Καστέλλα: «Η Καστέλλα δεν ήταν ποτέ διαλυμένη»

Καστέλλα: «Η Καστέλλα δεν ήταν ποτέ διαλυμένη»

Στην μεγάλη προσπάθεια της Καστέλλας να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία του Πειραιά, αναφέρθηκε ο Γιάννης Κατσός, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Onsports.

Ο γενικός αρχηγός των «κυανόλευκων», υποστήριξε πως η ομάδα κατάφερε να αναστηθεί, επειδή όλη μέσα σε αυτή ήταν συσπειρωμένοι, και είχαν πίστη στην προσπάθεια που έκαναν σε κάθε παιχνίδι, άσχετα από τα άτυχα αποτελέσματα που είχαν.

Η ομάδα από το χείλος του γκρεμού, και έχοντας μόλις μία νίκη στις 20 πρώτες αγωνιστικές, ανέκαμψε ανέλπιστα και εντυπωσιακά και σήμερα μπορεί πλέον να σκέφτεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πως εξηγείτε αυτή την μεταμόρφωση;

«Τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να συνέλθει. Είχαμε μόλις μία νίκη επί του Καραβά με 2-1 την 4η αγωνιστική και μέχρι την 20η συγκομιδή 11 βαθμών. Πιστεύω πως ήταν θέμα ψυχολογίας. Μας έλειπε μια νίκη. Είναι αλήθεια πως είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Αχιλλέα, βάλαμε 4 γκολ και τελικά χάσαμε το παιχνίδι με 5-4! Παρ’ όλα αυτά, η πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή μας, Κώστα Λαμπαδάριο, απέδωσε καρπούς. Μπορεί να χάναμε τα παιχνίδια, αλλά παίζαμε καλά. Σιγά, σιγά, η ομάδα έδεσε και βρήκε την αγωνιστική της ταυτότητα. Μας βοήθησαν και οι επιστροφές ορισμένων παικτών που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν για διαφόρους λόγους».

Τι ήταν αυτό που χαρακτήριζε την Καστέλλα πριν και τι μετά την ανάκαμψή της;

«Είμαστε πάντα μια ομάδα που ποτέ δεν εμφάνισε σημάδια διάλυσης. Ακόμα και την περίοδο που τα αποτελέσματα ήταν άσχημα, είχαμε 25 παίκτες στις προπονήσεις. Υπήρχε συσπείρωση, ενότητα και πίστη στην προσπάθειά μας. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και παίζει η καλή δουλειά από τους προπονητές, τον Κώστα Λαμπαδάριο. τους συνεργάτες του, Άρη Κακογιάννη και Μιχάλη Χατζηαθανασίου. Και η διοίκηση όμως, ήταν και είναι πάντα παρούσα».

Σας επηρέασε το γήπεδο του ΣΕΦ και ο κακός αγωνιστικός του χώρος;

«Σαφώς και μας επηρέασε. Σε αυτό κάνουμε τις προπονήσεις, οι οποίες διεξάγονται με πολλά προβλήματα και για τον λόγο ότι το συγκεκριμένο γήπεδο το χρησιμοποιούν και άλλες ομάδες. Αν είχε γίνει ανακατασκευή στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ, σίγουρα θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα γενικότερα».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

«Η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της και μαθηματικά. Ξεπέρασε γρήγορα τα εμπόδια και πριν το Πάσχα πέτυχε αυτόν τον στόχο. Διαθέτουμε ένα καλό σύνολο. Αν διατηρηθεί ο βασικός κορμός και γίνουν ορισμένες προσθήκες, κυρίως από το εφηβικό τμήμα, τότε μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Οι ποδοσφαιριστές στην Καστέλλα παίζουν ποδόσφαιρο αφιλοκερδώς και αυτό το σημαντικό για εμάς».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved