνθης».

- Ο Παύλος Μελάς δείχνει ικανός για το πρωτάθλημα. Είναι μέσα στους στόχους σας η άνοδος;

«Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα, αλλά αν έρθει η άνοδος δεν πρόκειται να πούμε όχι. Βέβαια, δεν είναι αυτοσκοπός και για αυτό μένουμε στο αρχικό μας πλάνο».

- Ο σύλλογος έχει ένα νέο προπονητικό κέντρο…

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει μία προσπάθεια από την τωρινή διοίκηση, προκειμένου να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις, με γήπεδα και χώρους αναψυχής που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες στα παιδιά για να προπονηθούν, ενώ η ομάδα είναι δίπλα τους. Το χωριό μπορεί να αποτελέσει πυρήνα έλξης και για την γύρω περιοχές, καθώς απουσιάζουν δυνατές ομάδες».

- Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για την φετινή «μάχη» στο πρωτάθλημα;

«Οι πρώτες πέντε ομάδες της βαθμολογίας, αναμένεται να παλέψουν μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες είμαστε ισοδύναμες. Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Για το φινάλε, θεωρώ ότι κρίσιμο ματς είναι αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τον Ερμή Μάνδρας. Εκεί θα φανεί ποια ομάδα θα παλέψει για την άνοδο, μια και εκτιμώ πως τόσο ο Ζυγός, όσο και οι Πετεινός, Χρύσα, θα χάσουν βαθμούς στην συνέχεια».

- Είστε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών σας;

«Μέχρι τώρα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι μία νέα ομάδα και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Μετράμε 11 αγωνιστικές αήττητοι. Θα λέγαμε ότι κάναμε ένα δυνατό ντεμαράζ, καθώς δεν είχαμε ξεκινήσει καλά, αλλά παρουσιάζουμε μια σταθερά ανοδική πορεία».

- Έχετε σκεφτεί το μέλλον σας τη νέα χρονιά στον Παύλο Μελά;

«Ο σύλλογος έχει κάνει έναν προγραμματισμό, που θέλει την ομάδα να αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, είτε εγώ παραμείνω στην ομάδα, είτε όχι. Τώρα πρέπει πρώτα να περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά και μετά να δούμε για την επόμενη σεζόν».

- Είστε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου;

«Έχει γίνει μια νέα προσπάθεια, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια ο κόσμος ήταν μακριά από την ομάδα. Τα αποτελέσματα είναι θετικά για μας, κάτι στο οποίο μας βοήθησε και η ομάδα παλαιμάχων που ιδρύσαμε. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχαμε δώσει ένα φιλικό με τη Δόξα Δράμας».



Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved