Λαθύρης: «Να μπούμε στην τετράδα»

Λαθύρης: «Να μπούμε στην τετράδα»

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα απόδοσή του, εμφανίστηκε ο Γιώργος Λαθύρης του Αγίου Προκοπίου.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε στο τοπικό Μέσο, «Evrytania Sport», όπου εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της ομάδας, Περικλή Πλακιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Κάνε μας ένα σχόλιο για τον σημαντικό βαθμό, που πήρατε απέναντι στον Αίολο.

«Ο αγώνας με τον Αίολο ήταν αρκετά δύσκολος,  αλλά μπήκαμε αποφασισμένοι, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αίολος μπήκε νωθρά, γιατί δεν μας υπολόγιζε και τόσο. Μπήκαμε για την νίκη, την οποία χρειαζόμασταν και επειδή δεν έχουμε κάνει έως τώρα καμία ήμασταν αποφασισμένοι».

Ήσουν ο πρωταγωνιστής ξανά με τις αποκρούσεις σου. Μίλησε μας αν είσαι ευχαριστημένος για την δική σου απόδοση και πως έκανες αυτή την σημαντική επέμβαση στο 55΄;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου, παρόλο που απέχω από τις προπονήσεις. Σε κάθε αγώνα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όσον αφορά την φάση με την κεφαλιά, την περίμενα. Στις στημένες φάσεις γενικά πάντα πρόσεχα και είχα υπό την επιτήρηση μου το τι θα κάνει ο Τσουκαλάς. Περίμενα έτσι ότι θα πιάσει την κεφαλιά και εκτινάχτηκα στην γωνία μου».

Θεωρείς ότι το ξεκίνημα σας είναι καλό στο πρωτάθλημα η θα μπορούσατε να τα έχετε πάει και καλύτερα; Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα σου;

«Το ξεκίνημα μας δεν ήταν πολύ καλό. Τα παιχνίδια, που παίξαμε δεν ήταν εύκολα. Αγωνιστήκαμε με: Απεραντιακό, Αίολο και Άγραφα, που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να χουμε κάνει έστω μια νίκη. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Κρέντη πια. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, με μια καλή πορεία και εάν τα καταφέρουμε να μπούμε στην 4αδα».

Φέτος αγωνίζεσαι στην θέση του τερματοφύλακα με εξαιρετική μάλιστα απόδοση. Προτιμάς να αγωνίζεσαι εκεί η στην θέση του κέντρου;

«Προτιμώ να αγωνίζομαι όπου με βάζει ο προπονητής μου. Στα τελευταία ματς έδειξα ότι είμαι καλύτερος σαν τερματοφύλακας και έχω μπει για τα καλά στον ρόλο αυτό».

Πέρυσι άνηκες στον Απεραντιακό. Για ποιους λόγους δεν αγωνίστηκες στην Δ΄ Εθνική;

«Πέρυσι υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία και απείχα από την προετοιμασία. Μετά οι διοικούντες με προσέγγισαν, αλλά επειδή είχα μείνει πίσω από τις προπονήσεις και από τις δραστηριότητες του Απεραντιακού αποφάσισα να απέχω για μια χρονιά».

Το καλοκαίρι είχες άλλες προτάσεις από ομάδες; Αν ναι γιατί προτίμησες τον Αστέρα;

«Είχα ναι αρκετές προτάσεις. Ο Απεραντιακός μου έκανε πρόταση να παραμείνω. Προτίμησα τον Άγιο Προκόπιο, γιατί το χωριό μου είναι η Παλαιοκατούνα. Με τα παιδιά της ομάδας βρισκόμαστε κάθε μέρα και είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Πως είναι η συνεργασία σου με τον προπονητή σου Περικλή Πλακιά και πως βλέπεις το υλικό της ομάδας σου;

«Το υλικό μας είναι πολύ καλό. Μας λείπει βέβαια η προπόνηση, καθώς δεν κάναμε όση έπρεπε. Έχουμε πολλούς πιτσιρικάδες και μια νέα γενιά υποσχόμενη για το μέλλον. Ο Περικλής κατεβάζει την ομάδα πολύ έξυπνα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο σχήμα. Για αυτό έχουμε κάνει μόνο μια ήττα από την ανώτερη ομάδα των Αγράφων, που πιστεύω ότι θα πάρει και το πρωτάθλημα».

Κλείνοντας να σε ευχαριστήσουμε για την συζήτηση και να σου κάνουμε την τελευταία ερώτηση. Πως πιστεύεις ότι πρέπει να παρουσιαστείτε την ερχόμενη Κυριακή, για να αποσπάσετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Κρέντη;

«Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο γήπεδο, γιατί η Κρέντη είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και έμπειρους, όπως ο Μπαΐκούσης. Θα πρέπει να βάλουμε πρώτοι γκολ, για να τους μεταφέρουμε το άγχος. Ο στόχος μου να φτάσω μια μέρα στην Εθνική Ελλάδος (Γέλια). Και εγώ σας ευχαριστώ».



Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved