Σκληρή ανακοίνωση του Ηρακλή Ηρ.

Σκληρή ανακοίνωση του Ηρακλή Ηρ.

Ανακοίνωση για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Ραφαέλο από οπαδό στην εξέδρα στον αγώνα με το Δεμάτι εξέδωσε ο Ηρακλής Ηρακλείου.

Οι «κυανόλευκο» ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Δεματίου από την πειθαρχική της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο της Γαρίπας μεταξύ της ομάδας μας και του Δεματίου μόνο αδιάφορους δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν. Είναι τραγικό εν έτη 2011 και με όλα αυτά που βιώνει η χώρας μας, κάποιοι να τρέφουν τόσο μίσος για συνανθρώπους τους . Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει η «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», λέξη άγνωστη για τους οπαδούς του Δεματίου, που δεχτήκαμε ως Δ.Σ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ και τους οπαδούς του Δεματίου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε το Δ.Σ της ομάδας μας και ιδιαίτερα ο ποδοσφαιριστής μας που ήταν εκτός δεκαοχτάδας Γιάκου Ραφαελο ο οποίος είχε την «τύχη» να είναι μαζί μας στη εξέδρα.

Νιώθουμε υποχρεωμένοι απέναντι τους γιατί ο ποδοσφαιριστής μας, γλύτωσε μόνο με πέντε ράμματα και θα μείνει μόνο 20 ημέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ θα μπορούσε να είχε πάθει χειρότερα. Ευχαριστούμε γιατί γλυτώσαμε μόνο με μπουνιές και ράμματα .
Σας ευχαριστούμε κύριοι του Δεματίου που δέρνατε μόνο επτά και οκτώ έναν συνάνθρωπο σας. Ζητάμε συγγνώμη κύριοι του Δεματίου που ήμασταν μόνο οκτώ άτομα και είχαμε το «θράσος» να καθίσουμε στην άκρη της κερκίδας και να δούμε την ομάδα που αγαπάμε και θυσιάζουμε χρόνο και χρήμα…

Σας ευχαριστούμε που αφήσατε να παιχτούν εξήντα πέντε λεπτά παιχνιδιού πριν αρχίσουν να πετιούνται μπάλες, που έφευγαν ακόμα και απ’ τον πάγκο σας  προς τον αγωνιστικό χώρο. Την είσοδο του μικρού παιδιού τη θεωρούμε τυχαία, παιδάκι ήταν δεν ήξερε. Ζητάμε συγγνώμη που κάναμε το μεγάλο λάθος να σας πούμε να μη πετάτε μπάλες και να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόδοση της «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» που τύχατε στο θεσμό του κυπέλου στο γήπεδο μας όπου καθόμασταν δίπλα - δίπλα και δεν έγινε το παραμικρό.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Δεματίου που μετά από 2 ημέρες βγήκε με μία λυτή ανακοίνωση και έκανε τον «κινέζο» για τα επεισόδια.</h6>

Ως σωματείο, ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με έτος ίδρυσης 1931 και αριθμό μητρώου 67  και ως ιδρυτικό μέλος της Ε.Π.Σ.Η δεν έχουμε προκαλέσει ποτέ το παραμικρό το μόνο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μέσα από την μεγάλη ομάδα και από τις δωρεάν ακαδημίες μας είναι ποδοσφαιριστές με ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Καλούμε τα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Σ.Η. να αποδώσει τις ποινές που ορίζει ο Κ.Α.Π. χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Υ.Γ.1 : Αν ως Δ.Σ δεν μπορείτε να μαζέψετε τους 30 άσχετους με το ποδόσφαιρο, αλλάξτε άθλημα και δημιουργήστε τμήμα ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ. Εκεί θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν.

Υ.Γ.2: Ως σωματείο θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Δεματίου για την νίκη τους.

Για το Δ.Σ του ΑΟ Ηρακλής Ηρακλείου
Ο πρόεδρος Μαυρουδής Κων/νος».



Κιλιάν Εμπαπέ: Πιέσεις του Εμανουέλ Μακρόν στη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Κιλιάν Εμπαπέ: Πιέσεις του Εμανουέλ Μακρόν στη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved