Διάκριση στο Red Bull Romaniacs

Διάκριση στο Red Bull Romaniacs

Τα αγωνίσματα του Red Bull Romaniacs, του πιο δύσκολου αγώνα Hard – Enduro στον κόσμο, ολοκληρώθηκαν με μια υπέροχη ανάβαση στα ιστορικά σκαλιά της όμορφης πόλης Sibiu και με τους αναβάτες εξαντλημένους.

Πρώτος τερμάτισε στη σκληρή αυτή διαδρομή ο Ανδρέας Παραγιός στη κατηγορία “Hobby Single”, ενώ ο Ανδρέας Γκλαβάς τερμάτισε μόλις έξι λεπτά μετά. Ο Graham Jarvis τερμάτισε πρώτος στη κατηγορία “Pro Class” του Red Bull Romaniacs κατακτώντας τη ψηλότερη θέση του βάθρου για δεύτερη φορά.

Sibiu, Ρουμανία, 20 Ιουλίου 2011 – Τα αγωνίσματα του Red Bull Romaniacs, του πιο δύσκολου αγώνα Hard – Enduro στον κόσμο, ολοκληρώθηκαν με μια υπέροχη ανάβαση στα ιστορικά σκαλιά της όμορφης πόλης Sibiu και με τους αναβάτες εξαντλημένους. Πριν 5 μέρες, 176 αποφασισμένοι αναβάτες ξεκίνησαν για το Red Bull Romaniacs 2011, ανάμεσά τους και δύο Έλληνες αθλητές, ο Ανδρέας Γκλαβάς και ο Ανδρέας Παραγιός που πάλεψαν με τα κακοτράχαλα περάσματα των Καρπαθίων. Σε 600 χιλιόμετρα Ρουμανικής εξοχής, οι αναβάτες καταπόνησαν τις μοτοσικλέτες και τους εαυτούς τους μέχρις εσχάτων και 124 από αυτούς κατάφεραν να τερματίσουν. Ο καλύτερος από αυτούς ήταν ο Graham Jarvis, που κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα και κέρδισε το Red Bull Romaniacs για δεύτερη φορά.

Οι δύο Έλληνες αθλητές μπήκαν δυνατά στον Πρόλογο του αγώνα, το Σάββατο 16 Ιουλίου, κι ενώ ο Παραγιός με δύο νίκες σε ημιτελικό και τελικό πήρε τη νίκη της κατηγορίας “Hobby Single”, ο Γκλαβάς είχε μια ατυχία στα ημιτελικά και αγωνίστηκε στον μικρό τελικό, τον οποίο και κέρδισε. Την τελευταία μέρα του αγώνα, ο Ανδρέας Παραγιός κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, η οποία του χάρισε τη νίκη στην τελική κατάταξη της κατηγορίας “Hobby Single”, ενώ ο Ανδρέας Γκλαβάς περίμενε την τελευταία μέρα για να οδηγήσει όπως θα ήθελε, ολοκληρώνοντας στην 16η θέση και καταλαμβάνοντας τη 19η θέση στην τελική κατάταξη του αγώνα.

Ο νικητής της κατηγορίας “Hobby” Ανδρέας Παραγιός μας μίλησε για την εμπειρία του: “Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που στην πρώτη μου κιόλας συμμετοχή στο Red Bull Romaniacs κατάφερα να πάρω τη νίκη της κατηγορίας Hobby Single.” Ο Ανδρέας Γκλαβάς, με την εξάντληση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του δήλωσε: “Έζησα μια εμπειρία που στην μέχρι τώρα πορεία μου δεν είχα ποτέ ξανά βιώσει, κι αυτό είναι να οδηγείς ώρες σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα με πόνο. Αυτό περιόρισε δυστυχώς τις όποιες σκέψεις για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Παρόλο που δεν συναντήσαμε τις βροχές και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του περσινού αγώνα, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό να χαρακτηρίσεις έναν αγώνα όπως το Red Bull Romaniacs εύκολο.”

Διάκριση στο Red Bull Romaniacs



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved