Πάτησαν Ελλάδα οι Παγκόσμιες (photos)

Πάτησαν Ελλάδα οι Παγκόσμιες (photos)

Το Onsports βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και σας μεταφέρει όλο το κλίμα από την υποδοχή της ελληνικής ομάδας.

Συγκίνηση, δάκρυα χαράς, γέλια και πειράγματα συμπλήρωναν την εικόνα στην υποδοχή της γυναικείας ομάδας πόλο στο «Ελ. Βενιζέλος». Οι Παγκόσμιες πρωταθλήτριες μετά από ένα μήνα εκτός Ελλάδα –πρώτα στην Αυστραλία για προετοιμασία και μετά Σαγκάη- επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη, όπου τις υποδέχτηκαν φίλοι, συγγενείς, δημοσιογράφοι και αρκετός κόσμος προκειμένου να τις συγχαρεί.

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ενώ στο αεροδρόμιο περίμεναν τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες, η προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης και οι πρώην διεθνείς Βούλα Κοζομπόλη και Εύη Μωραϊτίδου.

Λιόση: «Μας είχε λείψει η Ελλάδα»

Την αρχηγό της Εθνικής Κική Λιόση υποδέχτηκαν τα αγαπημένα της… σκυλιά που οι δικοί της φρόντισαν να φέρουν στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθούν. Η Λιόση, αν και προτίμησε να κρατήσει τα «σημαντικά» για την Τρίτη, οπότε έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου, είπε: «Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Όλα αυτά που ζούμε δεν περιγράφονται με λόγια, είναι μοναδικό συναίσθημα. Μας έχει λείψει η Ελλάδα και χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε εδώ».

Αντωνάκου: «Να συνεδητοποιήσουμε τι έγινε»

Η Σταυρούλα Αντωνάκου δεν σταμάτησε να δέχεται τα συνγχαρητήρια του κόσμου. «Είματε πολύ ευτυχισμένες. Προσπαθούμε κι εμείς να συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει και τι είναι αυτό που πετύχαμε. Είδαμε τους δικούς μας ανθρώπους. Βρίσκονται εδώ ανθρωποι μας περίμεναν με πολύ αγάπη και είναι πολυ ωραία», ήταν το σχόλιο της διεθνούς πολίστριας.

Κούβδου: «Ευχαριστώ τον Θεό»

Η Έλενα Κούβδου έκανε τους καλύτερους αγώνες της ζωής της και αναδείχθηκε κορυφαία τερματοφύλακας. Μάλιστα στο αεροδρόμιο, δεν άφηνε από τα χέρια της το βάζο που έλαβε, ως MVP. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ υπερήφανη για αυτή τη μεγάλη διάκριση. Ευχαριστώ το Θεό που είμαι μέρος αυτής της ομάδας», ήταν τα λόγια της Έλενας Κούβδου.

Όταν έμαθε πως η Μαρία Τσουρή δεν θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο, η Έλενα Κούβδου μας αποκάλυψε πως: «Ήταν ένα μείγμα συνασθημάτων. Από τη μία το άγχος και από την άλλη η ευκαιρία. Όλο αυτό πάντως το αποτέλεσμα ήρθε μετά από μία προσπάθεια χρόνων».

Αβραμίδου: «Όλο αυτό είναι όνειρο»

Η Άλκηστη Αβραμίδου μίλησε για αυτήν την επιτυχία αναφέροντας: «Είμαι ευτυχισμένη. Δεν περίμενα αυτήν την υποδοχή. Όλο αυτό που ζούμε εδώ είναι ένα όνειρο. Δεν το περίμενα και είμαστε όλες πολύ χαρούμενες».

Ερωτηθείσα εάν ο επόμενος στόχος της Εθνικής είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η Αβραμίδου απάντησε: «Σίγουρα ο επόμενος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλουμε και ένα Ολυμπιακό μετάλλιο».

Ασημάκη: «Η απόλυτη χαρά»

Η φουνταριστή Αλεξάνδρα Ασημάκη είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν το περίμενα αυτό που συμβαίνει εδώ. Αυτό που συνέβη δεν είναι τυχαίο, μετά από πολλές προπονήσεις και πολύ δουλειά ήρθε. Προσπαθούμε κι εμείς να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Είναι η απόλυτη χαρά και θέλουμε να το ζήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται».

Μετά από έναν περίπου μήνα μακρυά από την Ελλάδα, όπως μας είπε η Ασημάκη: «Φτάσαμε στο αεροδρόμιο και αρχίσαμε να αναπνέουμε. Ο ελληνικός αέρας μας είχε λείψει τόσο καιρό». Όσον αφορά στις εντυπώσεις που τους άφησε η Σαγκάη, απάντησε: «Μα φυσικά τις καλύτερες. Η Κίνα είναι αρκετά ανεπτυγμένη, έχει τεράστια κτίρια αλλά Ελλάδα και πάλι Ελλάδα. Φυσικά, όλες μας θα θυμόαστε με τις καλύτερες αναμνήσεις τη Σαγκάη γιατί ζήσαμε φανταστικές στιγμές».



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved