Η 5η μέρα του… Γκλέτσου

Η 5η μέρα του… Γκλέτσου

Απόστολος Γκλέτσος και Ράχες Στυλίδας κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κλείσιμο της αυλαίας της Πέμπτης Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ  Beach Soccer καλοκαίρι 2011 που έγινε στο Bojo beach bar στις Ράχες.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας παίζοντας με την ομάδα των All Stars αημείωσε ένα εκπληκτικό Γκολ και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους που κατέκλυσαν το ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο του beach bar Bojo.

Η ομάδα των all stars καιτοι προηγήθηκε με 2-0 και μούδιασαν τους φιλάθλους στις κερκίδες δεν μπόρεσαν στην συνέχεια να κρατήσουν τη διαφορά χάνοντας στο α΄δωδεκάλεπτο με 3-2 από την Εθνική, στο δεύτερο 12λεπτο προηγήθηκε με 7-2 και το τελικό σκορ βρήκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κερδίζει με 11-3

Καλύτερος παίκτης της Εθνικής μας ομάδας που  έδειξς ότι βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα ήταν ο Γιάννης Χαραλαμπίδης ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ, τα άλλα γκολ της ομάδας σημείωσαν οι Κωνσταντακόπουλος 3, Τριανταφυλλίδης 2, Παπασταθόπουλος 2. . Για τους All stars τα γκολ σημείωσαν οι Γκλέτσος, Κουφιδάκης και Μουστάκας.

 Εθνική Ελλάδος – all Stars  11-3

Ελλάδα γκολ: Χαραλαμπίδης 4, Πάρις3, τριανταφυλλίδης 2, παπασταθόπουλος 2

All Stars γκολ: Μουστάκας, Κουφιδάκης, Γκλέτσος

Εθνική Ελλάδος: Νικολάου, Περτσάς, Καραμπέτσος, Χαραλαμπίδης, Κομιώτης, Νίκας, Μανίκης, Κωνσταντακόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Πανταζόπουλος, Μπίζας, Παπασταθόπουλος.

All Stars : Παριάρος, Μωράτης, Μήτσουλας, Σπινθουράκης, Μουστάκας, Ορφανός, Πλατσιώτας, Τσώτας, Κουφιώτης, Θωμάς , Γκλέτσος, Βατικιώτης.

Πρωταθλήτρια η Mitsuko

Η Πρωταθλήτρια ομάδα της Mitsuko που δεν ήταν στα φοβορί του τουρνουά (καθώς αγωνίσθηκε με πολλές ελλείψεις) κέρδισε τις εντυπώσεις και τον Τίτλο.

Νίκησε στον Τελικό το Λεγόμενο στα χαρτιά φαβορί Stratos Creperie που είχε στις τάξεις του δυνατά ονόματα του beach soccer (Τριανταφυλλίδη, Μανίκη) με 8-7 και ανέτρεψε τα προγνωστικά.

Σκορερς  για τους Πρωταθλητές Στυλίδας ήταν  ο MVP του τουρνουά κώστας Βέρρας με τρία Γκολ, Ανδρέας Μήτσουλας δύο και οι Λάζαρης, Κασπίρης, Αλεξόπουλος.Για τους φιναλίστ  σκόραραν οι Τριανταφυλλίδης, Πλατσιώτας και Ζιώγας από δύο γκολ, ενώ σημείωσε ένα ο μιχάλης μανίκης.

Mitsuko – Stratos Creperie café 8-7

Mitsuko goals: Μήτσουλας 2, Λάζαρης, Κασπίρης, Αλεξόπουλος, Βέρρας 3

Stratos creperie goals: Τριανταφυλλίδης 2, Πλατσιώτας 2, Μανίκης, Ζιώγας 2

Οι συνθέσεις του Τελικού Mitsuko – Stratos creperie café

Mitsuko: Μπαρδάκης, Μήτσουλας, Λάζαρης, Σωτηρόπουλος, Κατσαρέλιας,   Κασπίρης, Αλεξόπουλος, Βέρρας, Βογιατζής, Γιαννακόπουλος.

Stratos Creperi: Κατσέρης, Τριανταφυλλίδης, Πλατσιώτας, Μανίκης, Ράπτης, Ζιώγας, Βατικιώτης, Βιτσέκας.



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved