Είναι σε καλό δρόμο (phs+vds)...

Είναι σε καλό δρόμο (phs+vds)...

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε με 2-1 της Πολόνια Βαρσοβίας στο Γιένμπαχ και έδειξε καλά στοιχεία. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε κουτσαίνοντας με πάγο στο πόδι.

Απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη, καθώς το πρωτάθλημα στην Πολωνία ξεκινάει στις 29 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, με πρέσινγκ, πίεση και κίνηση στο γήπεδο. Νωθρή ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ακόμη και έτσι κατάφερε να πετύχει το γκολ που του έδωσε και τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε την ομάδα του με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, τον Γκαλίτσιο δεξί μπακ, τον Χολέμπας αριστερό και τους Αβραάμ και Τοροσίδη στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ ήταν οι Σουμπίνιο και Ουρτάδο, μπροστά τους σε ελέύθερο ρόλο ο Γκρμπιτς, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν Χαβίτο (δεξιά), Ριέρα (αριστερά) και Πάντελιτς (κορυφή).

Η εικόνα του Ολυμπιακού μέχρι το 30' ήταν πολύ καλή. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρία από τα στοιχεία που ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί απαραίτητα. Είχαν πρέσινγκ, πίεση και διαρκή κίνηση, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει τον έλεγχο, ενώ κατάφερε να ανοίξει και νωρίς το σκορ, μόλις στο 2', με τον Γκρμπιτς, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σουμπίνιο. Ωστόσο, από το 30' και μετά, η κούραση έκανε την εμφάνισή της και η Πολόνια πήρε τον έλεγχο, ενώ έφτασε και στην ισοφάριση στο 34' με πέναλτι του Κουτίνιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν με διαφορετική 11άδα στο δεύτερο μέρος. Ο Δασκαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μανιάτης δεξί μπακ, ο Βαλεριάνος αριστερό και οι Παπάζογλου, Μαρκάκο στο κέντρο της άμυνας. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Μοντέστο και Ιμπαγάσα και πιο μπροστά τους ο Φουστέρ. Στην τριάδα της επίθεσης ήταν οι Τζεμπούρ (αριστερά), Κάταϊ (δεξιά) και Μιραλάς (κορυφή).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μιραλάς χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε κουτσαίνοντας. Τη θέση του πήρε ο Νικλητσιώτης, με τον Τζεμπούρ να περνάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 60' οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με μια καλή συνεργασία των παικτών του. Ο Νικλητσιώτης έκανε την μπαλιά και ο Φουστέρ με ωραίο κοντρόλ και απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-1. Ο Βαλβέρδε δεν σταμάταγε λεπτό να ζητάει από τους παίκτες του πίεση και κίνηση, αυτοί δεν έκαναν πράξη τις οδηγίες του και ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους.{textlink}

Θυμηθείτε LIVE λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του φιλικού αγώνα, όπως σας την μετέφερε το Onsports.

{coveritlive}0dd8caa4e3{/coveritlive}

{youtybe}xOXbi4KdQdU{/youtube}

Είναι σε καλό δρόμο (phs+vds)...



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved