Κάτοικοι… ρετιρέ Διγενής, Κεραυνός και Πήγασος!

Κάτοικοι… ρετιρέ Διγενής, Κεραυνός και Πήγασος!

Με νίκες που τους επέτρεψαν να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας των δύο ομίλων της Α΄ ΕΠΣ Σερρών, συνέχισαν την 6η αγωνιστική Άνω Πορόια, Πήγασος και Ψυχικό, την ώρα που Λιμνοχώρι και Κερκίνη πραγματοποιούσαν τις εκπλήξεις της ημέρας κόντρα σε Αμμουδιά και Άνω Μητρούσι εκτός έδρας αντίστοιχα. Σπουδαία νίκη και για το Χρυσό που φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα το Άγιο Πνεύμα.

Το λάθος να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι του Μπέλες, έκανε η Ροδόπολη η οποία δεχόμενη τέσσερα γκολ στην επανάληψη, γνώρισε βαριά ήττα από τον Διγενή με 4-1. Κόλα Κώστα (2), Συμεούνωφ και Ζέλιο, τα γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ  το σκορ για τον Ολυμπιακό που έπεσε στην τέταρτη θέση, άνοιξε ο Καμπράνωφ.

Αντίθετα, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Μέγας Αλέξανδρος που επικράτησε στο Βαλτερό της Δόξας Μελενικιτσίου χάρις σε ένα τέρμα του Τούσεφ, ενώ στο 0-0 έμειναν στο Στρυμονικό ο τοπικός Στρυμόνας κόντρα στον Άρη Σκοτούσσας, όπως και Νίκη - Αστέρας Αμπέλων & Λιβαδοχωρίου στο Χριστός.

Θύμα έκπληξης έπεσε στο Άνω Μητρούσι ο τοπικός Θρακικός που υποχρεώθηκε στην τρίτη εντός έδρας φετινή ήττα από τον Διαγόρα Κερκίνης που σκαρφάλωσε έτσι στην πέμπτη θέση. Ατανάσωφ και Καρπάτσεφ τα γκολ των φιλοξενούμενων που τελείωσαν τον αγώνα με εννιά παίκτες, ενώ για τον Θρακικό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μητριτζάκης.

Το παρθενικό τους διπλό στη μεγάλη κατηγορία πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Λιμνοχωρίου που επιβλήθηκαν της Αμμουδιάς με 3-1 στην άλλη έκπληξη της αγωνιστικής. Οι Μπούρας (2) και Τζουμαϊλής, τα γκολ του Ηρακλή, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στο 90΄ σε 2-1 ο Σταυράκογλου.

Επιβλητική νίκη με 6-1, στο τοπικό ντέρμπι, για την Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Βυρώνεια. Οι Τράικωφ, Μωρΐτης Τάσ., Σπανίδης Γιάννης Γ(2)., Τσιφτσίνης και Σπατόβαλης τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ το γκολ της τιμής για τη Δόξα που παραμένει κολλημένη στον πάτο του πίνακα, σημείωσε ο Σαρλαντζίεφ.

Άνετη νίκη και για τον Πήγασο κόντρα στη Βέργη με 3-0 χάρις σε τέρματα των Πατρικάκο, Καραμβαλάση και Μάνος, ενώ στις νίκες επέστρεψε ο Κεραυνός Ψυχικού συντρίβοντας τον Λεικώνα με 6-1. Γκοτζαμανώλης, Γκατέκας, Πεΐδης (2), Γατούλας και Μουφταρένκο τα γκολ του Κεραυνού, με τον Ακριτίδη να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι του Χρυσού η τοπική ΑΕΧ επικρατώντας του Αγίου Πνεύματος με 4-0, χάρις σε τέρματα των Αντωνιάδη, Λιθαρή (2) και Οφθαλμίδη, την ίδια ώρα που η ΑΕ Νιγρίτας επέστρεφε στις νίκες κόντρα στον Εθνικό Ροδολίβους με 3-0 (Χριστοφορίδης, Γκουτάκης, Τσέλιος).

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε και η Πεπονιά που με γκολ του Γ. Ασημωνή πέρασε από το Σκουτάρι κόντρα στην Ελπίδα, όπως και η Τούμπα που σημείωσε τη δεύτερη εντός έδρας διαδοχική νίκη, αυτή τη φορά επί του Δραβήσκου. Σαντοριναίος και Σφονδύλας οι σκόρερ των νικητών.

Σπουδαία νίκη τέλος και για τον Άρη Πρώτης που επιβλήθηκε με 3-2 της νεανικής ομάδας της Μονόβρυσης, χάρις σε τέρμα του Παπαβασιλείου στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Γκολτσίδης και Κουταντώνης Β. έγραψαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ για τους νικητές, ενώ για τους φιλοξενούμενους που παρέμειναν χωρίς πόντο στο πρωτάθλημα, σκόραραν οι  Μέτσκας και Ντεμάι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στην Α΄ΕΠΣ:

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΚΕΡΚΙΝΗ............1-2
ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ-ΣΚΟΤΟΥΣΑ............0-0
ΒΑΛΤΕΡΟ-ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ..............1-0
ΡΟΔΟΠΟΛΗ-ΑΝΩΠΟΡΟΪΑ............1-4
ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ............1-6
ΧΡΙΣΤΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝ ΛΒΔΧ...........0-0
ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ..............1-3
ΤΟΥΜΠΑ-ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ..................2-0
ΨΥΧΙΚΟ-ΛΕΥΚΩΝΑΣ....................6-1
ΝΙΓΡΙΤΑ-ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ................3-0
ΧΡΥΣΟ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ................4-0
ΣΚΟΥΤΑΡΙ-ΠΕΠΟΝΙΑ..................0-1
ΠΡΩΤΗ-ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ..................3-2
ΠΗΓΑΣΟΣ-ΒΕΡΓΗ.......................3-0



Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
ΠΑΟΚ, Μικρός Γιαννάκης: «Να πάρει το Conference ο Ολυμπιακός και την Euroleague ο Παναθηναϊκός»
ΠΑΟΚ, Μικρός Γιαννάκης: «Να πάρει το Conference ο Ολυμπιακός και την Euroleague ο Παναθηναϊκός»
ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας - Το πρόγραμμα και η επιστροφή στα Σπάτα
ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας - Το πρόγραμμα και η επιστροφή στα Σπάτα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved