Η ΕΠΣ Πειραιά στην Σαλαμίνα

Η ΕΠΣ Πειραιά στην Σαλαμίνα

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, Γιάννη Τσαβαρή, πραγματοποίησε η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά, την Πέμπτη (10/11).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΠ για το συγκεκριμένο θέμα, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10.11.2011 η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ και τα σωματεία της Σαλαμίνας.

Στη 2ωρη ωφέλιμη και εποικοδομητική συνάντηση συμμετείχαν από την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. ο Πρόεδρος κ.ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, η Αντιπρόεδρος κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ο Ταμίας κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και οι Πρόεδροι της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Παρατηρητών κ.κ.ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΕΒΑΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΠΑΤΑΣ.
Παρόντες από τον Δήμο Σαλαμίνας ο  Αντιδήμαρχος; κ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

Από τα σωματεία συμμετείχαν οι κατωθι:
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: οι κ.κ. ΔΟΣΗΣ, ΦΟΥΡΙΚΗΣ, ΚΟΛΟΥΡΙΩΤΗΣ, ΑΤΤΩΝΗΣ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: οι κ.κ. ΦΑΦΟΥΤΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: οι κ.κ. ΜΠΕΓΝΗΣ, ΓΕΜΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: οι κ.κ. ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ και η κα ΒΙΛΛΙΩΤΗ
Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (5Χ5): οι κ.κ. ΜΠΑΓΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΑΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (5Χ5): ο κ.ΚΑΘΑΡΟΣ

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχαρίστησε, εκ μέρους της Ενωσης και των σωματείων της Σαλαμίνας, τον Δήμαρχο Σαλαμίνας και τους συνεργάτες του, για τη συνάντηση που δίνει την δυνατότητα να κατατεθούν τα αιτήματα των ερασιτεχνικών σωματείων του Δήμου.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. συνεχάρη τον Δήμαρχο Σαλαμίνας για τη δημιουργία του νέου γηπέδου – διαστάσεων 60χ50 – στην περιοχή ΒΟΥΡΚΑΡΙ, γεγονός που αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την ολοκλήρωση του σε αγωνιστικό γήπεδο και δίνει τώρα τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται για προπονητικές ανάγκες των σωματείων, ως και για τους εφηβικούς αγώνες μόλις δοθεί η απαραίτητη άδεια καταλληλότητας του.

Ο κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ παρουσίασε τις προτάσεις της Ε.Π.Σ.Π. και των σωματείων της Σαλαμίνας, που συνοπτικά είναι οι κατωθι:
•    Ανακατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
•    Βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
•    Ετήσιες προληπτικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών των σωματείων από Δημοτικό Ιατρείο ή σε άλλο, με ευθύνη του Δήμου
•    Χορήγηση ετήσιας επιχορήγησης στα σωματεία για να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους

Στο ίδιο περίγραμμα κατέθεσαν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους, από μέρους των σωματείων, οι κ.κ. ΔΟΣΗΣ, ΑΤΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΦΟΥΤΗΣ, ΜΠΕΓΝΗΣ και ΜΠΑΓΙΑΣ, ως και από την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. οι κ.κ. Π.ΛΑΠΑΤΑΣ και Β.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π. και την αντιπροσωπεία της, ως και τους εκπροσώπους των σωματείων της Σαλαμίνας για την παρουσία τους στη συνάντηση – συζήτηση.

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για την ικανοποίηση τα ων αιτημάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Σαλαμίνας- μέσα σ΄ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που προέκυψαν και για το Δήμο Σαλαμίνας.

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο - κατ’  αρχήν προπονητήριο – και δήλωσε ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα να ολοκληρωθεί και να γίνει και αγωνιστικό, με ότι απαραίτητα χρειάζεται γι’  αυτό.

Όσον αφορά για τα άλλα θέματα που τέθηκαν από την Ένωση και τα σωματεία, ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε να προχωρήσει το έργο του βοηθητικού γηπέδου στο Αμπελάκι, να εξετάσει λύσεις για τις προληπτικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών των σωματείων, ως και να εξαντλήσει κάθε οικονομικό περιθώριο μέσα στις σημερινές συνθήκες για να μπορέσει να ενισχύσει τα σωματεία.

Ο κ. Δήμαρχος ζήτησε την συνδρομή της Ε.Π.Σ.Π. για την προώθηση, μέσω της Περιφέρειας, των έργων που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα και αφορούν και τα γήπεδα της Σαλαμίνας.

Ενημέρωσε επίσης ότι εξελίσσεται και αίθουσα εκγύμνασης με τα απαραίτητα όργανα για τις προπονητικές ανάγκες όλων των αθλητών.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. δήλωσε στον κ. Δήμαρχο και σε όλους τους παραβρισκόμενους, ότι η σταθερή – διαχρονική φιλοσοφία της Ε.Π.Σ.Π. είναι η σταθερή συμμαχία της Ενωσης και των σωματείων της με τις δημοτικές αρχές των πόλεων, ώστε να υλοποιεί την πρόοδο και να υλοποιούνται τα αιτήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου υπέρ της νεολαίας και των περιοχών τους.

Το ίδιο θα κάνει η Ε.Π.Σ.Π. στηρίζοντας στην Περιφέρεια τα αιτήματα ανάπτυξης του Δήμου Σαλαμίνας, ωφελώντας έτσι πολύπλευρα τη συνολική προσπάθεια προόδου της Σαλαμίνας.

Επίσης ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π.  πρότεινε στα σωματεία και στον Δήμαρχο την διενέργεια αιμοδοσίας στη Σαλαμίνα, για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος των σωματείων, διαδικασια ου οργανώνει και υλοποιεί η Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μαζί με εκπροσώπους των σωματείων μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου – προπονητηρίου στο ΒΟΥΡΚΑΡΙ, στο οποίο εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη προπονητικό πρόγραμμα σωματείων της Σαλαμίνας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
«Βόμβα» από τον Πανελευσινιακό!
«Βόμβα» από τον Πανελευσινιακό!
Ποσό - μαμούθ από Αμπράμοβιτς σε Κόντε για μεταγραφές
Ποσό - μαμούθ από Αμπράμοβιτς σε Κόντε για μεταγραφές
Ολυμπιακός: Δεν επιστρέφει Αργεντινή ο Πελεγκρίνο
Ολυμπιακός: Δεν επιστρέφει Αργεντινή ο Πελεγκρίνο
ΠΑΟΚ: «Παρών» ο Σαββίδης στο ΔΣ
ΠΑΟΚ: «Παρών» ο Σαββίδης στο ΔΣ
Πανελλήνιες 2017: SOS θέματα για τη Νεοελληνική Γλώσσα
Πανελλήνιες 2017: SOS θέματα για τη Νεοελληνική Γλώσσα
Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 της Πολεμικής Αεροπορίας στις Σποράδες
Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 της Πολεμικής Αεροπορίας στις Σποράδες
Education Festival: Δωρεάν σεμινάρια Μηχανολογίας-Μεταφορών από ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College
Education Festival: Δωρεάν σεμινάρια Μηχανολογίας-Μεταφορών από ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College
Καιρός: Συνεχίζονται και τη Δευτέρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα
Καιρός: Συνεχίζονται και τη Δευτέρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης