Σέρβοι σε... τρελά κέφια! (video + photos)

Σέρβοι σε... τρελά κέφια! (video + photos)

Με τον Τζεμπούρ να… λάμπει δια της απουσίας του, καθώς παρέμεινε στο ξενοδοχείο ακολουθώντας ειδική φαρμακευτική αγωγή και τους Σέρβους (Πάντελιτς, Κάταϊ και Φέισα) να μοιάζουν... «δαιμονισμένοι» (!) πραγματοποιήθηκε η σημερινή (27/07) πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, στο Έρμελο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και οι παίκτες του, ήταν ευδιάθετοι - απόρροια της καλής αγωνιστικής «εικόνας» του Ολυμπιακού κόντρα στην Βέρντερ - με αποτέλεσμα η προπόνηση να κυλήσει σ’ εξαιρετικό κλίμα…

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο Ισπανός άφησε τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών να… χαλαρώσουν - το αντίθετο μάλιστα - καθώς για μία ακόμα φορά έδωσε μεγάλο βάρος στην τακτική και στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο 47χρονος προπονητής χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των εφτά βάζοντας τους να παίξουν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Την ομάδα με τα κίτρινα αποτελούσαν οι: Δασκαλάκης, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς, Μοντέστο, Φέισα, ενώ αυτή με τα κόκκινα συνέθεταν οι: Κοστάντζο, Κάταϊ, Γέστε, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σουμπίνιο και Βαλεριάνος.

Οι Χαβίτο και Μιραλάς είχαν τον ρόλο των μπαλαντέρ, ενίσχυαν δηλαδή την ομάδα που έκανε επίθεση, ανάλογα την πλευρά… Κατά την διάρκεια του διπλού, αυτόν τον ρόλο έπαιξαν και οι Κάταϊ, Φετφατζίδης.

Οι κίτρινοι με το σέρβικο… λόμπι σε μεγάλα κέφια πήραν τη νίκη επικρατώντας των κόκκινων με 6-2. Τρία γκολ σημείωσε ο Πάντελιτς, δύο ο Κάταϊ κι ένα ο Φέισα, ενώ για τους ηττημένους τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μιραλάς.

Ο Βαλβέρδε - κατά την προσφιλή του συνήθεια - δεν σταμάτησε λεπτό να ζητάει από τους παίκτες του γρήγορο ρυθμό, σωστές μεταβιβάσεις και ταχύτητα με ή χωρίς τη μπάλα… Ο «txingurri», πάντως, ήταν φανερά ευδιάθετος προφανώς μετά τα όσα είδε στο χθεσινό (26/07) φιλικό με την Βέρντερ Βρέμης.

Μετά το τέλος του διπλού, ο Ισπανός έβαλε τους παίκτες του να κάνουν αρκετά σπριντ, ενώ οι τερματοφύλακες έκαναν τρέξιμο με τον Αλέκο Ράντο.

Όσον αφορά στους εννιά παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν γι’ αρκετή ώρα - και – κόντρα στην Βέρντερ, δηλαδή τους Ουρτάδο, Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Μανιάτη, Μαρκάνο, Γκρμπιτς, Ιμπαγάσα, Ριέρα και Χολέμπας, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας επέλεξε να τους αποφορτίσει αφήνοντας τους να κάνουν απλώς τρέξιμο σε πιο χαλαρούς ρυθμούς χωρίζοντας τους μάλιστα, σε δύο γκρουπ.{textlink}

Όσον αφορά στον Μέγιερι, ο Μαγυάρος τερματοφύλακας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης με τον Ράντο δείχνοντας ότι… ανεβάζει στροφές μετά τον τραυματισμό του στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας, καθώς πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις αποσπώντας τα εύσημα του υπεύθυνου των γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

  • Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ρεπό για σήμερα το απόγευμα (27/07) στους ποδοσφαιριστές του

Σέρβοι σε... τρελά κέφια! (video + photos)



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved