Ακάθεκτoς ο Διγενής, πρώτη απώλεια για Άγιο Πνεύμα

Ακάθεκτoς ο Διγενής, πρώτη απώλεια για Άγιο Πνεύμα

Πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις πρόσφεραν για μία ακόμα φορά τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών με την Α΄ κατηγορία να αποδεικνύεται πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων μετά και το πέρας της τρίτης αγωνιστικής.

Χωρίς απώλειες συνεχίζει ο Διγενής ο οποίος επικρατώντας της Αναγέννησης Νέου Πετριτσίου με 4-1 στα Άνω Πορόια έκανε το τρία στα τρία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Συμεούνωφ που σημείωσε χατ τρικ, με τον Ακριτίδη να βρίσκει επίσης τον δρόμο προς τα δίχτυα και τον Ποζίδη να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

Στο Άνω Μητρούσι ο Θρακικός παρά το γεγονός πως άνοιξε το σκορ με τον Μητριτζάκη έφυγε από το γήπεδο μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού ο Παπαδόπουλος Κ. βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για την Αμμουδιά, σε μια αναμέτρηση που είχε τρεις κόκκινες κάρτες (2 για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους).


Την ίδια ώρα στο Βαλτερό οι ποδοσφαιριστές του τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου έκαναν… πάρτι φιλοδωρώντας τη Δόξα Βυρώνειας με εφτά γκολ! Οι Σαλαμάνωφ, Στεγιάδης(2), Τιούσεφ (2), Ζάχος, και Σιδηρόπουλος Γ. τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Ποζίδης Γ.

Στην Σκοτούσσα τέλος ο τοπικός Άρης, έπαιρνε σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Ηρακλή Λιμνοχωρίου με 3-1, σκαρφαλώνοντας έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με το Βαλτερό. Δύο γκολ σημείωσε ο Τζούλιας και ένα ο Καζακίδης για τους γηπεδούχους, ενώ για το Λιμνοχώρι σκόραρε ο Τζουμαϊλής.

Όσον αφορά στον Β΄ όμιλο στην πρώτη απώλεια βαθμών και μάλιστα στην έδρα του υποχρεώθηκε το Άγιο Πνεύμα παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία στην Πεπονιά με τους Καρακολίδη και Κακλαρίδη να διαμορφώνουν το τελικό 1-1.

Τον παράγοντα έδρα εκμεταλλεύτηκε για μία ακόμα αγωνιστική ο Λευκώνας επικρατώντας της νεοφώτιστης Βέργη με 2-1. Οι Κυριάκωφ και Μαλαδάκης τα γκολ του Ολυμπιακού, ενώ για τον Κουπατσιανό σκόραρε ο Σάκης Δίγκας.

Στο Ροδολίβος, ο τοπικός Εθνικός, πανηγύρισε το παρθενικό τρίποντο της σεζόν κόντρα στη νεανική ομάδα της Μονόβρυσης (Πανσερραϊκός Κ-17) με το εμφατικό 4-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Παπακωνσταντίνου που σημείωσε χατ τρικ, ενώ για τον Εθνικό σκόραρε και ο Σίμος Πετρίδης. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ντένας.

Πλούσια σε θέαμα τέλος ήταν για μία ακόμα αγωνιστική η Β΄ Κατηγορία καθώς μόλις μία αναμέτρηση έμεινε στο 0-0 με τους: Χαροπό, Ποντισμένο (Α΄ όμιλο), Χείμαρρος (Β΄ όμιλο) και Εμμανουήλ Παπά, Ίβηρα (Γ΄ όμιλο ) να έχουν το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου 24/09/11:

ΒΑΛΤΕΡΟ-ΒΥΡΩΝΕΙΑ 7-1
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΑΜΜΟYΔΙΑ 1-1
ΣΚΟΤΟΥΣΑ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ 3-1
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ-ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ 4-1
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΒΕΡΓΗ 2-1
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ-ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ 4-1
ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΠΕΠΟΝΙΑ 1-1
ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ-ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ 2-3
ΧΑΡΟΠΟ-ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ 2-1
ΚΟΙΜΗΣΗ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ 0-5
ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΕΡ 3-3
ΤΕΡΠΝΗ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ 0-3
(ΟΜ.Β)ΘΥΕΛΛΑ-ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ 0-0
ΤΡΙΑΔΑ-ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ 3-3
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 5-0
ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ-ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ 1-4
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ-ΟΙΝΟΥΣΑ 3-0
ΙΒΗΡΑ-ΠΑΟΚ ΤΡΑΓΙΛΟΥ 4-1
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ-ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡ 1-2



Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
ΠΑΟΚ, Μικρός Γιαννάκης: «Να πάρει το Conference ο Ολυμπιακός και την Euroleague ο Παναθηναϊκός»
ΠΑΟΚ, Μικρός Γιαννάκης: «Να πάρει το Conference ο Ολυμπιακός και την Euroleague ο Παναθηναϊκός»
ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας - Το πρόγραμμα και η επιστροφή στα Σπάτα
ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας - Το πρόγραμμα και η επιστροφή στα Σπάτα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved