Λεκάκης: «Στόχος η 5άδα»

Λεκάκης: «Στόχος η 5άδα»

Η είσοδος στην 5άδα είναι ο στόχος του Ρωμανού στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Αντώνης Λεκάκης.

Ο ταλαντούχος τεχνικός μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον πάγκο του Ρωμανού, στους στόχους που υπάρχουν για τη φετινή σεζόν, αλλά και στην αποχώρησή του από τις Ασίτες.

Για την παρουσία του στον πάγκο του Ρωμανού: «Δεν έχω ξαναπεράσει από το τοπικό πρωτάθλημα, ούτε ως παίκτης – ούτε ως προπονητής, και δεν το λέω υποτιμητικά αλλά επειδή δεν περίμενα να υπάρχει τόσο μεγάλη οργάνωση. Η διοίκηση είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της, τα παιδιά βρίσκουν έτοιμα τα ρούχα τους και όπως τους είπα σε τέτοιες εποχές πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πάρουν αυτό που τους δίνεται και τους αξίζει».

Για τις τρεις συνεχόμενες νίκες: «Στα τρία παιχνίδια που είμαι εγώ στον Ρωμανό, προσπάθησα να περάσω την δική μου φιλοσοφία και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ότι έχουμε πει, έχει τηρηθεί κατά γράμμα. Έχουμε κρατήσει ανέπαφη την εστία μας, έχουμε πετύχει τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια και πιστεύω ότι αυτά που έχω προσπαθήσει να περάσω στους παίκτες, έχουν γίνει».

Για το κακό ξεκίνημα του Ρωμανού: «Η ομάδα είχε μηδέν βαθμούς όταν πήγα, υπήρξαν κάποιες ατυχές στην αρχή του πρωταθλήματος. Από ότι μου είπαν τα παιδιά, δεν έμπαινε εύκολα γκολ ενώ δεχόντουσαν εύκολα γκολ και κάτι τέτοιο δεν ήταν μόνο θέμα προπονητή. Για εμένα, το βασικό κομμάτι είναι να πειθαρχούν οι ποδοσφαιριστές σε αυτά που λένε οι προπονητές. Εγώ βρήκα μια πολύ καλή και γυμνασμένη ομάδα με τον Γιάννη να έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά».

Για τον στόχο της ομάδας: «Έτσι, όπως έχω ζήσει την ομάδα πιστεύω ότι η είσοδος στην πεντάδα είναι ένας εφικτός στόχος. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια όμως βάσει του υλικού που έχει ο Ρωμανός, πιστεύω ότι είναι ένας εφικτός στόχος».

Για το επίπεδο της Α1 ΕΠΣΗ: «Όλες οι ομάδες έχουν μια τακτική και οργάνωση στο παιχνίδι τους. Αυτό το στοιχείο ανεβάζει την ποιότητα στο τοπικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το επίπεδο στο Ηράκλειο είναι αρκετά υψηλό και η διαιτησία έχει σταθεί στο ύψος της».

Για την αποχώρησή του από τις Ασίτες: «Πέρυσι, τα Χριστούγεννα οι Ασίτες μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω το προπονητικό μου ξεκίνημα. Παράλληλα, έμαθα από τα λάθη μου. Έφυγα από την ομάδα σαν φίλος και πιστεύω ότι ένας προπονητής και σαν άνθρωπος πρέπει να βγάζει έξω το συναίσθημα όταν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα. Δεν μετανιώνω που ανέλαβα τις Ασίτες, ούτε ότι έμεινα το καλοκαίρι».



Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved