Φωνάζει για Βλάχο η Δόξα Κορωπίου

Φωνάζει για Βλάχο η Δόξα Κορωπίου

Έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι της Δόξας Κορωπίου από τη διαιτησία του Βλάχου στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (25/2) με την ομάδα των Γλυκών Νερών, από την οποία ηττήθηκαν με σκορ 1-0.

Οι διοικούντες την ομάδα των μεσογείων εξέδωσαν ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα, την οποία δημοσίευσε ο ιστότοπος, «neaepsana.blogspot.com».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

 «Η Δόξα Κορωπίου διαμαρτύρεται εντονότατα και με κάθε τρόπο, για την σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Βλάχου στον χθεσινό αγώνα με τα Γλυκά Νερά. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχοντας προφανώς γνώση των ισορροπιών του πρωταθλήματος, δεν προστάτευσε το κύρος του αγώνα με τα σφυρίγματά του (ή τα μη σφυρίγματα) και διαμόρφωσε το εις βάρος μας πλαστό αποτέλεσμα.
Πρώτον: Δεν απέβαλε τον τερματοφύλακα των Γλυκών Νερών όταν αυτός κτύπησε μπροστά του εκτός φάσης τον ποδοσφαιριστή μας Παπαδόπουλο ενώ σε παλαιότερο αγώνα της Δόξας (με τον Παλληνιακό), σε παρόμοιο γεγονός, ο διαιτητής είχε αποβάλλει τον δικό μας τερματοφύλακα μόλις στο 2’ λεπτό του αγώνα και στη συνέχεια η Δόξα δέχθηκε 4 γκολ!

Δεύτερον: Δεν σφύριξε πέναλτυ σε ανατροπή εντός της περιοχής (πάλι του παίκτη μας Παπαδόπουλου), τόσο εξόφθαλμη, που θεωρούμε ότι πρόκειται για φάση που αποτυπώνει τον ορισμό του πέναλτυ!

Τρίτον: Πήρε το παιχνίδι πάνω του σε τέτοιο βαθμό, που αγνόησε υποδείξεις των βοηθών του και εκνεύρισε τους παίκτες της ομάδας μας, αφήνοντας την εντύπωση, σε όλους εμάς που παρακολουθήσαμε τον αγώνα, ότι ήθελε το κακό της Δόξας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, πληροφορούμε την διοργανώτρια ΕΠΣΑΝΑ ότι είναι αδύνατο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και καλούμε τον πρόεδρο Μαγουλά που ήταν παρών στο χθεσινό σφάξιμο και είναι υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών, να σταματήσει «με το μαχαίρι» αυτές τις καταστάσεις, που –κατά κοινή ομολογία όσων βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Κορωπίου- οδηγούν σε δικαίωση των φημών που κυκλοφορούν, για «βοήθεια» συγκεκριμένης ομάδας που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή.
Όσον αφορά τον διαιτητή Βλάχο, ο πατέρας του ήταν μέχρι πρόσφατα διοικητής της Πυροσβεστικής Μαρκοπούλου. Και ο νοών, νοείτω - χειρουργείο»!



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved