Κόουλμαν: «Να βρούμε ταυτότητα»

Κόουλμαν: «Να βρούμε ταυτότητα»

Εντυπωσιασμένος από την παρουσία των οπαδών της ΑΕΛ στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς ήταν ο Κρις Κόουλμαν.

Ο Ουαλός τεχνικός μίλησε για την απόφαση της Super League να επικυρώσει την βαθμολογία, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που θα γίνουν στη συνέχεια.
Αναλυτικά, ο Κόουλμαν τόνισε: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήρθε στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθεί και είναι πραγματικά μία πολύ όμορφή εικόνα αυτή που αντικρίζω. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακτήσει την ταυτότητά της. Έχουμε μπροστά μας δουλειά και αυτό πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι μας και θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε να φέρουμε στην ομάδα μας παίκτες καλής ποιότητας για να πλαισιώσουμε τους ήδη υπάρχοντες. Δεν μας προβληματίζει το γεγονός αυτής καθ’ αυτής της απόφασης, μας απογοητεύει το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες γύρω από τις οποίες υπάρχουν βάσιμες υποψίες και κάποιες άλλες που αποφάσισαν να επικυρώσουν την βαθμολογία. Εμείς συνεχίσουμε τον σχεδιασμό μας σα να είμαστε στη Football League, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτές δεν είναι και οι τελικές αποφάσεις. Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες και με ποιότητα. Αν μείνουμε στη Football League σίγουρα η προτεραιότητά μας θα είναι Έλληνες παίκτες, αλλά ούτως ή άλλως θέλουμε ποιοτικούς παίκτες γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ανακτήσει την αγωνιστική της ταυτότητα».

Ο Κώστας Χατζής υποστήριξε: «Πρώτη φορά μπάινω στο γήπεδο της ΑΕΛ μετά από απουσία δέκα ετών. Εύχομαι να έχω μία καλή χρονιά εγώ και οι συμπαίκτες μου και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας. Εμείς έχουμε κάνει πρόγραμμα για Super League και γι' αυτό και ξεκινήσαμε πιο νωρίς. Πιστεύω ότι οι σημερινές δεν είναι και οι τελευταίες εξελίξεις αλλά θα υπάρξουν κι άλλες στη συνέχεια. Εμείς θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, γιατί μας δίνει κίνητρο και μας βοηθά και θέλουμε να είναι πάντα ο 12ος παίκτης μας".

Το τελευταίο μεταγραφικό απότημα της ΑΕΛ, Δημήτρης Χασομέρης, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα που ο καθένας θέλει να παίξει σε αυτήν. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας. Εξάλλου αυτό είναι και το μήνυμά μου προς τους φιλάθλους μου, θα κάνω τα πάντα ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Ο Σιρίλ Καλί δήλωσε: «Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η ΑΕΛ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πρέπει να γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε, αλλά εμείς έχουμε ως στόχο να κάνουμε την ομάδα καλύτερη από πέρυσι και να παλεύοιυμε κάθε παιχνίδι. Σε κάθε ματς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας ευατό, γνωρίζοντας ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά.Είχα ακούσει για τους φιλάθλους της ΑΕΛ και σήμερα βλέπω ότι όλα όσα άκουσα είναι αλήθεια. Ελπίζω να τους αρέσει η προσπάθεια που θα κάνω στο γήπεδο».

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είπε: «Από σήμερα για μας ξεκινά σκληρή δουλειά και οφειλω να ομολογήσω ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι καλύτερες από το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις. Για μένα που είμαι και Λαρισαίους ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το περίμενα για πολλά χρόνια».

Τέλος, ο Κώστας Νεμπεγλέρας ισχυρίστηκε: «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Πιστεύω ότι γύρισα στο σπίτι μου και στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα και σίγουρα αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα  μπορέσω γεμάτος εμπειρίες να βοηθήσω στην προσπάθεια της ομάδας. Τα νέα είναι σίγουρα άσχημα για μας και απ' ότι φαίνεται οι αρμόδιοι θέλουν παρανομίες και όχι το ποδόσφαιρο να κάνει βήματα μπροστά. Στον κόσμο μας θυα ήθελα να υποσχεθώ ότι θα δίνουμε τα πάντα, ώστε να παρουσιάσουμε μία ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved