Το λάθος δεν διορθώνεται με λάθος

Το λάθος δεν διορθώνεται με λάθος

Μία μέρα μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του Ηρακλή, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε.

Πριν καν μπω στη διαδικασία να αναλύσω το τι ανέφερε μέσω της γραπτής του δήλωσης, σας ερωτώ: Γιατί τώρα; Γιατί εδώ και ένα χρόνο σιωπούσε; Αυτός δεν είναι ο μεγαλομέτοχος; Τι κερδίζει σήμερα, αφού έχει ανακοινωθεί η απόφαση, να μιλήσει; Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φορτώσει την ευθύνη στη διοίκηση Πρωτοδικείου;

Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα προς ένα. Ο ίδιος ανέφερε πως εκδιώχθηκε με τον χειρότερο τρόπο και πως δεν παράτησε ποτέ την ομάδα. Τον Χαραλαμπίδη ποιος τον έφερε να συζητήσει για τις μετοχές; Ο Λαντάνι από ποιον πήρε το «οκ» και ανέβηκε στα γραφεία, παίρνοντας αποφάσεις για τον Ηρακλή, χωρίς καν να έχει γίνει μεταβίβαση των μετοχών; Ο Ανδρέας Παντελή πως ανέλαβε τον Ηρακλή; Όποιος θέλει να μείνει, μένει. Δεν φέρνει όλους αυτούς στα γραφεία της ΠΑΕ. Αφού δεν παράτησε ποτέ την ομάδα, γιατί δεν έκανε παρεμβάσεις όταν οι προαναφερθέντες ήρθαν στον Ηρακλή; Μόνοι τους ήρθαν ή ο Ρέμος ήθελε να δώσει τις μετοχές για να εξαφανιστεί;

Όλοι αυτοί απασχόλησαν τον Ηρακλή πέρσι, πολύ πριν μπει η ομάδα στην περιπέτεια της αδειοδότησης. Η νυν διοίκηση ανέλαβε μετά, για να δώσει την «μάχη» που αφορούσε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Πάμε παρακάτω. Ο Ρέμος λέει ότι άφησε πίσω του χρήματα και πως η νυν διοίκηση άφησε στο έλεος του Θεού περιπτώσεις παικτών που ήταν απλήρωτοι. Από ποιον ήταν απλήρωτοι; Θυμίζω ότι όταν η νυν διοίκηση ανέλαβε τον Ηρακλή, οι υπάλληλοι ήταν έντεκα μήνες απλήρωτοι, οι προπονητές ένα χρόνο, ενώ οι παίκτες που αναφέρει στη δήλωση του έκαναν παράπονα για το ότι ήταν απλήρωτοι στην νυν διοίκηση.

Ποιος άφησε απλήρωτους όλους αυτούς;

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κεσόπουλος (υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ), οι Τούμα και Μπόσνιακ θα υπέγραφαν με 50 και 60.000 ευρώ αντίστοιχα, αλλά δεν τους δόθηκαν ποτέ από την διοίκηση Ρέμου και εν συνεχεία έκαναν προσφυγές. Ποιος δηλαδή τους άφησε στο έλεος του Θεού;
Για τα οικονομικά ο Ρέμος είπε πως δεν έχουν να του προσάψουν το παραμικρό. Μπορεί αυτό να το πει στους υπαλλήλους-οικογενειάρχες της ΠΑΕ που ήταν 11 μήνες απλήρωτοι;

Σήμερα δε αποκαλύφθηκε από τον Κεσόπουλο πως έγινε υπεξαίρεση 3 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τα ΠΑΕ (πόρισμα ορκωτού). Που πήγαν αυτά τα λεφτά;
Το κορυφαίο που επίσης αποκαλύφθηκε σήμερα είναι ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν είχε άδεια μεγαλομετόχου και πως την απέκτησε στις 6 Δεκεμβρίου! Πως διοικούσε χωρίς άδεια μεγαλομετόχου;

Όσο για την απαξίωση που αναφέρει πως έφεραν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν στον Ηρακλή, ας μας πει το εξής: Δεν απαξιώνεται μία ομάδα όταν ο μεγαλομέτοχος της δεν ασχολείται εδώ και ενάμιση χρόνο;

Και αφού έβλεπε πως η νυν διοίκηση έκανε κακό στην αγαπημένη του ομάδα, γιατί δεν παρενέβη; Όταν αγαπάς πραγματικά μία ομάδα και είσαι ο μεγαλομέτοχος αυτής, δεν αφήνει κανέναν Τάκη, αφού δεν σου αρέσει, να κυβερνά το καράβι. Αναλαμβάνεις δράση. Εσύ το μόνο που έκανες είναι να κρύβεσαι και εμφανίστηκες μία μέρα μετά τον υποβιβασμό.

Εδώ πάνω θέλω να τονίσω και το τεράστιο λάθος της νυν διοίκησης. Αυτά που ειπώθηκαν σήμερα έπρεπε να τονιστούν πριν μήνες. Λένε οι νυν διοικούντες ότι δεν το έκαναν, δεν «κυνήγησαν» δηλαδή τον Ρέμο για να μην βγάλουν προς τα έξω τα προβλήματα και να μην δημιουργήσουν εμπόδια ενόψει της αδειοδότησης.
Αν μιλούσαν πριν τα Χριστούγεννα θα υπήρχε χρόνος να διορθωθούν όλα. Τώρα ίσως είναι αργά.

Έπρεπε τότε, πριν μήνες, να ακουστούν όλες οι αλήθειες. Με το να λένε πως «όλα θα πάνε καλά» και «είμαστε αισιόδοξοι» αποδείχθηκε ότι δεν πέτυχαν τίποτα.
Καλύτερο είναι να λες το πρόβλημα παρά να ελπίζεις μόνο. Το να λύνεις δημιουργεί ελπίδα. Το να λες δημιουργεί επιθυμία και η επιθυμία δεν έγινε ποτέ πράξη.

Υ.Γ1 Ο Δήμος Πολύκαρπος έπρεπε να τοποθετηθεί. Αυτός έλεγε ότι ο Ηρακλής έχει εξυγιανθεί  97%, αυτός μιλούσε για βελτίωση του Ηρακλή στα οικονομικά. Αυτός πρέπει να πει στον κόσμο για όλα όσα έγιναν. Αυτός τα ξέρει όλα και πρέπει να μιλήσει. Έπρεπε εδώ και καιρό δηλαδή, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Υ.Γ2. Μέσα σε όλα όσα αναφέρει η δήλωση του Ρέμου υπάρχουν και πράγματα που έγιναν και ισχύουν. Το θέμα είναι ότι έκανε τρία και «γκρέμισε» δέκα.

Υ.Γ3 Η υπόθεση των Τρικάλων μπαίνει και αυτή στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η μία επιτροπή της ΕΠΟ διαφωνεί με ένα κομμάτι της και ο Ηρακλής είναι ο μόνος που την «πληρώνει».

Υ.Γ.4 Ο Λάκης Σημαιοφορίδης είπε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για τον Ηρακλή. Ο Χάρης Γρηγορίου (ο Ρέμος τον τοποθέτησε τον Ηρακλή), γιατί δεν το είπε και απέκλεισε κάθε ελπίδα; Θυμίζω ότι έχει την εμπειρία αφού εκπροσωπεί και την ΑΕΚ, η οποία πήρε άδεια.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Χάσι: «Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό»
Χάσι: «Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό»
Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός - Ποιους αποφεύγει
Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός - Ποιους αποφεύγει
Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός γύρισε εκεί που ανήκει - Καλή επιτυχία και στις άλλες ελληνικές ομάδες»
Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός γύρισε εκεί που ανήκει - Καλή επιτυχία και στις άλλες ελληνικές ομάδες»
Στη 12η θέση της UEFA η Ελλάδα
Στη 12η θέση της UEFA η Ελλάδα
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης