Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (photos)

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (photos)

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (03/08) στο ανανεωμένο Red Store στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές να ελπίζουν να είναι το ίδιο γούρικη.

Τo «παρών» στην επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού έδωσαν οι Μάρκο Πάντελιτς, Φράνκο Κοστάντσο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σήφης Δασκαλάκης, Άλμπερτ Ριέρα και Φραν Γέστε, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης.

Το Onsports βρέθηκε στο Red Store, όπου απέξω υπήρχαν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού και σας μετέφερε τα όσα συνέβησαν.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Marketing manager της Puma, Θωμάς Κατάκης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Η νέα φανέλα δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να απαλάσσεται από τον ίδρωτα».

Στη συνέχεια μίλησε ο Γιάννης Μώραλης: «Είμαστε χαρούμενοι με τη συνεργασία που έχουμε με την PUMA για 8η σερί χρονιά. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Αυτό που θέλουμε είναι να ευχηθούμε να είναι τυχερή και να προσφέρει υγεία στους παίκτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν είμαστε υγιείς. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στο Champions League. Περιμένουμε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα».

Εκ μέρους της πλευράς των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε για ακόμη μια χρονιά με την Puma. Ελπίζω να έρθουν παρόμοιες επιτυχίες, όπως στο παρελθόν και να βοηθήσουμε και εμείς σε αυτό. Πιστεύω ότι και ο κόσμος θα βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια για να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχουν αλλάξει πολλά. Τα χρώματα είναι ίδια, η φανέλα είναι ελαφριά και ελπίζω να είναι γούρικη».

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαλαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας και έκαναν δηλώσεις.

Μάρκο Πάντελιτς: «Χαιρόμαστε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει και το ότι αποκτήσαμε νέες φανέλες. Χαιρόμαστε για ένα μεγάλο και νέο ραντεβού με τους φιλάθλους μας και είμαι σίγουρος ότι αυτή με αυτή τη φανέλα θα ξαναγράψουμε ιστορία και του χρόνου θα πανηγυρίζουμε πάλι το 39ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού».

Σήφης Δασκαλάκης: «Προσωπικά ερχόμενος εδώ στο μυαλό μου μέσα, ήρθα να δω τη νέα φανέλα του πρωταθλητή και του Κυπελλούχου Ελλάδας 2012. Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πραγματικότητα. Όλο τον καιρό κάναμε προετοιμασία για αυτό τον στόχο. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά ιστορικά και αυτό το ξέρουν όλα τα παιδιά. Όσο για τη φανέλα που φοράμε τώρα, είναι ελαφριά για να μην κρατάει τον ιδρώτα. Ελπίζω να είναι γούρικη, όπως προανέφεραν και όσοι μίλησαν. Όσον αφορά στη δουλειά των παικτών να είμαστε όλοι καλά και να πάνε όλα καλά. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει αύριο το Καραϊσκάκη να έχουμε έναν καλό αγώνα και να κερδίσουμε».

Μάρκο Κοστάντσο: «Εχει πολύ ωραίο χρώμα και είναι πολύ ελαφριά. Είναι πολύ καλή αίσθηση έχω. Μ' αρέσει πολύ η φανέλα. Κι ελπίζουμε να είναι η φανέλα  νικηφόρα. Να μην χάνουμε. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, το μόνο που μπορώ να πω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον σύλλογο».

'Αλμπερτ Ριέρα: «Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο σχέδιο και απ' ό,τι έχω προσέξει κάποιες γραμμές, έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρσι. Είναι μία φανέλα που σου κρατάει τον ιδρώτα και είναι πάρα πολύ σημαντικό οι παίκτες να αισθάνονται καλά μέσα στη φανέλα με την οποία παίζουν όταν οι συνθήκες είναι άσχημες. Το Red Store είναι ένα άνετο κατάστημα με πολύ μεγάλη ποικιλία. Κι όπως είπα πριν όταν μπαίνεις μέσα σου ανοίγει την όρεξη για ψώνια και όλο και κάτι θα πάρεις. Αυτό που ξεχωρίζει τη φανέλα είναι η καλή ποιότητα. Το πιο σημαντικό να κερδίσουμε με αυτή τη φανέλα. Για αύριο αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι προετοιμασίας. Πλησιάζουν τα ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια και έχουμε την ευκαιρία στο αυριανό παιχνίδι να σχεδιάσουμε την ιδέα πώς θέλουμε να είναι ο Ολυμπιακός στα επίσημα ματς. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα γιατί το καλό που έχει η ομάδα φέτος σε σχέση με πέρσι, παρόλο που πέρσι ήταν πλήρης ομάδας, φέτος είναι πιο συμπληρωμένη και πιο πλήρης».

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Σίγουρα είναι ένα νέο κατάστημα που δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να νιώθουμε πιο άνετα να δούμε αυτά που χρειαζόμαστε. Όσοι εργάζονται εδώ είναι εξυπηρετικοί και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα στηρίξει και αυτή την προσπάθεια όπως κάνει πάντα. Αύριο είναι σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Ένα πολύ δυνατό ματς με μία πολύ καλή ομάδα. Θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να μπορέσει ο κόσμος να φύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο. Ο στόχος είναι να είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρώτη αγωνιστική που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό για να παρουσιαστεί η ομάδα πιο έτοιμη».

Φραν Γέστε: «Η αλήθεια είναι πώς το κατάστημα ήταν μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Ένα μεγάλο κατάστημα με ποικιλία προϊόντων και θα αρέσει πολύ στον κόσμο. Η φανέλα μ' αρέσει πολύ και το σχέδιο είναι πρωτόπτυπο. Κι αύριο αν παίξω θα είναι μία μεγάλη περηφάνια για εμένα, να παρουσιάσω αυτό που μπορώ να κάνω με αυτή τη φανέλα. Μ' αρέσουν όλα εδώ. Η ομάδα, η πόλη και ο κόσμος φαίνεται ότι ζει πολύ για το  ποδόσφαιρο.  Για αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πολύ και να δώσουμε στον κόσμο πολλές χαρές».



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved