Ξεμούδιασμα με εξάρα η Ξάνθη

Ξεμούδιασμα με εξάρα η Ξάνθη

Με το εμφατικό 6-0 κόντρα στην ομάδα Νέων του συλλόγου πραγματοποίησε ποδαρικό η Ξάνθη στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού, ενώπιον 500 οπαδών της οι οποίοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις στα Πηγάδια.

Και τα έξι γκολ σημειώθηκαν στο β΄ημίχρονο της αναμέτρησης, που έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να ξεμουδιάσουν και να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων...

Από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες αγωνίστηκαν οι Βλαχοδήμος, Μαρκόφσκι, Μπαξεβανίδης (αφήνοντας αμφότεροι καλές εντυπώσεις) ενώ δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Ντίκα, Στάσιακ και Βιβιανί.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (26/7) στα Πηγάδια με αντίπαλο την κυπριακή Σαλαμίνα και σίγουρα θα δώσει την ευκαιρία για περισσότερο ασφαλή συμπεράσματα…

Ένα από τα «κλου» της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο ρέφερι, εξαιτίας της συνωνυμίας του με τον τεχνικό της Ξάνθης, Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Βασίλης Ουζουνίδης, περί ου ο λόγος, (μέλος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ξάνθης) δεν έχει καμία απολύτως συγγενική σχέση με τον προπονητή της Skoda, μοιράζοντας παρεμπιπτόντως την μέση τόσο το καρπούζι, όσο και τα… σπόρια!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 και συγκεκριμένα τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Μπέρτο, αριστερά τον Σταθάκη και στόπερ τους Βάλλα – Κομεσίδη. Αμυντικά χαφ οι Φλίσκας, Βασιλακάκης, δεξιά στο χώρο της μεσαίας γραμμής τον Βλαχοδήμο, αριστερά ο Μαρσελίνιο, επιτελικό χαφ ο Αλτιπαρμακόφσκι και ο Μαρκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης…

Οι «μεγάλοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο α΄ημίχρονο να παραβιάσουν την εστία των «μικρών». Στις κυριότερες από αυτές, κεφαλιά του Αλτιπαρμακόφσκι από καλή θέση πέρασε άουτ στο 21΄, ενώ σουτ του Μαρσελίνιο αποκρούστηκε σε κόρνερ στο 28΄. Στο 35΄ο Σταθάκης βρήκε με κεφαλιά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ επειδή προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Μαρκόφσκι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο β΄ημίχρονο η επαγγελματική ομάδα ανέβασε στροφές με τον Πόι να ανοίγει το σκορ (1-0) με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 63΄. Από εκεί και πέρα το γήπεδο… έγειρε και ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με τους Σουάνη(65΄- 73΄), Καθάριο(66΄), Καζάκη(70΄), Λαζαρίδης(84΄).

 

ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Σταθάκης, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Μαρσελίνιο, Αλτιπαρμακόφσκι, Μαρκόφσκι.

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι Ζαπρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σταθάκης, Γούτας, Κομεσίδης, Μάνταλος, Γκαγκολάρι, Πόι, Καθάριος, Σουάνης, Καζάκης, Λαζαρίδης.

NEOI ΞΑΝΘΗΣ: Αμουτζάκης, Τουργαΐδης, Κουτίνης, Τσαμούρης, Βασιλειάδης, Ελληνίδης, Τορομανίδης, Γούλας, Μπαρέττας, Τσομπανόπουλος, Ράνος. Έπαιξαν και οι: Βούλκος, Κομήτης, Ρότσκος, Οξύζογλου, Σταπενιάν, Κριεζής, Καμπουρίδης, Θυμιανίδης, Σερίφ Ντενίς

(*) Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης, παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ, Αρης Πιαλόγλου και ο Βασίλης Δανιήλ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved