Μήτρογλου: «Ψηλά με τον Ατρόμητο»

Μήτρογλου: «Ψηλά με τον Ατρόμητο»

Υψηλούς στόχους, που φτάνουν ως την εκ νέου κλήση στην Εθνική, έθεσε κατά την παρουσίασή του από τον Ατρόμητο ο Κώστας Μήτρογλου. Το Onsports ήταν στο Περιστέρι και σας μεταφέρει όσα έγιναν.

Ο διεθνής φορ, που υπέγραψε λίγες ώρες πριν τον μονοετή δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Περιστερίου, παρουσιάστηκε επίσημα - παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας των Δυτικών Προαστίων Γιάννη Αγγελόπουλου - στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος στο «Μαζαράκι» το απόγευμα της Τρίτης (02/08).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα και τελείωσε το θέμα. Ευχαριστώ τον κ. Αγγελόπουλο που πάλεψε να με φέρει στον Ατρόμητο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Μήτρογλου που πρόσθεσε: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση. Χαίρομαι που είμαι εδώ».

Στη συνέχεια, ο διεθνής επιθετικός συμπλήρωσε: «Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, θα φτάσουμε πολύ ψηλά στη βαθμολογία», ενώ σε ερώτηση για το αν στοχεύει σε μια νέα κλήση στην Εθνική ομάδα, επισήμανε: «Μπορώ μέσα από τον Ατρόμητο με καλές εμφανίσεις να πείσω τον κ. Σάντος να με καλέσει στην Εθνική. Μου ταιριάζει άλλωστε και το σύστημα που παίζει η ομάδα».

Ο Κώστας Μήτρογλου, ρωτήθηκε και για τα περσινά γκολ του με τον Πανιώνιο και αν στοχεύει να πετύχει και φέτος ανάλογες επιδόσεις με τον Ατρόμητο, για να απαντήσει ότι το σκοράρισμα είναι η δουλειά του επιθετικού.

«Το σημαντικό, είναι να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου, αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του επιθετικού. Ο Ατρόμητος πρέπει να φτάσει πολύ ψηλά με τους παίκτες που έχει», είπε χαρακτηριστικά ενώ για το αν η ομάδα του Περιστερίου θέτει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, τόνισε: «Δε θέλω να πω μεγάλα λόγια από τώρα».

Τέλος, ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Ατρόμητου λέγοντας: «Αυτό που θέλω από τον κόσμο είναι να γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση του διεθνούς φορ ήταν και περίπου 20 οπαδοί του Ατρόμητου, που αποθέωσαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ζητώντας φυσικά να πετύχει πολλά γκολ και να βοηθήσει το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη να πετύχει τους στόχους του.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος, εκπροσώπησε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος που ήταν και ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή του Μήτρογλου στο Περιστέρι.

«Θέλω με τη σειρά μου να καλωσορίσω στην οικογένεια του Ατρόμητου τον Κώστα. Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο έναν κύκλο μεταγραφών και ένα πλάνο που είχαμε χαράξει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν», είπε αρχικά ο Γιάννης Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είναι μεγάλη επιτυχία ο ερχομός του Κώστα, θα μας βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε. Από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός στο να έρθει στην ομάδα, ήξερε πολλά για το σύλλογο όπως τον τρόπο λειτουργίας αλλά και παιχνιδιού της ομάδας».

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου υποστήριξε επίσης ότι: «Είχε αρκετές επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά έδειξε με πράξεις που ήθελε να έρθει και τον ευχαριστώ για αυτό. θέλω να ευχαριστήσω και τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία αυτής της δύσκολης μεταγραφής».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα συνεπής στις υποχρεώσεις της και με σοβαρή διοίκηση και κατά πόσο αυτό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, θετικά, ο Γιάννης Αγγελόπουλος απάντησε: «Είναι σημαντικό αυτό και μας βοηθάει πολύ, όπως είπα και πριν είχαμε ένα πλάνο από το τέλος της σεζόν, να μειώσουμε το μπάτζετ, να φέρουμε Έλληνες ή ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για να προσαρμοστούν πιο γρήγορα και να ρίξουμε το μέσο όρο ηλικίας. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε και τα τρία, στην εκτέλεση του πλάνου βοήθησε και η λειτουργία της ομάδας, είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές που έρχονται να ξέρουν πως δεν πρόκειται να είναι μόνοι τους, αλλά θα έχουν μαζί τους και τον κόσμο δίπλα τους όπου αγωνίζονται».

Λίγο μετά το τέλος της παρουσίασης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος που ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου. H πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα. O διεθνής επιθετικός, που αποτέλεσε « το μήλο της Έριδος» στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση».



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved