Πρώτη με χαμόγελα στον Αστέρα

Πρώτη με χαμόγελα στον Αστέρα

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες μπήκαν στα… βάσανα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, χωρίς πάντως να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται την νέα σεζόν, λόγω του σίριαλ των αδειοδοτήσεων και της υπόθεσης των ύποπτων αγώνων…

Το παρών στο πρώτο «προσκλητήριο» της νέας χρονιάς έδωσαν 100 φίλοι της ομάδας, ενώ από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης και ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος, οι οποίοι καλωσόρισαν τους παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές.

Τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, έπεσαν στα νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα στον Ισπανό τεχνικό, Οσκαρ Φερνάντεθ και τους νεοαποκτηθέντες,  Θανάση Κωστούλα, Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα και Λαουτάρο Φορμίκα, (απουσίαζε δικαιολογημένα ο επίσης νεοαποκτηθείς Χοακίν Ναβάρο).

Στις… προγραμματικές δηλώσεις του ο Οσκαρ Φερνάντεθ, αφού δήλωσε περήφανος που είναι προπονητής του Αστέρα, έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να κάνει περήφανο τον κόσμο της ομάδας.

«Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του Αστέρα και θέλω να ξέρει ο κόσμος της ομάδας, ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να είναι και αυτός περήφανος. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα προσπαθεί και θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όταν βλέπεις τους ποδοσφαιριστές να έχουν τόση διάθεση για δουλειά και τόσο κόσμο να έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την προπόνηση, τότε οι σκέψεις που κάνεις είναι πολύ θετικές. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε μία ομάδα που θα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ παιχνιδιού και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αντιπάλου. Να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι».

Κωστούλας: «Ξεχωρίζει ο Αστέρας»

Στις άριστες συνθήκες εργασίας που υπάρχουν στην Τρίπολη στάθηκε στις δηλώσεις του ο «πρωτάρης» Θανάσης Κωστούλας.

«Ο Αστέρας ξεχωρίζει για τα ελληνικά δεδομένα με τις εγκαταστάσεις που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και το κλίμα που μπορεί να δουλέψει. Θα είναι μία χρονιά που δεν πρέπει να επαναληφθούν τα περσινά λάθη και όλοι μαζί να κάνουμε ένα καλό σύνολο και να το αποδεικνύουμε κάθε αγωνιστική στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Αργεντινός αμυντικός, Λαουτάρο Ρόκε Φορμίκα, αφού εξέφρασε την χαρά του για την νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του υποσχέθηκε να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα. Είναι οργανωμένο σωματείο. Ευχαριστήθηκα την πρώτη προπόνηση και κατάλαβα πώς έχουμε καλούς και εξελίξιμους παίκτες. Θα δίνω τα πάντα στο γήπεδο και δε θα χαρίζω τίποτα»

Τέλος, ο Αντώνης Λαδάκης ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια στον Αστέρα και όπως τόνισε ο ίδιος θέλει να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας. «Υπήρχε συμφωνία εδώ και πολύ καιρό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αστέρα και τον προπονητή που συναίνεσε στην παραμονή μου. Ελπίζω τα επόμενα δύο χρόνια να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Οι προπονήσεις του Αστέρα θα συνεχιστούν στην Τρίπολη μέχρι την Παρασκευή, ενώ από τις 17 έως τις 31 Ιουλίου η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved