Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΕΠΣΠ

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΕΠΣΠ

Με επιτυχία στέφθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά, για τον προϋπολογισμό του 2012.

Σε ανακοίνωση ποτ εξέδωσε η Ένωση του Πειραιά για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στην έδρα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ η Γενική Συνέλευση Προϋπολογισμού 2012 ως ορίζει το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Π.
Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε με  μαζική συμμετοχή των σωματείων της Ε.Π.Σ.Π.
Συνολικά συμμετείχαν 63 σωματεία της Ε.Π.Σ.Π. εκ των 81 σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου στις Γεν. Συνελεύσεις της Ε.Π.Σ.Π. , ήτοι ποσοστό 78% της δύναμης της Ε.Π.Σ.Π.

Τα σωματεία που συμμετείχαν στην ανωτέρω Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. είναι τα κατωθι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΑΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΕ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ., ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ, ΑΜΦΙΑΛΗ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, ΑΡΜΕΝΙΚΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ., ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ., ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΔΙΑΣ ΚΟΡ., ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡ., ΕΙΡΗΝΗ 2005, ΕΝ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ, ΕΡΜΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΙΡ., ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΘΗΣΕΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ., ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ., ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ, ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ., ΑΣ ΚΩΦΩΝ, ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ, ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ, ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ., ΠΑΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ., ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ, ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ, ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ, ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ, ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ, ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΣΠΙΘΑ, ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ., ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ, ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.

Στη Γ.Σ. παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, αντιπροσωπεία του Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ αποτελούμενη από τους κ.κ. ΣΠ.ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΕΜ.ΣΥΝΟΔΙΝΟ, Ι.ΣΠΑΘΑ, οι επί σειρά ετών παράγοντες της Ε.Π.Σ.Π. κ.κ. ΚΩΝ.ΣΑΒΒΑΣ, ΕΥΣΤ.ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, το νέο μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. κ. Ν.ΑΓΑΔΑΚΟΣ ως και πολλοί άλλοι Πειραιώτες διαιτητές.

Τη Γεν. Συνέλευση άνοιξε ο Γεν.Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ ο οποίος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων στη Γ.Σ. του προϋπολογισμού  του 2012.

Ο κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που επηρεάζει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
«Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε και να κτυπάμε πόρτες για το καλό της Ένωσης και των σωματείων μας» τόνισε ο κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ.

Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ο οποίος εύχεται Καλή χρονιά! με υγεία και αντοχή! σε όλη τη μεγάλη παμπειραική οικογένεια που παλεύει ακούραστα για την πρόοδο του αθλήματος, των σωματείων μας και του κοινωνικού ποδοσφαίρου που μας συνδέει με την κοινωνία και αποτελεί τη σίγουρη διαδρομή για την υγεία, την καθαρότητα και την μεθοδική ανάπτυξη όλου του ποδοσφαίρου μας.

Αυτήν την κατεύθυνση ακολουθούμε απαρέκλητα σε κάθε βήμα μας, στην ΕΠΟ και στις παρεμβάσεις μας προς την πολιτεία και σε κάθε φορέα για τα συμφέροντα του παμπειραϊκου ποδοσφαίρου.
Με τέτοιο ρεαλισμό και διεκδίκηση παλεύουμε για τα οικονομικά της ΕΠΣΠ και τις επιχορηγήσεις των σωματείων.
«Δεν κάνουμε πίσω ούτε ένα βήμα σ΄ αυτά τα δικαιώματα μας.

Ο Προϋπολογισμός της ΕΠΣΠ 2012 που σας προτείνουμε να ψηφίσετε είναι ρεαλιστικός, διεκδικητικός και με περιεχόμενο την κοινωνική συνεισφορά προς τα σωματεία και τις διοργανώσεις μας, μέσα σ’  αυτό το ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε όλοι μας.
Βαδίζουμε με σοβαρότητα, αισιοδοξία – δεν γονατίζουμε στις δυσκολίες – συνεχίζουμε!» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠ.

Ο Ταμίας της ΕΠΣΠ κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ αναφέρθηκε στην καθημερινή εργασία του Διοικητικού Συμβουλίου για να μπορεί η Ένωση να κρατηθεί – ανοικτή – να βρίσκει λύσεις και να αντέχει, συμβάλλοντας στις διοργανώσεις υπέρ των σωματείων και των υποδομών του πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Στη Γ.Σ. μίλησε εκ μέρους του Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ ο Γεν.Γραμματέας κ.ΣΠ.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ  ο οποίος τόνισε την άριστη συνεργασία του Σύνδεσμου με την ΕΠΣΠ και την κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται για την παραγωγή νέων διαιτητών.

Ο κ. ΣΠ.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ενημέρωσε την Γ.Σ. της ΕΠΣΠ για την απόφαση του Σ.Δ.Π.Π. να συνεισφέρει στη φετινή αγωνιστική περίοδο 2011-2012 παρέχοντας δωρεάν τη διαιτησία στο πρώτο εντος έδρας κάθε ομάδας Α’  &  Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ως επίσης και δωρεάν διαιτησία στους δυο πρώτους αγώνες του 1ου και 2ου γύρου των ομάδων που συμμετέχουν στην Γ’  Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Την Γ.Σ.  χαιρέτισε σε παρέμβαση του και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Σ.Δ.Π.Π. κ. Ι.ΣΠΑΘΑΣ ο οποίος σημείωσε την θέληση του Συνδέσμου να εργασθεί μαζί με την Ένωση για το καλύτερο της διαιτησίας και του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι κ.κ. ΝΙΚ.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧ.ΜΟΥΣΕΛΗΣ, ΑΝ.ΜΑΡΘΑΣ, ΧΡ.ΜΠΟΥΛΕΣ,  Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, οι οποίοι άσκησαν κριτική σε πλευρές του Προϋπολογισμού, κατέθεσαν απόψεις για θέματα διαδικασίας της Συνέλευσης και πρότειναν δυναμικότερη παρέμβαση της Ένωσης στις οικονομικές διεκδικήσεις προς την ΕΠΟ, την πολιτεία για να μπορέσουν τα σωματεία να κρατηθούν και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.
Παρέμβαση και διευκρινήσεις επί θεμάτων ψηφοφορίας του Δ.Σ. της ΕΠΣΠ για τον προτεινόμενο Προϋπολογισμό 2012 έκανε και ο κ. Γ.ΞΗΡΑΚΗΣ.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και εκπρόσωπος του Πειραιά στην ΕΠΟ κ. ΝΙΚ.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ χαιρετίζοντας τη Γ.Σ. ζήτησε από τον ποδοσφαιρικό Πειραιά ενότητα, προσπάθεια και αποδοχή κάθε πρότασης ή πρωτοβουλίας που δυναμώνει τον ερασιτεχνικό Πειραιά σε κάθε τομέα.

Ο κ. ΝΙΚ.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ τόνισε ότι ο  Πειραιάς και η αντιπροσωπείες του στις Γεν. Συνελεύσεις της ΕΠΟ δίνουν μάχη για τα συμφέροντα των σωματείων – όχι μόνο του Πειραιά– αλλά και όλου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η θέση μας και η τακτική στην ΕΠΟ είναι να παρεμβαίνουμε για το κοινωνικό ποδόσφαιρο, για το δυνάμωμα του αθλήματος και των υποδομών του, γεγονός που θα φέρει την ανάπτυξη του, την εξυγίανση και τις σταθερές επιτυχίες από τις ερασιτεχνικές διοργανώσεις έως την Εθνική μας ομάδα.
Μετά το τέλος όλων των ομιλιών και παρεμβάσεων ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠ κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ συνόψισε στο πνεύμα της αρχικής του ομιλίας τους στόχους του ποδοσφαιρικού Πειραιά για να μπορεί η Ένωση να πάει ακόμα καλύτερα και στις φετινές διοργανώσεις 2011-2012 και να ανταπεξέλθει στις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠ έθεσε σε ψηφοφορία τον προτεινόμενο Προϋπολογισμό 2012 στους αντιπροσώπους των 63 παρευρισκόμενων πειραϊκών σωματείων της ΕΠΣΠ.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων – ΟΜΟΦΩΝΩΣ – ενέκριναν τον προτεινόμενο Προϋπολογισμό της ΕΠΣΠ του 2012.
Στη συνέχεια της περατωθείσης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΠ  ακολούθησε η κλήρωση των προσεχών αγώνων Κυπέλλου Πειραιά, ως και η κλήρωση των Πρωταθλημάτων της Α’ , Β’  & Γ’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά περιόδου 2011-2012, που ξεκινά στις 1-2.10.2011.

Την κλήρωση διενέργησαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ και τα μέλη κ.κ. ΚΩΝ.ΚΩΣΤΑΚΗΣ και Γ.ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ.
Πριν την έναρξη των κληρώσεων των Πρωταθλημάτων της Α’ , Β’  & Γ’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΠ  και Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΠ κ. ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ απευθυνόμενος σε όλα τα σωματεία ζήτησε να αυξήσουν τις προσπάθειες του για να αυξηθεί ο κύκλος του κάθε σωματείου, να αυξηθούν τα εισιτήρια, γεγονός που θα ωφελήσει πολύπλευρα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

«Με θέληση, εργασία και χωρίς ΒΙΑ στα παιχνίδια μας ο Πειραιάς έχει μέλλον και θα αντέξει» σημείωσε ο κ. ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ.
Η Διοίκηση της ΕΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί! τα πειραϊκά σωματεία για την μαζική συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, ως και για την ομόφωνη στήριξη τους στις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μας, τόσο στον εγκεκριμένο Προϋπολογισμό της ΕΠΣΠ του 2012, όσο και σε κάθε άλλο τομέα υπέρ του πειραϊκού ποδοσφαίρου και των δικαιωμάτων του.

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Διπλό χτύπημα από τα Τρίκαλα!
Διπλό χτύπημα από τα Τρίκαλα!
Χωρίς Φελαϊνί η Μάντσεστερ Γ. με ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Χωρίς Φελαϊνί η Μάντσεστερ Γ. με ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης