Νέα «σελίδα» ο Άρης (photos)

Νέα «σελίδα» ο Άρης (photos)

Με νέα ανανεωμένη εμφάνιση, η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης μετράει ήδη μερικές μέρες στον «αέρα», έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Ο Άρης φέτος αλλάζει σε όλα τα επίπεδα. Ο Σάκης Τσιώλης αλλά και όλο το τεχνικό τιμ, έχουν δώσει αέρα ανανέωσης στην ομάδα, πράγμα το οποίο είναι εμφανές από την εξαιρετική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές στους φιλικούς αγώνες που πραγματοποιήσαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Έτσι, ένας σύλλογος με ευρωπαϊκές προδιαγραφές δεν θα μπορούσε να μην έχει και τον ανάλογο διαδικτυακό τόπο, στον οποίο οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να έχουν ενημερώση για όλα όσα σχετίζονται με τον Άρη.Το βήμα ανανέωσης έγινε και η νέα επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης είναι γεγονός.

Με εμφανώς βελτιωμένη εμφάνιση και πρωτοποριακό σχεδιασμό, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν φροντίσει για όλα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να μάθουν όλα τα νέα που αφορούν την αγαπημένη τους ομάδα, να δουν βίντεο μέσω της ενότητας ARIS TV, να ακούσουν τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη και να πραγματοποιήσουν εικονική περιήγηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω του e-ticketing.

Tο ανανεωμένο arisfc.gr κινείται στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι ο Άρης Θεσσαλονίκης είναι φτιαγμένος για να απολαμβάνει την αναγνώριση που του αναλογεί σε όλα τα επίπεδα. 

 Το Onsports επικοινώνησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Χρύσανθο Τσαλτίδη, ο οποίος μας είπε δύο λόγια για την νέα επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Έχω την αίσθηση ότι το νέο website της ΠΑΕ Αρης κινείται στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαικών συλλόγων και δύσκολα βρίσκεις παρόμοιο σε άλλο ελληνικό σύλλογο. Πλέον οι υπηρεσίες που προσφέρει- σε πρώτη φάση γιατί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν διάφορες καινοτομίες- στον φίλαθλο του Αρη είναι πολλαπλάσιες του προηγούμενου.

Πλέον ο φίλος του Αρη μπορεί να αγοράζει το εισιτήριο διαρκείας ή για οποιοδήποτε παιχνίδι με την εύχρηστη υπηρεσία του e-ticketing. Παράλληλα μπορεί να κάνει τις αγορές του μέσω του E-shop το οποίο πρέπει να σημειώσω ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανανεώσεως και πολύ σύντομα η εικόνα, αλλά και ο τρόπος λειτουργίας θα είναι τελείως διαφορετικός. Η εικονική περιήγηση σε κάθε γωνιά του Κλ. Βικελίδης (και με τα καταστήματα πέρα από το γήπεδο) μπορεί να φέρει νοητά τον κάθε αρειανό στο στάδιο και το «Κλ.Βικελίδης» στο σπίτι του. Πέρα από την σαφέστατη ολοκληρωτική αναδιάρθρωση στον τομέα της ενημέρωσης, πλέον υπάρχει και η ARIS TV όπου προβάλλονται μοναδικά βίντεο όπως αυτά που είναι ήδη στον αέρα για το παιχνίδι με την Πενιαρόλ, αλλά και τον Αρη και την Θεσσαλονίκη.

Είναι εντυπωσιακή η παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας ή το μπάνερ με τις μεγάλες ομάδες του παρελθόντος ως καισήμερα στον section της ιστορίας. Υπάρχουν πολλά ακόμα ενδιαφέροντα για τον αρειανό φίλαθλο και τεράστιο φωτογραφικό υλικό στα σχετικά gallery.  Ήδη τις τρεις πρώτες μέρες που είναι στον «αέρα» το νέο σάιτ έχει δεχθεί χιλιάδες νέους επισκέπτες και τα σχόλια που έχουμε αποκομίσει είναι ενθαρρυντικά για την συνέχεια και δίνουν το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και φυσικά βελτίωση των όποιων αδυναμιών που πάντα υπάρχουν».



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved