Αποφάσεις της ΕΠΣΠ για Μικτές και σωματεία

Αποφάσεις της ΕΠΣΠ για Μικτές και σωματεία

Σημαντικά θέματα που αφορούν τις μικτές ομάδες, αλλά και τα σωματεία του Πειραιά, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΠ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (11/10).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση του Πειραιά για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής: 

«Συνεδρίασε χθες 11.10.2011 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Π. με τα θέματα που εμπεριέχονταν στη σχετική ημερήσια διάταξη.
Στη συνεδρίαση ήταν προσκεκλημένοι και παραβρέθηκαν οι Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Τάκης Σπυρόπουλος και Δημήτρης Καλύκας.
Παραβρέθηκαν επίσης, μετά από επικοινωνία και πρόσκληση της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Π., ο Αντιδήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου «Κανάλι 1» κ. Κυριάκος Μανωλάκος, ως και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας κ. Αντώνης Θεοδώρου.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. έγινε με απαρτία του Διοικητικού Συμβουλίου και με την παρουσία του Προέδρου κ. Στέλιου Μπρατσόλη, του Γεν.Γραμματέα κ. Κώστα Βράκα, του Αντιπροέδρου κ. Χρήστου Στούκα, του Ταμία κ. Βασίλη Βασιλόπουλου, του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κώστα Χολέβα, του Προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Παναγιώτη Λαπατά, των μελών του Δ.Σ. κ. κ. Μιχάλη Μουσελή και Χρήστου Μπουλέ, των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Σπύρου Βούλγαρη και Νίκου Αγαδάκου ως και των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ.κ. Κώστα Κωστάκη και Γιώργου Σιάκουλη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης και τα τέως μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. κ.κ. Στάθης Αμαραντίδης και Νίκος Καλογερόγιαννης.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και οι εκπρόσωποι των κάτωθι σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.Π.:
Π. Κούβαρης – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, Ν. Λιγνός –ΠΟΡΦΥΡΑΣ, Β. Ναούμης – ΑΕ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Α. Παπαχρήστος – ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ, Χ. Καλτσάς-ΦΙΛΑΘΛΟΙ, Ν.Φιγκέν-ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, Β. Προβατάς-ΘΗΣΕΑΣ, Καλιακούδας-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, Γ. Απέργης-ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, Μ. Βιτζιλέος-ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ, Γ. Μιχάλαινας-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ, Δ. Δημητρίου-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Ε.Περάματζης-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ., Γ.Σταματάτος- Κ.Χαλιάσος-ΕΝ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ, Τ.Μάρθας-ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, Γ.Κουνιάς-ΑΜΦΙΑΛΗ.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. προέταξε το θέμα συζήτησης σχετικά με τις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, ευχόμενος καλή επιτυχία! στους Ενωσιακούς προπονητές, έδωσε τον λόγο στον υπεύθυνο των Μικτών ομάδων κ. Βασίλη Βασιλόπουλο, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα σε κάθε σωματείο στις μικρές ηλικίες και στις Ακαδημίες, ώστε και οι Μικτές του Πειραιά να αποκτούν σταθερά αυξανομένη ποιότητα και επιτυχίες.

Οι Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Τάκης Σπυρόπουλος και Δημήτρης Καλύκας ευχαρίστησαν την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε επιλέγοντας τους και δήλωσαν ότι μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, λόγω της έλλειψης Ενωσιακού Προπονητικού Κέντρου, θα κάνουν κάθε τι καλύτερο, με συνεργασία και εργασία, υπέρ των στόχων των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Π., στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Για το θέμα των Μικτών τοποθετήθηκαν μέλη της Διοίκησης της Ένωσης ως και εκπρόσωποι των παρευρισκόμενων σωματείων, τονίζοντας το ειδικό βάρος που έχει για τον Ποδοσφαιρικό Πειραιά η ανάπτυξη και οι επιτυχίες τους.

Με πρόταση του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Π. αποφασίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2011 να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-ημερίδα με όλους τους προπονητές των πειραϊκών σωματείων, με συγκεκριμένη θεματολογία, με τη συμμετοχή των Ενωσιακών προπονητών ως και άλλων προπονητών-εισηγητών.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. ενημέρωσε το σώμα και τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του κεντρικού Πειραιά για την προσπάθεια που καταβάλλεται από την Διοίκηση της Ένωσης, ώστε με σταθερή συμμαχία με τις Δημοτικές Αρχές των περιοχών, την Αντιπεριφέρεια Πειραιά και την Αντιπεριφέρεια Νήσων να προωθούνται και να υλοποιούνται τα αιτήματα του ποδοσφαιρικού Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. συνεχάρη τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου «Κανάλι 1» και Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Κυριάκο Μανωλάκο για την καινοτομία υλοποίησης μετάδοσης αγώνων των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, τόσο ραδιοφωνικά όσο και μέσω Web tv.

Οι μεταδόσεις ξεκίνησαν πριν 2 εβδομάδες και το γεγονός ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα μεταδίδονται 2 αγώνες από τα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Π., αποτελεί σημαντική βοήθεια για την επίτευξη των στόχων των σωματείων, αλλά και συνολικά και του κύρους όλου του παμπειραικού ποδοσφαίρου.
Ο κ. Κυριάκος Μανωλάκος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π. και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόσκληση ως και τα πειραϊκά σωματεία για τη συνεργασία τους.

Δήλωσε ότι το «Κανάλι 1» θα αυξήσει την επικοινωνία του προς τους ακροατές του, προβάλλοντας τις δραστηριότητες του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού Πειραιά, ώστε μέσω και των μεταδόσεων των αγώνων, να δίνεται η δυνατότητα στα πειραϊκά ερασιτεχνικά σωματεία να προσελκύουν τοπικούς υποστηρικτές, για να αντιμετωπίζουν τα μεγάλα οικονομικά τους προβλήματα.

Ο κ. Κ. Μανωλάκος ενημέρωσε επίσης την Ε.Π.Σ.Π. και τα σωματεία ότι, εκτός από τη μεγάλη συνεισφορά του Ιατρού κ. Χρήστου Δάρα, για την αποκατάσταση των τραυματισθέντων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, για την οποία τον συγχαίρει, ο Δήμος Πειραιά , μέσω και του Ρ/Σ «Κανάλι 1», θα καλύπτει ανάγκες αποκατάστασης τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών των σωματείων της Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Αντώνης Θεοδώρου ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και τον Πρόεδρο της για την πρόσκληση και την συνεχάρη για τις προσπάθειες που καταβάλλει για κάθε τι καλύτερο υπέρ των αιτημάτων και των καθημερινών αναγκών των 26 πειραϊκών σωματείων.

Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι η συνεργασία με τη Διοίκηση της Ένωσης είναι άριστη και δήλωσε προς τους παρευρισκομένους εκπροσώπους των σωματείων ότι ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά εργάζεται και προσπαθεί να υλοποιήσει τα όσα συζητήθηκαν έως τώρα στις συναντήσεις με τα σωματεία και τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και τα οποία είναι τα κάτωθι:

Την παροχή δωρεάν μετακίνησης των Ακαδημιών των πειραϊκών σωματείων με δημοτικά λεωφορεία.

Την παροχή ενισχύσεων με χρηματικό ποσό ή αθλητικό υλικό προς όλα τα σωματεία εντός του 2011.

Την παροχή των απαιτούμενων προληπτικών εξετάσεων για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όλων των σωματείων ως και για τους αθλητές των άλλων αθλημάτων.

Για όλα τα ανωτέρω παρεμβάσεις και προτάσεις έκαναν μέλη του Δ.Σ. και των πειραϊκών σωματείων.
Από τα σωματεία τονίστηκε η ανάγκη ο Δήμος να βοηθήσει οικονομικά τα σωματεία ως επίσης και να βοηθήσει στη στέγαση των σωματείων, που αποτελεί σημαντική ετήσια ανελαστική δαπάνη για κάθε σωματείο που δεν διαθέτει στέγη και αναγκάζεται να ενοικιάζει.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. τόνισε, με έμφαση, ότι χρειάζεται η Ένωση και ο κεντρικός Πειραιάς – ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Είναι απαράδεκτο ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς να κατέχει αυτό το πανελλαδικό αρνητικό ρεκόρ, να έχει ένα αγωνιστικό γήπεδο – αυτό του ΣΕΦ – το οποίο είναι και αυτό «τραυματισμένο» και για το οποίο παλεύει η Ε.Π.Σ.Π. μαζί με τα σωματεία για την πλήρη ανακατασκευή του.

«Ζητάμε να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο κύριοι και φίλοι – εκπρόσωποι του Δήμου Πειραιά για ένα καινούριο αγωνιστικό γήπεδο ήπιας μορφής στον κεντρικό Πειραιά», τόνισε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π.

«Πρέπει να δείτε και την εκδοχή διαπλάτυνσης με πολεοδομική παρέμβαση των γύρω δρόμων, στο προπονητήριο του Αγ. Διονυσίου, ώστε να γίνει αγωνιστικό γήπεδο. Θα είναι σαν να κερδίζουμε ένα νέο καινούργιο αγωνιστικό γήπεδο, που τόσο έχει ανάγκη ο ποδοσφαιρικός κεντρικός Πειραιάς», σημείωσε στο κλείσιμο του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. ενέκρινε πρόταση που κατέθεσε ο Πρόεδρος του σωματείου ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ κ. Βαγγέλης Περάματζης, εκπροσωπώντας τα σωματεία του ενός ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, σχετικά με την αυτοδιαχείριση εισιτηρίων στους αγώνες του συγκεκριμένου ομίλου, πάντα με την εκκαθαριστική ευθύνη της Ε.Π.Σ.Π. και σε συνεργασία με τον οικονομικό υπεύθυνο της Ένωσης κ. Βασίλη Βλαχάκο, για τη διαδικασία που απαιτείται.
Την ευθύνη για την ανωτέρω οργανωτική υλοποίηση και περαίωση αυτής θα έχει ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. Χρήστος Στούκας».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Συνεχίζουν και οι τρεις!
Συνεχίζουν και οι τρεις!
Παναθηναϊκός Superfoods: Χωρίς προβλήματα
Παναθηναϊκός Superfoods: Χωρίς προβλήματα
Σεβίλλη-Λέστερ 2-1: Ο Βάρντι την κρατάει ζωντανή
Σεβίλλη-Λέστερ 2-1: Ο Βάρντι την κρατάει ζωντανή
Πόρτο-Γιουβέντους 0-2: «Κυρία» από τον πάγκο!
Πόρτο-Γιουβέντους 0-2: «Κυρία» από τον πάγκο!
Παραδόθηκε το πόρισμα για την ιατρική κάνναβη – Προωθείται το κανονιστικό πλαίσιο
Παραδόθηκε το πόρισμα για την ιατρική κάνναβη – Προωθείται το κανονιστικό πλαίσιο
Πέθανε ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης
Πέθανε ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης
Σκάνδαλο μεγατόνων: Η Kim Kardashian με άλλον άντρα στο κρεβάτι
Σκάνδαλο μεγατόνων: Η Kim Kardashian με άλλον άντρα στο κρεβάτι
Σοβαρό πρόβλημα στο Facebook σε όλη την Ευρώπη
Σοβαρό πρόβλημα στο Facebook σε όλη την Ευρώπη

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης