Γκολ και... ξύλο στο Κιάτο!

Γκολ και... ξύλο στο Κιάτο!

Επεισοδιακή ήταν η 18η αγωνιστική στη «μεγάλη» κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κορινθίας, καθώς η αποστολή του ΠΑΣ Κλένιας δέχτηκε επίθεση κατά την άφιξή της, αλλά και λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι με τον Πέλοπα στο Κιάτο.

Στο Κιάτο ο τοπικός Πέλοπας υποδέχτηκε τον – πρωτοπόρο μέχρι χθες – ΠΑΣ Κλένιας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας και χάρη στη νίκη του με 2-0 έπιασε τον αντίπαλο του στην κορυφή της βαθμολογίας με 42β.

Δυστυχώς, όμως, δεν έλειψαν τα παρατράγουδα, καθώς τα μέλη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο γυμναστής του ΠΑΣ Κλένιας.

Τα επεισόδια μάλιστα, δεν περιορίστηκαν στο προαναφερθέν περιστατικό, αλλά συνεχίστηκαν και δύο λεπτά πριν το φινάλε του ματς, όταν οπαδοί του Πέλοπα επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας της Κλένιας, με την ένταση να μεταφέρεται τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στις κερκίδες!

Ο ρέφερι της αναμέτρησης, κ. Καρσιώτης, αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για περισσότερα από είκοσι λεπτά δίνοντας παράλληλα εντολή ν’ απομακρυνθούν οι οπαδοί πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, ο Σολωμός επικράτησε με 3-2 της Ελλάδας Βέλου, οι ιθύνοντες της οποίας ωστόσο, έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ. Αστερή.

Ο ΠΑΟ Λουτράκι, εξάλλου, «σκόρπισε» τον Άλμπατρος με το εντυπωσιακό 9-1 και πλησίασε στο… ρετιρέ, από το οποίο απέχει πλέον μόλις τρεις βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αποστολάκης, ο οποίος πέτυχε τα έξι (!) από τα εννέα γκολ της ομάδας του Λουτρακίου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας:

Σολωμός - Ελλάς Βέλου 3-2

Ηρακλής Ξυλ. - Σαρωνικός 3-2

Ηρακλής Λεχ. - Παννεμεατικός 1-0

ΠΑΟ Λουτράκι - Άλμπατρος 9-1

Πανσολυγειακός - Ολυμπιακός Λ. 2-1

Θύελλα Πετρίου - Αστέρας Δερβ. 2-1

Πέλοπας - ΠΑΣ Κλένια 2-0

Προοδευτική - Ισθμιακός 3-0 α.α.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας



ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved