Έξαλλοι με τον Λιανδράκη στον Ηρακλή Ηρ.

Έξαλλοι με τον Λιανδράκη στον Ηρακλή Ηρ.

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσε ο Ηρακλής Ηρακλείου κατά του διαιτητή Λιανδράκη στο ματς με την Αγία Βαρβάρα, τόσο για τα σφυρίγματα, όσο και για την συμπεριφορά του.


Ο σύλλογος καταγγέλλει πως ο διαιτητής εξύβρισε ποδοσφαιριστή και καλεί την ΕΠΣ Ηρακλείου και τον σύνδεσμο διαιτητών να λάβουν τα μέτρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΗΡΑΚΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:

«Τα όσα έγιναν χθες 9/10/2011 στο γήπεδο της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ μόνο τραγελαφικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε στην φιλοξενία των ανθρώπων της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ , η οποία ήταν άψογη, άλλα στα «μαγικά» κόλπα που σαν άλλος ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ο κ. Λιανδράκης έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει στον σύνδεσμο διαιτητών Ηρακλείου το ρεσιτάλ άσχετων σφυριγμάτων και αποφάσεων από το διαιτητικό τρίο.  Σε ένα παιχνίδι όπου οι σχέσεις μεταξύ των ομάδων είναι άψογες μία παρέα διαιτητών πήγε να το κάνει πολεμικό. Ως σωματείο ποτέ  δεν έχουμε ασχοληθεί με διαιτητές και σφυρίγματα αλλά τα χθεσινά μόνο αδιάφορους δεν μπορούν να μας αφήσουν. Είναι απαράδεκτο διαιτητής την ώρα που βγάζει κάρτα να χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή ως Μ…Λ...Α.  Είναι απαράδεκτο να έχει ομίχλη, να μη μπορείς να δεις ούτε στο ένα μέτρο και ο διαιτητής να αφήνει την εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και μετά την κατάληξη της φάσης να κάνει δίλεπτη διακοπή για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Και ρωτάμε, αν το φάουλ κατέληγε στα δίχτυα πως θα τελείωνε το παιχνίδι; Να επισημάνουμε ότι πήραμε την απόφαση για την έκδοση της ανακοίνωσης μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Σκοπός μας είναι στο μέλλον να μην συναντήσουμε παρόμοια περιστατικά, ούτε εμείς ούτε και τα υπόλοιπα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. Κλείνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε από την ΕΠΣΗ και από τον σύνδεσμο διαιτητών να απομονώσει τέτοιους διαιτητές από τους αγωνιστικούς χώρους που μόνο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε.

Υ.Γ. 1 Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για τα νεύρα που επικράτησαν και στον πάγκο και στην κερκίδα, αλλά όσο ήρεμος και να είσαι με αυτά που έγιναν βγαίνεις από τα ρούχα σου.

Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε το Δ.Σ και την ομάδα της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ για την άψογη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΗΡΑΚΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved