Γέστε έτοιμος για όλα (photos)

Γέστε έτοιμος για όλα (photos)

Ως βήμα μπροστά στην καριέρα του χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Φραν Γέστε, κατά την παρουσίασή του από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Εκεί ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Φραν Γέστε είπε πως γνωρίζει καλά σε ποια ομάδα ήρθε, ενώ σημαντικό ρόλο για την απόφασή του να κάνει αποδεκτή την πρόταση των πρωταθλητών έπαιξε, όπως ο ίδιος είπε, η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε. Χαρακτήρισε πολύ μεγάλο σύλλογο τον Ολυμπιακό και είπε πως ανυπομονεί ν’ αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον κόσμο είπε ότι θέλει να του δώσει χαρά.

Σε ότι αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο της προετοιμασίας, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν στο γήπεδο. Αναφορικά με το ενδεχόμενο πραγματοποίησης κι άλλης μεταγραφής, τόνισε ότι αυτό θ’ αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.{textlink}

Τον λόγο πρώτα πήρε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ο οποίος καλωσόρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γέστε στην ομάδα μας. Είναι μεγάλος παίκτης με μεγάλη καριέρα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε: «Στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε πολλή δουλειά και πιστεύουμε ότι οι κόποι της προετοιμασίας θα φανούν στο γήπεδο και θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Φαβορί δεν υπάρχουν, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι και αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά».

Ο Φραν Γέστε, από την πλευρά του, τόνισε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, τον πρόεδρο, τους δημοσιογράφους, τον κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να δικαιώσω τις προσδοκίες».

Σε ερώτηση για το κίνητρο που είχε για να έρθει στον Ολυμπιακό, ο Γέστε απάντησε: «Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η παραμονή του πέρσι δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κερδίσει τίτλους, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στον Ολυμπιακό, είπε: «Ξέρω πως είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και η χρονιά είναι σημαντική γιατί θα υπάρχουν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι όμως προετοιμασμένος και ανυπομονώ. Έχω πολλή όρεξη να δουλέψω».

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το δυνατό του σημείο και αυτό που μπορεί να κάνει τον κόσμο να τον αγαπήσει περισσότερο, απάντησε: «Μου αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να αποκτήσω στην προετοιμασία την κατάλληλη φυσική κατάσταση. Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο», ενώ για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα, τόνισε: «Από την ώρα που προσγειώθηκα, έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η πόλη».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέχεια, μετά από ερώτηση για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή, είπε: «Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα αποφασίσουμε ανάλογα».

Ο Φραν Γέστε θα φορά την φανέλα με το νούμερο 33.

Θυμηθείτε πως κάλυψε την παρουσίαση το Οnsports

{coveritlive}9646de1be3{/coveritlive}



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved