Περνάω και μόνη μου καλά…

Περνάω και μόνη μου καλά…

Αν και οι περισσότεροι την έμαθαν από την σχέση της με το Ράφικ Τζεμπούρ, η Βαλεντίνα Τσεπάνου, τα τελευταία δώδεκα χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας, διαπρέπει στο χώρο του μόντελινγκ. Βέβαια η οικονομική κρίση την έχει επηρεάσει και ίσως φύγει μόνιμα για την Ιταλία. Η σέξι νεαρή από τη Μολδαβία, μιλάει στο Onsports για το αν είναι ερωτευμένη, την ομάδα που υποστηρίζει και για το αν διατηρεί ακόμα επαφές με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή.

-Θα εγκαταλείψεις τελικά την Ελλάδα για να ζήσεις μόνιμα στην Ιταλία;

«Περιμένω πρώτα απάντηση από μια δουλειά στην Ελλάδα. Αν όλα πάνε καλά θα παραμείνω. Άλλωστε από την αρχή είχα πει πως δεν θέλω να εγκαταλείψω την χώρα. Εδώ μεγάλωσα και μου είναι δύσκολο. Ο λόγος που θα το έκανα θα ήταν καθαρά για βιοποριστικούς λόγους.  Εδώ οι ίδιοι οι Έλληνες φεύγουν από την χώρα τους γιατί βλέπουν ότι δεν υπάρχει μέλλον. Δεν έχω φτάσει βέβαια σε σημείο να «κλαίω» αλλά η ιδέα με τρομάζει, δεν θέλω να φτάσω στο μηδέν, θέλω να προλάβω την καταιγίδα».{textlink}

-Αυτή την περίοδο όμως ασχολείσαι με το μόντελινγκ;

«Τελειώσαμε με την εκπομπή «Καφές με την Ελένη» εδώ και δύο εβδομάδες και τώρα κάνω απλά κάποια guest, δηλαδή ζωντανή φωτογράφηση μπροστά στον κόσμο. Θα λείπω τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα και από 10-25 Αυγούστου θα κατεβάσω ρολά».

-Θεωρείς ότι οι άντρες είναι επιφυλακτικοί απέναντι στα μοντέλα;

«Παλαιότερα ναι. Πλέον όχι και τόσο πολύ. Τώρα  λόγω και της κρίσης που επικρατεί στο χώρο τα κορίτσια δεν ασχολούνται με πολλά πράγματα.  Βέβαια αν κάποιο μοντέλο κάνει γυμνό για εξώφυλλο περιοδικού ίσως αυτό να το δεχτεί δύσκολα ο σύντροφος της. Αν και νομίζω πως πιο δύσκολα θα το δεχτεί ο κύκλος του, γιατί οι άντρες επηρεάζονται εύκολα».

-Εσένα οι φίλες σου σε έχουν επηρεάσει για κάποια σχέση σου;

«Μόνο όταν θέλω μπορούν να με επηρεάσουν . Τότε όμως ούτε εγώ είμαι σίγουρη 100% για την επιλογή μου.  Πάντως αν εγώ θέλω  αυτόν που έχω δίπλα μου με έντονο ύφος θα κόψω τα… παρατράγουδα. Οι επιλογές του καθενός είναι προσωπικές».

-Ποια  είναι τα φετίχ της Βαλεντίνας;

«Σίγουρα δεν έχω φετίχ με τα ψηλοτάκουνα ειδικά τώρα. Το καλοκαίρι μου αρέσει να είμαι σε μια παραλία με τις σαγιονάρες μου και το μαγιό μου. Δεν μπορώ επίσης να ετοιμάζομαι με τις ώρες. Αυτή η εποχή θέλει απαιτεί να είσαι όσο πιο απλός γίνεται.  Για να είμαι όμως ειλικρινής το χειμώνα μου αρέσει να ξεχωρίζω και ασχολούμαι περισσότερο με τον εαυτό μου»|.

-Είσαι και εσύ από τις γυναίκες που το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν σε έναν άντρα είναι η εμφάνιση;

«Μην κοροϊδευόμαστε, το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν όλοι είναι η εμφάνιση.  Εγώ θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να είναι πάνω κάτω στα δικά μου… στάνταρ. Δεν θέλω να κρέμεται το λίπος του. Άλλο αν ήμασταν μαζί 20χρόνια, τότε δεν θα με πείραζε και εγώ θα κάνω τις ρυτίδες μου.  Από και κει και πέρα σίγουρα δεν μπορεί να σε κρατήσει κάποιος μόνο με τους κοιλιακούς του. Εμένα με έχουν πλησιάσει πολλοί οι οποίοι είναι… φέτες και δεν βγήκα μαζί τους γιατί πετούσαν μαργαριτάρια.

-Ποιο σημείο του σώματος σου τρελαίνει τους άντρες;

«Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ένας άνθρωπος μπορεί να τραβήξει την προσοχή κάποιου αν έχει μόνο ωραίους γλουτούς, ωραίο στήθος ή ωραία μάτια. Τι να σου κάνουν δύο μέτρα πόδια αν δεν μπορείς να περπατήσεις; Με λίγα λόγια όσο όμορφος και αν είναι κάποιος αν δεν έχει αυτοπεποίθηση και δεν αγαπάει τον εαυτό του τότε θα χάσει γιατί σίγουρα όλο αυτό που βγάζει το εισπράττει αυτός που έχει απέναντι του.  Λίγες φορές έχουμε δει ωραία κορίτσια που είναι μόνα τους;»

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός διακοπών;

«Μου αρέσει η Μύκονος πάρα πολύ. Είναι ένα νησί στο οποίο μπορείς να κάνεις τα πάντα. Βέβαια ποτέ κανείς δεν με έχει συναντήσει σε club στο συγκεκριμένο νησί. Μου αρέσει να πηγαίνω για φαγητό και μετά να περπατάω στα σοκάκια.  Θέλω ήσυχα πράγματα. Ωραία είναι επίσης η Πάρος και η Σαντορίνη».

-Θα μας αποκαλύψεις τελικά τι ομάδα είσαι;

«Είμαι αντικειμενική, μου αρέσει απλά το καλό παιχνίδι. Μικρή ήμουν ενθουσιασμένη με τον τρόπο που έπαιζαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.   Δεν πωρώνομαι όμως. Μου αρέσουν τα δυνατά ματς αλλά χωρίς φασαρίες. Αν αντιληφθώ κάτι τέτοιο έχω φύγει αμέσως από το γήπεδο. Ειλικρινά πάντως δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα».

-Με τον Ράφικ Τζεμπούρ έχετε ακόμα επικοινωνία;

«Επομένη ερώτηση»

-Έχεις γυρίσει σελίδα στην προσωπική σου ζωή;

«Όχι. Είμαι μόνη, δεν έχω όρεξη για σχέσεις. Είμαι πολύ καλά και με τις φίλες μου. Δεν είμαι άνθρωπος που πηγαίνω από την μια σχέση στην άλλη. Εμένα δεν με γεμίζει κάτι τέτοιο και είναι απόλυτα λογικό φαντάζομαι».

-Θα έκανες πάλι σχέση με αθλητή;

«Δεν έχει σχέση το επάγγελμα αλλά το αν ταιριάζεις με αυτόν που είσαι μαζί».

-Έχεις δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα;

«Πολλές φορές όπως όλος ο κόσμος. Όσο περισσότερο ανεβαίνεις, σε οποιαδήποτε δουλειά πέφτουν και οι μαχαιριές. Πρέπει  όμως να είσαι προετοιμασμένος. Να μην σε πτοήσει όλο αυτό αλλιώς θα χάσεις τον στόχο σου».

-Γιατί έχεις μετανιώσει πιο πολύ στη ζωή σου;

«Εχω μετανιώσει για πολλά πράγματα αλλά και το χρόνο αν γύριζα πίσω πάλι τα ίδια θα έκανα... Ότι έκανα τότε υπήρχε λόγος».

-Σε ποια ομάδα θα ήθελες να είσαι γυμνάστρια;

«Στη Μπαρτσελόνα. Είναι διαφορετικό να ξέρεις ότι αυτός που γυμνάζεις, αύριο θα βάλει γκολ, και άλλο πως ότι και αν κάνεις δεν μπορεί να πάρει ούτε τα πόδια του».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved