Συγκάτοικοι και... ισόπαλοι (ph)

Συγκάτοικοι και... ισόπαλοι (ph)

Εκτός από το… ξενοδοχείο, Ατρόμητος και Κέρκυρα μοιράστηκαν και τις εντυπώσεις στο μεταξύ τους φιλικό (1-1) στο Καρπενήσι.

Παρουσία περίπου 150 φιλάθλων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και κάποιοι οπαδοί του Ατρομήτου, όπως επίσης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, οι Περιστεριώτες και η Κέρκυρα έμειναν στο 1-1, σε ένα παιχνίδι που είχε κάποια λιγοστά καλά πεντάλεπτα.

Φανερά πιασμένες και οι δύο ομάδες από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, περιορίστηκαν σε μάχη στο κέντρο του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν όμως ανούσιος και με εξαίρεση μια κεφαλιά του Σφακιανάκη στο 25’ που πέρασε λίγο άουτ, δεν ανησύχησε καθόλου τον Αναστασόπουλο. {textlink}

Η Κέρκυρα από την  άλλη ήταν πιο ουσιαστική, έστω και αν χρειάστηκε τη βοήθεια αντιπάλου για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στην πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Ράντμαν, στο 17’, ο Καλαντζής βγήκε μόνος από αριστερά και έβγαλε την παράλληλη σέντρα. Στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, ο νεαρός Αντώνης Αθανασίου την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα στους Φαίακες.

Οι νησιώτες είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές μέχρι την ολοκλήρωση του 45λεπτου. Ο Γκουστάβο δοκίμασε το πόδι του στο 37’ και είδε τη μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ ο Καλαντζής νικήθηκε πέντε λεπτά αργότερα από τον Ράντμαν.

Γκολ με το καλημέρα…

Ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με την έναρξη σχεδόν του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Περιστεριώτες κέρδισαν ένα φάουλ στο 48’ το οποίο εκτέλεσε ο υπό δοκιμήν Αγγλος εξτρέμ, Μάρτιν Ντιβέινι. Ο νεαρός χαφ Νώντας Λημνιός προσπάθησε να βάλει την προβολή, δεν τα κατάφερε, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο σώμα του, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Παρά τη γρήγορη ισοφάριση, οι Κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την παθητική διάθεση που είχε η Κέρκυρα στο δεύτερο μέρος, απόρροια ίσως και των δέκα αλλαγών που έκανε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι Φαίακες δεν απείλησαν καθόλου την αντίπαλη εστία, ενώ και οι παίκτες του Δώνη ήταν φλύαροι επιθετικά, χάνοντας μόνο μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Καϊμακαμούδη στο 80’΄το οποίο μπλόκαρε ο Χάμπερ. Στη συγκεκριμένη φάση, βέβαια, ο μικρός άκουσε τις φωνές από τον προπονητή του, μια και δεν είδε τον Φαβάλι που ήταν εντελώς αφύλαχτος.

Από πλευράς Κέρκυρας, που έδωσε το πρώτο της φιλικό, καλή εικόνα είχαν στο πρώτο μέρος οι Μαζνόφ, Γραμμόζης, όπως επίσης και όλοι οι παίκτες της αμυντικής γραμμής. Ατυχος ωστόσο στάθηκε ο Παρασκευαΐδης ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι και αντικαταστάθηκε από τον Βενέτη.

Οσο για τον Ατρόμητο, Μακρής, Λημνιός και Αθανασίου ήταν αρκετά θετικοί στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη ξεχώρισαν οι Μπρίτο και Φαβάλι οι οποίοι τα πήγαν καλά και στο φιλικό της Παρασκευής με τον Αρη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Aτρόμητος: Ράντμαν (71’ Καραγκιολίδης), Αθανασίου (77’ Γιαννούλης), Νάστος (46’ Αργυρός), Φυτανίδης (46’ Τόμας), Λημνιός (67’ Γρομητσάρης), Μακρής (65’ Αγκολι), Σφακιανάκης (67’ Μπάλας), Ντιβέινι (58’ Φαβάλι), Τάτος (46’ Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος (65’ Καϊμακαμούδης), Αναστασάκος (46’ Μπρίτο)

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος (46’ Χάμπερ), Γκουστάβο (46’ Φλαβίνιο), Κοντοδήμος (58’ Αρμένης), Βέντσελ (46’ Πατηνιώτης), Βενέτης (46’ Παρασκευαΐδης, 71’ Βενέτης), Χαμπλ (46’ Χαμπλ), Γραμμόζης (46’ Ζιάμπαρης), Λαμπρόπουλος (46’ Οσμαν), Καλαντζής (46’ Κουλούρης), Ιωάννου (46’ Γιάντσης), Μαζνόφ (46’ Τσίγκας)

Διαβάστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώργου Δώνη και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά το τέλος του φιλικού, ΕΔΩ



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved