Κατσιάδας: «Να βοηθήσω την ομάδα μου»

Κατσιάδας: «Να βοηθήσω την ομάδα μου»

Αισιόδοξος πως η Δόξα Ραπτόπουλου μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Θωμάς Κατσιάδας.

Ο νεαρός επιιθετικός, μιλώντας στο «Evrytania Sport» υποστήριξε πως στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα για τον τεχνικό, Γιώργο Παπαδήμου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως ήρθε η νίκη ενάντια στον Απεραντιακό και πόσο σημαντική ήταν για την ομάδα σου;

«Η νίκη με τον Απεραντιακό ήταν ιδιαίτερα σημαντική για μένα και ακόμη σημαντικότερη για την ομάδα. Η αξία της συγκεκριμένης νίκης είναι τεράστια, διότι μας έδωσε αυτοπεποίθηση και πίστη ότι έχουμε την ικανότητα να βρεθούμε στη τετράδα με ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον. Προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά στον αγώνα, αλλά ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε. Βέβαια μετά την ισοφάριση βρήκαμε το ρυθμό μας και πετύχαμε την πολυπόθητη νίκη».

Ποια είναι τα συναισθήματα σου, που σκόραρες ένας σημαντικό γκολ, που ήταν και το πρώτο σου;

«Χάρηκα αρκετά με το γκολ, που πέτυχα και με χαροποιεί επίσης ιδιαίτερα που βοήθησα την ομάδα μου να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να πετύχω περισσότερα τέρματα, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου».

Πως πήρες την απόφαση σου να ενταχτείς στην Δόξα και πόσο δύσκολες είναι οι μετακινήσεις σου, καθώς διαμένεις λόγω σπουδών στην Αθήνα;

«Είμαι από πέρυσι στη Δόξα, αλλά λόγω των πανελληνίων εξετάσεων δεν ανέβηκα ποτέ στο χωριό για μπάλα. Φέτος σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να παίζω για το χωριό μου και αφού με θέλει και η ομάδα εντάχθηκα κανονικά σε αυτή. Όταν έχεις όρεξη για να παίξεις δεν σκέφτεσαι ούτε τη κούραση, αλλά ούτε και την απόσταση».

Πως βλέπεις το ξεκίνημα σας ως τώρα στο πρωτάθλημα;

«Το ξεκίνημα της ομάδας θα μπορούσε να ήταν κα καλύτερο, καθώς σταθήκαμε άτυχοι σε πολλούς αγώνες. Έχουμε χάσει τρεις αγώνες με ένα γκολ διαφορά και δεν καταφέραμε ποτέ να κατεβάσουμε την καλύτερή μας ενδεκάδα».

Ένα σχόλιο σου για το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος. Έχεις ξεχωρίσει κάποιες ομάδες;

«Το πραγματικό επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά καλό, αλλά δυστυχώς λόγω εργασίας και απόστασης μερικοί πολύ καλοί παίχτες δεν μπορούν να παίζουν συχνά, κάτι που ισχύει για τις περισσότερες ομάδες (αν όχι για όλες) και κάνει το επίπεδο σαφώς χαμηλότερο. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, στο οποίο δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία ομάδα».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η φετινή Δόξα;

«Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να μπούμε στη τετράδα, αλλά δεν θα είναι εύκολο, διότι έχουμε πολλές απουσίες».

Ποια είναι η γνώμη σου για του υλικό του Ραπτοπούλου; Διαθέτετε αξιόλογους παίχτες (π.χ Δημήτρης Τύμπας).

«Η ομάδα έχει αρκετούς καλούς παίχτες και το υπάρχον υλικό είναι ικανοποιητικό. Σίγουρα ο Δημήτρης είναι ένας από τους κορυφαίους στην ομάδα και όχι μόνο. Μου αρέσει να παίζω μαζί του και εύχομαι να αναπτύξουμε ακόμα καλύτερη χημεία μέσα στο γήπεδο».

Θεωρείς ότι παρουσιαστήκατε βελτιωμένοι με την έλευση του προπονητή Γιώργου Παπαδήμου; Σχολίασε μας την συνεργασία σου με τον προπονητή σου.

«Σίγουρα η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει από τότε που ήρθε ο προπονητής μας και αυτό φαίνεται κυρίως σε εμάς τους παίχτες που όσο να’ ναι δεν είναι και το καλύτερο να παίζεις χωρίς προπονητή. Μας προσφέρει αυτοπεποίθηση και θάρρος και μας μεταδίδει το σοβαρό και αυστηρό ύφος του. Είναι κάτι που ως νέος παίχτης της ομάδας χρειαζόμουν και εγώ προσωπικά, επειδή ξέρω ότι με εμπιστεύεται και ότι με βοηθάει. Τον εκτιμώ πολύ και χαίρομαι πραγματικά που ανέλαβε την ομάδα».

Να σε ευχαριστήσουμε κλείνοντας. Να σε ρωτήσουμε επίσης τι μπορείτε να καταφέρετε στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τα Άγραφα;

«Εγώ ευχαριστώ. Εμείς πάμε για να νικήσουμε τα Άγραφα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και με λίγη πίστη πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved