Η Επανομή καταγγέλλει…

Η Επανομή καταγγέλλει…

Ο ΑΣ Αναγέννηση Επανομής κατήγγειλε τον προπονητή του Θριάμβου Ταγαράδων.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Θριάμβου Ταγαράδων με την Αναγέννηση Επανομής για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, καθώς όπως κατήγγειλε ο ΑΣ Αναγέννηση Επανομής ο προπονητής των γηπεδούχων επιτέθηκε φραστικά σε μητέρα ποδοσφαιριστή!

Χαρακτηριστικά η Επανομή ανέφερε:

«Ο Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ.Μ.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας

ΝΕΩΝ μεταξύ των ομάδων ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Ταγαράδων. Στο ημίχρονο και, συγκεκριμένα, τη στιγμή που έβγαιναν οι ομάδες από τα αποδυτήρια, (μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα των παιδιών) ο προπονητής της ομάδας του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σήκωσε το βλέμμα του προς την κερκίδα του γηπέδου και προέβη σε φραστική επίθεση εναντίον της μητέρας του τερματοφύλακα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ Άγγελου Ντεβρεντλή, κας Βακαλοπούλου Μαργαρίτας, η οποία εκείνη τη στιγμή καθόταν στην κερκίδα μαζί με άλλους γονείς, περιμένοντας την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα, χωρίς κανένα απολύτως λόγο και χωρίς να προκληθεί από την ίδια ή από οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Μεταξύ όλων όσων είπε, άφησε υπονοούμενα για την ηθική της καθώς και αιχμές για την προσωπική της ζωή. Η μητέρα του αθλητή ωστόσο δεν αντέδρασε καθόλου, από σεβασμό προς το παιδί της, την ομάδα του και τους υπόλοιπους αθλητές. Παρών στο περιστατικό ήταν και ο κύριος Χασάν Μπαμπικιέρ, Γ΄Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ., ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τη

μητέρα του αθλητή. Η λεκτική βία που άσκησε ο εν λόγω προπονητής εναντίον της μητέρας του αθλητή, άσκησε ψυχολογική πίεση στο παιδί και διατάραξε τη συναισθηματική του ισορροπία, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, κάνοντας πέναλτι σε αντίπαλο παίκτη. Στη συνέχεια, ο αθλητής οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, από τα οποία τον παρέλαβε η μητέρα του σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρόντος και πάλι του κου Χασάν Μπαμπικιέρ, και αποχώρησαν από το γήπεδο.

Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος κύριος χρησιμοποιεί ανάλογες μεθόδους ώστε να κερδίζει παιχνίδια και, μέχρι στιγμής, δεν έχει υποστεί καμία συνέπεια για τη συμπεριφορά του. Λυπούμαστε πραγματικά για τέτοια φαινόμενα λεκτικής βίας που εμφανίζονται ακόμα και σε αγώνες Νέων ερασιτεχνικού επιπέδου και αμαυρώνουν την εικόνα του Ελληνικού Αθλητισμού.

Για το Δ.Σ. ΤΟΥ A.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΣ»



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved