«Ατρόμητος» ο Άρης με Σολτάνι! (photos)

«Ατρόμητος» ο Άρης με Σολτάνι! (photos)

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων στο Καρπενήσι, ο Άρης επικράτησε του Ατρομήτου 1-0, παρουσία περίπου 700 οπαδών του!

Ο Αρης ξεκίνησε καλύτερα και με περισσότερη ζωντάνια το παιχνίδι παίρνοντας δύναμη και από τους… φασαριόζους οπαδούς του και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11’. Μία λάθος εκτίμηση του Φυτανίδη, έδωσε την ευκαιρία στον Καστίγιο να κλέψει τη μπάλα και να τροφοδοτήσει την κατάλληλη στιγμή τον Σολτάνι που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ιτάνζ. Οι Κίτρινοι συνέχισαν σε… υψηλές πτήσεις, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια άλλη μεγάλη φάση. Πιέζοντας ψηλά τους αντιπάλους τους, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη κατάφεραν σε αρκετές περιπτώσεις να κλέψουν τη μπάλα και να φύγουν γρήγορα στην κόντρα (στοιχείο που είχε πέρσι στο παιχνίδι του και ο Ολυμπιακός Βόλου ελέω του Λαρισαίου τεχνικού), ωστόσο τα χαλούσαν μόλις έφταναν έξω από την περιοχή.

Ο Ατρόμητος, ο οποίος προσπάθησε να κάνει το γνωστό του παιχνίδι με τις πολλές εναλλαγές της μπάλας και την επιθυμία ελέγχου του ρυθμού, άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 25’ και μάλιστα έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Ο Μπέλιτς αντικατέστησε στο 30’ τον Καραγκούνη που τραυματίστηκε ελαφρά και βοήθησε αρκετά στο να αλλάξει η μορφή της αναμέτρησης. Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έπιασε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Σηφάκη σε εντυπωσιακή επέμβαση. Λίγο αργότερα, στο 41’, ο γκολκίπερ του Αρη είπε και πάλι «όχι», αυτή τη φορά στον Αναστασάκο, ενώ στο 44’ σταμάτησε και τον Μπρίτο, διατηρώντας το 1-0 και δυσαρεστώντας τους λίγους, αλλά πιστούς φίλους των Περιστεριωτών που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Οι πολλές αλλαγές και οι πειραματισμοί των δύο προπονητών στο δεύτερο μέρος, «σκότωσαν» ουσιαστικά τον ρυθμό του αγώνα με αποτέλεσμα το θέαμα να μην ενθουσιάσει τον κόσμο. Λογικό, βέβαια, καθώς αυτού του είδους τα φιλικά γίνονται αποκλειστικά και μόνο για να δουν οι προπονητές τις αδυναμίες των ομάδων τους, όπως επίσης και για να αντιληφθούν την ετοιμότητα των παικτών τους. Με εξαίρεση δύο σουτ των Σακάτα (στο 49’ πέρασε άουτ) και Γιαννιώτα (στο 76’ απέκρουσε ο Ραχιώτης), δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε μάχες στη μεσαία γραμμή του γηπέδου.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στην εικόνα των υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστών. Ο Τσουκάνης, από πλευράς Αρη, δεν μπόρεσε να δείξει κάτι ιδιαίτερο στον Σάκη Τσιώλη, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Τόμας Ντιβέινι, τον Αγγλο εξτρέμ που έφτασε σήμερα (15/07) στο Καρπενήσι για να δοκιμαστεί από τον Γιώργο Δώνη.

Σε γενικές γραμμές και δεδομένου ότι το σημερινό ήταν το πρώτο τεστ και για τις δύο ομάδες, Αρης και Ατρόμητος έδειξαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία. Εντούτοις, θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά για να δέσουν. Ειδικά οι Περιστεριώτες που έχουν πραγματοποιήσει πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους.{textlink}

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αρης (Σ. Τσιώλης): Σηφάκης (46’ Βελλίδης), Νέτο (63’ Τριανταφυλλάκος), Μίσελ, Γιαννίτσης (57’ Οικονομόπουλος), Λαζαρίδης (86’ Αχτσίδη), Βανγκέλι (73’ Γιαννιώτας), Κασναφέρης (46’ Παπαζαχαρίας), Καπετάνος (69’ Τσουκάνης), Τόχα (52’ Σακάτα), Σολτάνι (57’ Αγγελούδης), Καστίγιο  (73’ Κοτσώνης)

Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Ιτάνζ (71’ Ραχιώτης), Σκόνδρας (68’ Αθανασίου), Γιαννούλης (60’ Νάστος), Τόμας (71’ Γρομητσάρης), Φυτανίδης (68’ Λημνιός), Τάτος (46’ Σφακιανάκης), Μπρίτο (71’ Καραμάνος), Αναστασάκος (46’ Ντιβέινι), Μπάλας (60’ Μακρής), Καραγκούνης (30’ Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (60’ Φαβάλι)

Διαβάστε  ΕΔΩ  τις δηλώσεις των Τσιώλη, Σολτάνι και Παπαζαχαρία αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του Άρη με τον Ατρόμητο στο Καρπενήσι

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του Άρη με τον Ατρόμητο στο Καρπενήσι

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα

{coveritlive}df063e6302{/coveritlive}



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved