Στα… βάσανα και η Ελασσόνα

Στα… βάσανα και η Ελασσόνα

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (27/7) η προετοιμασία της Ελασσόνας ενόψει της νέας περιόδου, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας.

Το παρών έδωσαν πολλά νέα πρόσωπα, ενώ ο Αλέκος Αλεξανδρής σε δηλώσεις του έθεσε ψηλά τον πήχη για την ερχόμενη χρονιά.

Ο έμπειρος τεχνικός της Ελασσόνας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η δυσκολία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι καιρικές συνθήκες μιας είναι δύσκολο για τα παιδιά μετά από δύο μήνες απραξίας να μπούνε σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Όμως αυτή είναι η δουλειά μας να προπονούμε τα παιδιά και είναι η μεγάλη η χαρά να δημιουργείς και να χτίζεις κάτι από την αρχή, για κάποιους μπορεί να φαίνεται δύσκολο και για κάποιους άλλους να φαίνεται εύκολο. Όποια ομάδα κι αν ρωτήσεις από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα σου πει να κάνει πρωταθλητισμό και ότι βγει, εμάς μας ενδιαφέρει και να κάνουμε πρωταθλητισμό γιατί δεν θα ταιριάζει στην Ελασσόνα κάποιος άλλος στόχος, μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που να έχει τις βάσεις και πάνω απ’ όλα οι παίκτες οι ίδιοι να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, ο προπονητής, ο πρόεδρος που πληρώνει αλλά και οι φίλαθλοι που θα έρθουν για να παρακολουθήσουν.

Είναι ένα ωραίο ταξίδι που ξεκινάει σήμερα και η προετοιμασία δεν διαρκεί όπως πολλοί θεωρούν δεκαπέντε μέρες, αλλά είναι 330 μέρες καθώς εξαιρούμε τις υπόλοιπες λόγω διακοπών, οι ποδοσφαιριστές και εμείς δίνουν εξετάσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και στο τέλος αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο να γίνουμε καλή ομάδα και να επαναφέρουμε την Ελασσόνα εκεί που της αξίζει, νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Όσο για τις μεταγραφές ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε δηλώσει πως το 50% αν σου βγαίνουν από τις μεταγραφές είσαι ευτυχισμένος. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά τόσο από την περιοχή όσο και εκτός Νομού, θα πρέπει να γίνει αγώνας σε όλους τους τομείς και η αλήθεια είναι το γεγονός πως ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα, αυτό δεν με φοβίζει, το θέμα είναι πάνω απ’ όλα η ομάδα.

Εκτιμώ πως είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει κάνει τόσες πολλές κινήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σίγουρα είχαμε μεγαλύτερη ανάγκη γιατί φύγανε ποδοσφαιριστές αλλά πάντα μέχρι τις 30 Αυγούστου αν προκύψει κάτι καλό και δούμε πως έχουμε ανάγκη δεν θα πούμε όχι. Δεν ήρθε κάποιος εδώ εφ’ όρου ζωής, όποιος αξίζει και δουλεύει θα είναι εδώ, όποιος ήρθε γι’ άλλο σκοπό μέχρι τις 30 Αυγούστου να είστε σίγουροι πως θα το έχουμε καταλάβει…».

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Παλάσκας, επισήμανε: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευελπιστώ  τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα να εγκλιματιστούν γρήγορα και να μας βοηθήσουν έτσι ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει που είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία, να διατηρήσουμε τα σκήπτρα από την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ και φυσικά στο πρώτο παιχνίδι που είναι για τον θεσμό του Σούπερ Καπ να το κατακτήσουμε. Η αλήθεια είναι πως από πέρσι έχουμε δείξει κάποια καλά δείγματα γραφής, η ομάδα ενισχύθηκε με αξιόλογους παίκτες και κυρίως νεαρής ηλικίας και αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να τα καταφέρουμε και μέσα στο γήπεδο θα φανεί αν αυτός ο στόχος είναι εύκολος ή δύσκολος…».

Ο Θωμάς Θανάσης από την πλευρά του υπογράμμισε: «Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί μιας και θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσα από συλλογική προσπάθεια εκτιμώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ο Κώστας Φλίγκος, είπε χαρακτηριστικά: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς που είναι και το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην Ελασσόνα και δεν το κρύβω πως αν και βρίσκομαι λίγο διάστημα εδώ τον αγάπησα πολύ και ήθελα να μείνω εδώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως κάνω κάθε χρόνο έτσι να πετύχουμε τους στόχους μας, στόχοι υψηλοί όπου και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουμε κατακτώντας στο φινάλε το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Ηρακλής Ρόππας, σημείωσε: «Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει το καλύτερο δυνατό μιας και η άνοδος είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και αυτόν θέλουμε να πετύχουμε. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και μέσα από σκληρή δουλειά ευελπιστώ να τα καταφέρουμε. Όσο για τα πολλά νέα πρόσωπα έχει και συν αλλά και πλην και το πιο σημαντικό είναι πως οι νέοι παίκτες έχουν όνειρα και φιλοδοξίες και μπορούν να βοηθήσουν και εμάς τους μεγαλύτερους».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved