Π.Α.Σ Κλένια - Π.Α.Ο Λουτράκι 0-1

Π.Α.Σ Κλένια - Π.Α.Ο Λουτράκι 0-1

Με γκολ του Αποστολάκη στο 80' ο ΠΑΟ Λουτρακίου πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου της Α' Κορινθίας, ΠΑΣ Κλένιας.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, από το οποίο δεν έλειψε πραγματικά τίποτα, ο ΠΑΟ Λουτρακίου πήρε μεγάλη νίκη, αφού επιβλήθηκε της ΠΑΣ Κλένιας 1-0 εκτός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως στο πρώτο μισάωρο. Μπροστά από τις δύο εστίες υπήρχε μεγάλη... κινητικότητα, ωστόσο στην επανάληψη ήταν όλο το... ζουμί!

Στο 67' ο Μπαλάφας βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ο Αντωνίου έκανε το καθαρό τάκλιν διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ, ο Μπαλάφας όμως έπεσε έξυπνα και ο κ. Δασκαλόπουλος υπέδειξε τη βούλα του πέναλτι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες.

Ο Γεώργαρης εκτέλεσε το πέναλτι, με τον Νικολόπουλο να πέφτει στη σωστή γωνία και τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται προσωρινά!

Ο Παπαιωάννου από το πλάγιο άουτ θα επαναφέρει τη μπάλα που με τη σέντρα θα πάρει πολύ ύψος και στην κάθοδό της πάνω στη γραμμή, θα καταλήξει στα δίχτυα, μέσα από ένα πλήθος παικτών. Ο κ. Δασκαλόπουλος θα υποδείξει επιθετικό φάουλ του Λέπεντζη στον Νικολόπουλο και θα ακυρώσει το γκολ, ενώ παράλληλα θα αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων λόγω των έντονων διαματυριών του.

Στο 80' ο Τσουμάνης βρήκε τον Αποστολάκη, με τον επιθετικό των «οράνιε» να ξεπερνάει δύο αντίπαλους αμυντικούς και προλαβαίνοντας την έξοδο του Γκίκα, με ψηλοκρεμαστό σουτ να σημειώνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Στο 84' αποβλήθηκε ο Μίχας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση, ενώ στο 87' ο Αντωνίου βγήκε στην αντεπίθεση έκανε τη συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Τσουμάνης με υπερένταση με προβολή λίγο έλειψ να κάνει το 0-2.

Στο 91' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω καθυστέρησης και ο Γκαρμίρης.

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Παπαιωάννου, Μακρής, Μπαλάφας Π.Β, Λέκκας, Μπαστούνης, Λέπεντζης, Κλαδάκης (61’ Σέννης), Μπαλάφας Π.Μ, Γεώργαρης Χρ., Γεώργαρης Σπ.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Νικολόπουλος, Γκαρμίρης, Μίχας, Ανδρεατίδης, Βουτσινάς (47’ Τσατσόπουλος), Αντωνίου, Μαυρέλης, Πανταζής (76’ Τσουμάνης), Αποστολάκης,  Γιαννακούλης, Καλλάς (49’ Χρυσαφίδης).

Πηγή: aoloutraki



Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved