Πρόκριση από το... Όσλο για ΠΑΟΚ

Πρόκριση από το... Όσλο για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έβαλε στο Όσλο τα θεμέλια της πρόκρισης στα play offs του Europa League, καθώς επικράτησε με 2-0 της Βαλερένγκα και έγινε το μεγάλο αφεντικό ενόψει της ρεβάνς της 4ης Αυγούστου στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πολύ καλή απόδοση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε στο πρώτο γκολ στο 72' με τον Βιεϊρίνια, έκανε το 2-0 στο 90' με τον Γκαρσία, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και στο πρώτο ημίχρονο.

Τελικά ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, αντί του Χαλκιά, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε κάποια έκπληξη στην 11άδα του ΠΑΟΚ.

Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Τσιρίλο και Μαλεζάς, με τον Έτο στα δεξιά και τον Λίνο στα αριστερά.

Την τριάδα των χαφ αποτέλεσαν οι Λαζάρ, Γκαρσία και Αρίας, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Αθανασιάδης, με τον Φωτάκη στα δεξιά και τον Βιεϊρίνια στα αριστερά.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και από το 1' έδειξε τις προθέσεις του, με τον Φωτάκη που απείλησε για πρώτη φορά την εστία της Βαλερένγκα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε υπομονή στο παιχνίδι του, καλή κυκλοφορία της μπάλας και έβγαινε με σωστό τρόπο στην επίθεση, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να δημιουργήσει άλλες τέσσερις καλές ευκαιρίες.

Με βάση την απόδοσή του και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ο ΠΑΟΚ δικαιούταν ένα γκολ, το οποίο όμως δεν σημειώθηκε στο πρώτο μέρος.

Παράλληλα, η ελληνική ομάδα έκλεισε με σωστό τρόπο τους χώρους και κατάφερε να περιορίσει τους Νορβηγούς, οι οποίοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία του Κρέσιτς.

Ο Μπόλονι δεν έκανε κάποια αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και δεν είχε κάποιο λόγο να κάνει, αφού η ομάδα του τα είχε πάει πολύ καλά στο πρώτο μέρος.{textlink}

Παρόλα αυτά, στο δεύτερο 45λεπτο η απόδοση του ΠΑΟΚ δεν ήταν ανάλογη. Από τη μία η κούραση, καθώς αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι και οι παίκτες επιβαρύνθηκαν ιδιαίτερα και από την άλλη το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, έκαναν την ομάδα της Θεσσαλονίκης πιο επιφυλακτική.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στο γκολ με μια εκπληκτική κούρσα του Βιεϊρίνια, ο οποίος στο 72' βγήκε στην αντεπίθεση, κανείς παίκτης της Βαλερένγκα δεν πήγε πάνω του, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Χίρσφελντ και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ έριξε μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα, για να διατηρήσει το πολύτιμο μηδέν, ενώ προτίμησε να παίξει με αντεπιθέσεις, με την ελπίδα να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 90', όχι με κάποια αντεπίθεση, αλλά με μια εκπλητική εκτέλεση φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι.

Θυμηθείτε LIVE λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τη μετέφερε το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.

Πρόκριση από το... Όσλο για ΠΑΟΚ



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved