«Απαντήσεις στο γήπεδο»

«Απαντήσεις στο γήπεδο»

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν δήλωσε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν κατά την παρουσίαση του από την ΑΕΚ. «Κάναμε μια τεράστια μεταγραφή στο... δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο», σχολίασε από την πλευρά του ο Σταύρος Αδαμίδης.

Το Onsports βρέθηκε στην παρουσίαση του Ισλανδού άσου, η οποία καθυστέρησε περίπου 2 ώρες καθώς άπαντες περίμεναν τον πατέρα και μάνατζερ του Ισλανδού άσου, Άρνορ. Ο σούπερ σταρ της ΑΕΚ θα φοράει το νούμερο 22 καθώς το... αγαπημένο του 7 είναι «πιασμένο» από τον Ρότζερ Γκερέιρο!

«Ήρθε στην ομάδα μας ένας παίκτης με τεράστια καριέρα και θα προσθέσει ποιότητα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας μας που έγινε με σαφείς αγωνιστικούς στόχους. Τον καλωσορίζουμε στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Ελλάδας και του εύχομαι να κάνει καριέρα λαμπρή. Δεν ήταν τυχαία η μεταγραφή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον θέλαμε καιρό. Είναι δείγμα γραφής αυτής της διοίκησης πως όταν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και νοικοκύρεμα μπορεί να καταφέρει πολλά. Με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορεί να καταφέρουμε πολλά. Είμαστε πολύ προσγειωμένοι για το τι θέλουμε να κάνουμε στη νέα σεζόν, αλλά αισιόδοξοι όμως. Τον καλωσορίζω και πάλι και του εύχομαι καλή σταδιοδρομία», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης.

Ο Ισλανδός επιθετικός δήλωσε από την πλευρά του: «Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση. Είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου, είναι η νέα μου ομάδα! Ενθουσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις, από την επιθυμία του Άρναρ Γκρέταρσον και του κ. Αδαμίδη να με φέρουν στην ομάδα και φυσικά από την υποδοχή του κόσμου. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στην ΑΕΚ

«Καταρχήν ευχαριστώ τον Έιντουρ που ήρθε στην ομάδα. Περιμένουμε πολλά από αυτόν και μέσα στο γήπεδο κι έξω από το γήπεδο. Τον ξέρω από παλιά. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα του. Βρίσκεται σε καλό επίπεδο και θα αποδείξει την αξία του με την ευκαιρία που του δίνει η ΑΕΚ. Η υπογραφή του ήταν δύσκολη, καθώς βρισκόταν κοντά στην Γουέστ Χαμ, αλλά ευτυχώς για μας τον πείσαμε να έρθει και είμαι πεποισμένος ότι δεν θα το μετανιώσει. Εχουμε καλή ομάδα, με έμπειρους και καλούς παίκτες, φανταστικό προπονητή και πιστεύω ότι θα κάνουμε έκπληξη φέτος. Μαζί με τον Εϊντουρ ανεβαίνουμε επίπεδο και είμαι πολύ αισιόδοξος», δήλωσε από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον.

Σχετικά με το γιατί επέλεξε την ΑΕΚ: «Ο πρόεδρος και ο Άρναρ με έπεισαν ότι είναι μια καλή πρόκληση για μένα».

«Είναι μια πρόκληση για μένα. Μου έδωσαν να καταλάβω πως με ήθελαν εδώ και θέλω να τους δικαιώσω», δήλωσε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν μετά από ερώτηση που δέχτηκε.

Για το τι γνωρίζει για την ιστορία της ΑΕΚ: «Όχι πολλά, αλλά ο Γκρέταρσον που ήταν παλιός παίκτης, μου μίλησε για την ομάδα. Ο πρόεδρος μου μίλησε για την ιστορία του συλλόγου. Θα μάθω πολλά περισσότερο για την ΑΕΚ και θέλω να παίξω ρόλο στην ιστορία της».

Στην συνέχεια ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν δήλωσε: «Πρέπει να παραδεχθώ πως ήταν σπουδαία η υποδοχή από τους φίλους της ΑΕΚ. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ΑΕΚ».

Για την πρόκληση που περιμένει με την φανέλα της ΑΕΚ: «Η συμμετοχή σε διαφορετικές διοργανώσεις. Έχουμε βάλει στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε. Το άγνωστο είναι σπουδαία εμπειρία!».

Η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα και ο Ισλανδός σούπερ σταρ τόνισε σχετικά: «Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνεται με πάθος. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε την περσινή σεζόν και θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».

Για το αν γνωρίζει κάποιον παίκτη της ΑΕΚ και αν επικοινώνησε με κάποιον: «Όχι δεν γνώριζα κάποιον από τους νέους μου συμπαίκτες. Έψαξα μόνος μου πληροφορίες και διαπίστωσα πως υπάρχουν έμπειροι και ταλαντούχοι παίκτες. Θα φέρω ενθουσιασμό και εμπειρία στην ΑΕΚ και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για το καλύτερο».

Σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμος: «Θα ενσωματωθώ τις επόμενες ημέρες με την αποστολή της ομάδας. Βρίσκομαι λίγο πιο πίσω από πλευρά φυσικής κατάστασης και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί η ΑΕΚ. Σε ένα μήνα θα είμαι έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας».

Ο Ισλανδός άσος τόνισε για την θέση που του ταιριάζει: « Θα μιλήσω με τον τεχνικό μας. Έχω παίξει και δεύτερος επιθετικός αλλά και ανάμεσα στις γραμμές. Το θέμα είναΙ να υπάρχει ισορροπία στην ομαδα».

Για το αν είχε πρότασεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο παρελθόν: «Επίσημα όχι. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν φήμες. Γνωρίζω πως τα ντέρμπι δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Στην Ελλάδα και οι 3 μεγάλοι σύλλογοι βρίσκονται στην ίδια πόλη και θα προσπαθήσω να δώσω χαρά στους οπαδούς μας στα παιχνίδια αυτά».

«Σίγουρα κατάλαβα τις προσδοκίες των οπαδών μας. Κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να παίρνει την πίεση και να τις διαχειρίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ευθύνες είναι ευπρόσδεκτες», σχολίασε ο Ισλανδός σούπερ σταρ.

«Κάποιοι που λένε πως δεν είμαι σε καλή κατάσταση θα το δουν στο γήπεδο. Αυτή είναι η μοναδική μου απάντηση», τόνισε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα απαντώντας στην κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την φυσική του κατάσταση!

«Ο σύλλογος και οι οπαδοί θα πρέπει να πανηγυρίζουν στο τέλος για να είναι ικανοποιημένοι. Θα σημαίνει πως έχουμε πετύχει κάτι σημαντικο», πρόσθεσε ο Γκούντγιονσεν.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάναμε μια υπέρβαση στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα. Είνα μια μεγάλη ημέρα για τον σύλλογο μας και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με δεδομένα τα προβλήματα. Η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή στην χώρα μας. Ευχαριστώ τους κυρίους Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδη, το ΔΣ της ΑΕΚ και τον κύριο Χατζηιωάννου. Θέλουμε να είμαστε προσγειωμένοι. Με την βοήθεια του κόσμου ευελπιστούμε πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε πολλά», κατέληξε ο Σταύρος Αδαμίδης «κλείνοντας» την παρουσίαση του Ισλανδού άσου.{textlink}

Όσον αφορά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του Ισλανδού επιθετικού, αυτή αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Eidur Smari Gudjohnsen έως τις 30/6/2013».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved