Περί… πάρκινγκ, θέσεων και προθέσεων

Περί… πάρκινγκ, θέσεων και προθέσεων

Όλοι οι μέτοχοι έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους. Ας πει και ο Βγενόπουλος τι θέλει καθαρά, μπας και ανοίξει ο δρόμος για λύση στον Παναθηναϊκό.

Όσο περνούν οι μέρες, καταλαβαίνει και ο πιο αφελής πια, ποιο είναι το πραγματικό έργο που παίζεται στον Παναθηναϊκό και ποιο είναι και το ζητούμενο της κάθε πλευράς.

Τα πράγματα δυστυχώς για το ιστορικό σωματείο είναι πια απλά.

Και είναι με λίγα λόγια, το αν και ποιος, έχει την διάθεση και έχει και τα χρήματα για να μπει και να αναλάβει το βάρος αυτής της ομάδας. Ένα βάρος, το οποίο φυσικά κάποιοι το διαμόρφωσαν και τώρα αρνούνται να αναλάβουν το κόστος που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Αυτό είναι η ουσία. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί και να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Και να στέλνει και μηνύματα και ότι γουστάρει. Η ουσία και η καθαρή αλήθεια για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αυτή την στιγμή δεν αλλάζει.

Και δυστυχώς όσο περνούν οι μέρες, διαφαίνεται και κάτι άλλο επίσης, όλο και πιο καθαρά.

Πως εδώ πλέον, δεν είναι θέμα κόντρας του ενός με τον άλλο, δεν είναι καν θέμα διαφωνίας στον άλφα ή τον βήτα όρο που θέτει ή δεν θέτει ο καθένας και ειδικά οι Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος, αφού σ’ αυτούς εστιάζεται το πρόβλημα.

Το θέμα είναι η αποσαφήνιση πια, του ακριβώς θέλει ο καθένας απ’ τους δυο και γενικότερα κατ’ επέκταση όλοι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού.

Και λυπάμαι που το λέω, αλλά σε γενικές γραμμές όλοι έχουν ξεκαθαρίσει την στάση τους, εκτός από έναν. Τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Για όλους τους υπόλοιπους, ξέρουμε λίγο πολύ τι θέλουν και τι θα κάνουν, άσχετα από τους λόγους για τους οποίους το κάνει ο καθένας. Για τον μόνο που ακόμα κανείς δεν έχει καταλάβει τι θέλει επιτέλους από τον Παναθηναϊκό είναι ο συγκεκριμένος.

Επί της ουσίας δηλαδή, παρ’ ότι συνηθίζεται να χρησιμοποιείται για επικοινωνιακούς λόγους η φράση «παρκαρισμένες μετοχές» για τον Τζίγκερ, όλοι οι μέτοχοι αυτήν την στιγμή, παρκαρισμένες τις έχουν τις μετοχές τους.

Αν εσείς ξέρετε κάποιον που δεν τις έχει παρκαρισμένες και τις… χρησιμοποιεί ενεργά, να μου τον πείτε και εμένα να τον μάθω.

Όλοι οι μέτοχοι λοιπόν, τις έχουν παρκαρισμένες και επί της ουσίας ανενεργές και όλοι έχουν πει τι θα κάνουν.

Ο Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως στο ποδόσφαιρο δεν μπαίνει και ας καθαρίσουν τα πράγματα αυτοί που τα έφτιαξαν και τα έφεραν ως εδώ.

Ο Πατέρας τόχει ξεκόψει οριστικά ότι δεν ενδιαφέρεται και τέλος. Και οι άλλοι μέτοχοι (όπως οι εκπρόσωποι της πάλαι ποτέ ΠΕΚ, Νίκας, Ζολώτας κ.λπ.) έχουν κουνήσει εδώ και καιρό μαντήλι και έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ξαναβάλουν λεφτά στον Παναθηναϊκό. Εξαίρεση σε όλους αυτούς ο Πολέμης που ναι μεν είπε ότι προτίθεται να βάλει το ποσοστό του, αλλά όταν είδε τι γίνεται και κατάλαβε ότι εδώ γίνεται ένας πόλεμος με στόχο να μην χρειαστούν λεφτά για να πάρει κάποιος τον Παναθηναϊκό, αλλά να τον οδηγήσει στην καταστροφή μπας και τον πάρει τζάμπα, αποχώρησε αξιοπρεπέστατα απ’ αυτή την καρικατούρα και καλά έκανε.

Ο Βαρδινογιάννης τέλος και αυτός έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους, ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να ασχοληθεί αυτός ή η οικογένειά του με τον Παναθηναϊκό.

Η μόνη διαφορά σε όλους αυτούς, είναι ότι ο Βαρδινογιάννης έχει πει εκτός των άλλων και ότι χαρίζει δωρεάν τις μετοχές του σε κάθε ενδιαφερόμενο, αναλαμβάνοντας παράλληλα οποιαδήποτε υποχρέωση πηγάζει απ’ την ΓΗΠΕΛ. Και το κάνει όπως εξήγησε, για να μην υπάρχει στο προσκήνιο απ’ την στιγμή που η παρουσία του είναι αιτία πολέμου και έχει κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό, ώστε να ελευθερωθεί ο δρόμος για κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην όλη αυτή ιστορία λοιπόν, ο μόνος που δεν ξέρει κανείς ακόμα τι ακριβώς θέλει και πως πάει να το κάνει, είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Που ναι μεν λέει ότι δεν μπορεί πια, ή δεν θέλει κιόλας ο άνθρωπος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αλλά από’ την άλλη ούτε ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά ξεκαθαρίζει, ούτε αν δίνει ή όχι τις μετοχές του. Μιλάμε για πλήρη σύγχυση. Θέλει ή δεν θέλει να μπει; Μπορεί ή δεν μπορεί να καλύψει το κόστος; Θέλει ή δεν θέλει να αποχωρήσει; Πουλάει, χαρίζει, διαθέτει τέλος πάντων τις μετοχές του αν αυτό βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ανοίξει ο δρόμος για να μπουν άλλοι άνθρωποι να δώσουν λύσεις;

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά σε κάτι απ’ όλα αυτά. Κι όχι μόνο γιατί εξακολουθεί πάντα να αλλάζει με εκπληκτική ταχύτητα και δραματικές αλλαγές τις θέσεις του ο συγκεκριμένος. Αλλά και γιατί εθελοντικά από ένα σημείο και μετά, προτιμάει να αφήνει τον καθένα να ερμηνεύει και να… προβλέπει για λογαριασμό τις σκέψεις και τις προθέσεις του, διατηρώντας σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης το τοπίο στον Παναθηναϊκό.

Ε λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε. Όσο υπάρχει αυτό το θολό τοπίο και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι σκέφτονται και τι θα κάνουν ΟΛΟΙ οι μέτοχοι, ή για την ακρίβεια ο ΕΝΑΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ μέτοχος αφού όλοι οι άλλοι έχουν ξεκαθαρίσει την θέση του, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι σοβαρό και θετικό στον Παναθηναϊκό.

Και γι’ αυτό λέω ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά, όσο ακριβώς τα είπε στον παρορμητισμό του και ο Βασίλης Κωνσταντίνου χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Να δώσουν και οι δυο τους (Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος) τις μετοχές τους, ν καθαρίσει το τοπίο, να μην υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ή καχυποψίας, μπας και αποφασίσει κανένας σοβαρός άνθρωπος και με λεφτά να σώσει τον Παναθηναϊκό. Κι αν κάποιος από τους δυο δεν τις δίνει –έστω και να τις πουλάει ρε αδερφέ αν δεν θέλει να τις χαρίσει- τότε ας αφήσει τις δικαιολογίες και ας βγει να πάρει την ομάδα να τελειώνουμε. Αλλιώτικα δεν έχει νόημα να στέκεται εκεί μουλαρωμένος και να λειτουργεί επί της ουσίας σαν εμπόδιο στο να δοθεί οποιαδήποτε λύση που να ξεμπλοκάρει τον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Πρόταση του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν για Τζούρτζεβιτς
Πρόταση του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν για Τζούρτζεβιτς
Γαλλία: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Βαρκελώνης
Γαλλία: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Βαρκελώνης
Πώς εξελίχθηκαν τα πέναλτι στο FIFA της EA Games
Πώς εξελίχθηκαν τα πέναλτι στο FIFA της EA Games
«Πονοκέφαλος» για Χιμένεθ οι απουσίες
«Πονοκέφαλος» για Χιμένεθ οι απουσίες
«Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη
«Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη
Αυτοί είναι οι στρατιώτες που παρασύρθηκαν από τρένο στα Οινόφυτα – Τι αναφέρει το ΓΕΣ
Αυτοί είναι οι στρατιώτες που παρασύρθηκαν από τρένο στα Οινόφυτα – Τι αναφέρει το ΓΕΣ
Φωτιά σε σκάφος ανοιχτά του Φαλήρου
Φωτιά σε σκάφος ανοιχτά του Φαλήρου
Καταλονία - Επίθεση στο θέρετρο Καμπρίλς: Πέντε δράστες νεκροί - Έξι πολίτες τραυματίες (vids)
Καταλονία - Επίθεση στο θέρετρο Καμπρίλς: Πέντε δράστες νεκροί - Έξι πολίτες τραυματίες (vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης