Έτοιμος να τα δώσει όλα!

Έτοιμος να τα δώσει όλα!

Ο Βίκτορ Βιτόλο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό στο Κίτσμπουελ και παρουσιάζεται έτοιμος να τα δώσει όλα και να πετύχει. «Είναι υψηλότερο το επίπεδο», έλεγε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο Ισπανός.

Αν και εμφανώς έξω από τα νερά του, ο Βίκτορ Βιτόλο ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού στην πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα». Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, πρώτη φετινή μεταγραφή του «τριφυλλιού», εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μετακίνησή του στους «πράσινους», ευχαρίστησε συμπαίκτες και δημοσιογράφους για την υποδοχή και… τράβηξε τα βλέμματα με το τατουάζ του.

Το Onsports ήταν εκεί για να υποδεχθεί τον 28χρονο αμυντικό μέσο στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και να καταγράψει τις πρώτες του κινήσεις.

«Δένει» με τον αρχηγό

Το πρώτο πράγμα που εύκολα διαπίστωσε κανείς, είναι πως ο Βιτόλο έχει ήδη «κολλήσει» με τον αρχηγό – πλέον – της ομάδας, Γιόσου Σαριέγκι.

Η κοινή χώρα καταγωγής άλλωστε αλλά και οι αναμνήσεις από την Primera Division, έκαναν τους δύο ποδοσφαιριστές να έρθουν πιο κοντά από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, οι δυο τους θυμήθηκαν και ένα παιχνίδι που είχαν έρθει αντιμέτωποι όταν ο Βιτόλο έπαιζε στην Σανταντέρ και ο Σαριέγκι στην Μπιλμπάο, το οποίο είχε λήξει με 5-4 υπέρ της ομάδας του νέου αμυντικού μέσου των «πρασίνων».

Ευχαριστημένος από την υποδοχή

Ο Βιτόλο, αφού το τεχνικό τιμ τον παρουσίασε στους νέους του συμπαίκτες, ακολούθησε την προπόνηση και μετά το τέλος του προγράμματος ήταν εμφανώς ευχαριστημένος από την μετακίνησή του στο «τριφύλλι» και τη συμμετοχή του στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία.

Μάλιστα, ο Ισπανός ευχαρίστησε τόσο το τεχνικό τιμ όσο και τους συμπαίκτες του για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και όπως έλεγε είναι αποφασισμένος να δουλέψει στο 100% των δυνάμεών του έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και ο ίδιος να δικαιώσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για την επιλογή τους.

Κοντά με το τεχνικό τιμ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βιτόλο έχει ήδη έρθει αρκετά κοντά και με το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, αφού βοηθά και η γνώση των Ισπανικών που έχουν οι Πορτογάλοι συνεργάτες του Φερέιρα, αλλά και με τον Πορτογάλο προπονητή με τον οποίο συνομίλησε αρκετές φορές στην σημερινή (14/07) προπόνηση.

Αυτό που έλεγε ο Ισπανός στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι των ρωτούσαν αν είναι καλύτερα στο «τριφύλλι» ή στη Θεσσαλονίκη, είναι ότι πλέον πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά, αφού το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και τα πράγματα πιο απαιτητικά. Χαρακτηριστικά μάλιστα ο Ισπανός έδειξε με τα χέρια του πως οι «πράσινοι» είναι πολύ πιο πάνω σε επίπεδο από τους Θεσσαλονικείς, όταν συνομιλούσε με τον οδηγό του «τριφυλλιού».

Θέλει το «6 του Βιτόλο»

Ο Βιτόλο από την πρώτη μέρα του στην Αυστρία έπιασε δουλειά και δείχνει ότι θέλει να πάρει… φανέλα βασικού. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο «6», αφού ήδη το έχει ζητήσει. Ο Ισπανός έλεγε πως «το 6 είναι το νούμερο του Βιτόλο», και πως το έχει φορέσει σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, άρα το ίδιο θέλει να κάνει και στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Βιτόλο είχε και την πρώτη του γνωριμία με την διατροφολόγο των «πράσινων», Τόνια Μαχαίρα από την οποία ζήτησε να ενημερωθεί για το πρόγραμμα που έχουν οι «πράσινοι» σε ό,τι αφορά το φαγητό και να συζητήσει μαζί της κάποιες από τις δικές του συνήθειες έτσι ώστε να διαμορφώσουν το καλύτερο πρόγραμμα.

Τέλος, ο Ισπανός ρωτήθηκε από ανθρώπους του Παναθηναϊκού και από συμπαίκτες του για το γιατί μένει μόνος του σε δωμάτιο. Αυτό που έλεγε ο Βιτόλο είναι πως δεν τον πειράζει, αφού έχει συνηθίσει να μένει μόνος του, κάτι που έκανε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Έτοιμος να τα δώσει όλα!



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved