Η προετοιμασία των πρωταθλητών (photos)

Η προετοιμασία των πρωταθλητών (photos)

Το Onsports βρέθηκε στην προετοιμασία της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20 του Άρη που γίνεται στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας.

Η αποστολή της ομάδας Κ20 του Άρη διανύει ήδη τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της,η οποία πραγματοποιείται στον Άγιο Παντελήμονα Φλώρινας και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Αυγούστου. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Πασσιαλής «χτίζει» τον Άρη της νέας χρονιάς, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει και φέτος, με τη βοήθεια του γυμναστή, Γιώργου Καδόπουλου και του φυσιοθεραπευτή, Γιάννη Νινιάδη.

Ο τεχνικός της Κ20 έχει στη διάθεσή του και του Αλέξανδρο Γιώρη, Νίκο Κουρέλα και Τάσο Καράδαη, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή αμέσως μετά την επίστροφή τους από το Καρπενήσι όπου έλαβαν μέρος στην προετοιμασίας της πρώτης ομάδας. 

 Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται στο γήπεδο του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα, ενώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η αποστολή διαμένει στο ξενοδοχείο «Bella Toumpa», για το οποίο τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό τιμ έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι.

Οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή, έχουν δώσει ήδη το πρώτο τεστ το οποίο και πέρασαν με απόλυτη επιτυχία (3-0), αντιμετωπίζοντας μια ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από τη Δυτική Μακεδονία, ενώ την Παρασκευή (29/07) οι «κίτρινοι» αντιμετώπισαν την Άρνισσα. Τη σειρά των φιλικών αγώνων ενόψει της προετοιμασίας τους, κλείνει η αναμέτρηση της Κυριακής (31/07) απέναντι στον Άρη Λόφων. 

 Ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες των παικτών και τη δουλειά που γίνεται στον Άγιο Παντελεήμονα είναι τόσο ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Άρης, Στέφανος Γιώρης όσο και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Πασσιαλής.

Στέφανος Γιώρης: «Πρωταγωνιστές και τη νέα χρονιά»

 «Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά. Κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια έχοντας για μία ακόμη χρονιά τη διοίκηση της ΠΑΕ στο πλευρό μας. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές έχουμε μια καινούργια ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία που έχουμε εδώ και γενικά και από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου που διαμένουμε. Θέλουμε να δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία να έχει και την επόμενη χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι είμαστε πρωταθλητές».

Νίκος Πασσιαλής: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

 «Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών. Η προετοιμασία γίνεται σε καλές από άποψη καιρικών συνθηκών και εγκαταστάσεων συνθήκες. Μέσα από την προπόνηση και τα φιλικά που θα δώσουμε στο διάστημα της παραμονής μας εδώ θα μας βοηθήσει για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και στόχος μας φέτος είναι ο ίδιος, η ανάδειξη παικτών και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα». 

 Αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά εμφανίστηκαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα προκειμένου ο Άρης να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αλέξανδρος Γιώρης: «Ο Αρης έχει το DNA του Πρωταθλητισμού»  

«Είμαι χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι με πολλά από τα  παιδιά που πέρυσι κάναμε μια εντυπωσιακή πορεία και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα το γεγονός ότι έκανα προετοιμασία με την πρώτη ομάδα στο Καρπενήσι θα με βοηθήσει  πολύ. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο νέοι πρωτάθλημα. Ο Αρης έχει το DNA του πρωταθλητισμού».

Ερωτόκριτος Νταμαρλής: «Ξέρουμε που αγωνιζόμαστε»

 «Κάνουμε μια δυνατή προετοιμασία. Φέτος είμαστε μια ομάδα η οποία έχει αρκετούς παίκτες από την προηγούμενη χρονιά και πολλά νέα παιδιά από την ομάδα Κ17. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε ψηλά και τη νέα χρονιά».

 

Άγιος Παντελεήμονας Φλώρινας: Δημήτρης Πιπερίδης



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved