Ούτε με Ραντ-άρ η ΑΕΚ! (video+photos)

Ούτε με Ραντ-άρ η ΑΕΚ! (video+photos)

Μπορεί τα ραντάρ της ΑΕΚ αυτή τη φορά να έπιασαν... δίχτυα, ωστόσο η Ένωση, με προβλήματα και πάλι κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Ραντ και παράλληλα μακριά από τη νίκη για τρίτο διαδοχικό (και τελευταίο) φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στη Σλοβενία.

Με το σχήμα που δουλεύει στην προετοιμασία (4-2-3-1) παρέταξε την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Αυτή τη φορά κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γεωργέας. Μπροστά τους σε ρόλο αμυντικών χαφ ξεκίνησαν οι Μάκος-Γκέντσογλου, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπέλεκ, βρέθηκαν οι Γκούντγιονσεν (αριστερά), Κάρλος (δεξιά) και Λυμπερόπουλος ως επιτελικός  μέσος.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, αναλαμβάνοντας από την έναρξη της αναμέτρησης τα ηνία του αγώνα, με τον Ισπανό τεχνικό να ευελπιστεί πως οι «κιτρινόμαυροι» θα δείξουν για άλλη μια φορά τα καλά στοιχεία των προηγούμενων φιλικών όπως η πίεση ψηλά και η καλή κυκλοφορία, προσθέτοντας ωστόσο και νέα που μέχρι τώρα κρατούσαν καλά κρυμμένα στις προπονήσεις, όπως η καλή ανάπτυξη και η αποτελεσματικότητα που έλειψε κόντρα σε Καραμπούκσπορ και Μπακού.

Η υπεροχή της Ένωσης ωστόσο, με κινητήριο μοχλό τον Κάρλος που ήταν αρκετά δραστήριος (εκτελούσε και όλα τα στημένα), δεν μετουσιώθηκε σε κάποια ευκαιρία, παρά μόνο σε σουτ από απόσταση τα οποία ωστόσο δεν ανησύχησαν σε καμία περίπτωση τον πορτιέρο της Ραντ. Η δυνατή δε βροχή που άρχισε να πέφτει, δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Κάπου εκεί, στο 21΄,η άμυνα της ΑΕΚ πιάστηκε στον ύπνο αφού στο πρώτο τεστ που της επέβαλαν οι Σέρβοι, έμεινε μετεξεταστέα.  Ο Αραμπατζής… αμόλησε αετό υπό βροχή, ο Τραϊανός Δέλλας έδιωξε με κεφαλιά, στρώνοντας ωστόσο άθελά του στον Στοΐκοβιτς, ο οποίος προ κενής εστίας με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Αν μάλιστα η αποστολή της Ένωσης δεν βιαζόταν να αποχωρήσει με τη λήξη της αναμέτρησης για την Αθήνα, ίσως μαζευόντουσαν και πάλι… σύννεφα ανάλογα με αυτά της πρωινής προπόνησης, πάνω από το κεφάλι του τερματοφύλακα της Ένωσης! Αν σε αυτά μάλιστα έπαιρνε μέρος και ο προπονητής της Ραντ, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως τα πράγματα θα ήταν αρκετά δύσκολα για τον Αραμπατζή!

Το γκολ που δέχθηκε επηρέασε την Ένωση καθώς τα λεπτά που ακολούθησαν, η τρικυμία στα μετόπισθεν ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, πριν πει μιλήσει ο Μπέλεκ.

Η όμορφη κεφαλιά με την οποία ισοφάρισε ο Καμερουνέζος μετά από σέντρα του Καράμπελα, ήταν  μάλιστα ήταν και η πρώτη του κουβέντα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος» από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε σχετικά καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά η δημιουργία κλασικών ευκαιριών ήταν και πάλι το αγκάθι, κόντρα στην σαφώς πιο έτοιμη Ραντ που έχει ήδη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης μπήκαν ακριβώς όπως και στο πρώτο, κλείνοντας τους Σέρβους στο μισό γήπεδο, με τον Ντανίλοβιτς ωστόσο να δείχνει σταθερότητα κρατώντας το μηδέν όπου χρειάστηκε.{textlink}

Στη συνέχεια, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα με τις πολλές αλλαγές να αποσυντονίζουν την ομάδα του Χιμένεθ, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στο χορτάρι ανέλαβαν τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου, την ίδια ώρα που δεν καταγράφτηκε ούτε υποψία ευκαιρίας για να σφραγιστεί το 1-1 με τον πιο εμφατικό τρόπο, αφού το πλασέ του Σιαλμά στο 86’ βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον Ντανίλοβιτς που έδιωξε σε κόρνερ. Το μόνο άξιο αναφοράς, η εμφάνιση του νεαρού Εγγλέζου που έδειξε για μία ακόμα φορά πως το μέλλον του ανήκει...

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό:

{coveritlive}74038cf72a{/coveritlive}

Ούτε με Ραντ-άρ η ΑΕΚ! (video+photos)



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved