Είναι τρελός και χαίρεται

Είναι τρελός και χαίρεται

Του αρέσει να προκαλεί και η πρόκληση είναι για αυτόν τρόπος ζωής. Ο λόγος για τον Ντένις Ρόντμαν.

Η νέα φωτογράφιση

Ο 50χρονος σούπερ σταρ, έχει αποχωρήσει εδώ και έντεκα χρόνια από το ΝΒΑ, όμως του αρέσει σε κάθε ευκαιρία να τραβάει τα βλέμματα επάνω του.
Τελευταίο και πιο πρόσφατο παράδειγμα η φωτογράφιση που έκανε φορώντας… ζαρτιέρες. Ναι, δεν πρόκειται ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο, ούτε για φάρσα. Το ήθελε και το έκανε.

Το ένοχο παρελθόν

Οσοι πάντως ξέρουν προσωπικά το «σκουλήκι» δεν εκπλήσσονται ιδιαίτερα από αυτή του την κίνηση. Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος πέρσι το καλοκαίρι υποστήριξε –μιλώντας σοβαρά- ότι έχει κάνει σεξ με… 2.000 γυναίκες. Βέβαια στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να παραδεχθεί ότι στις προτιμήσεις του, εκτός από τις γυναίκες περιλαμβάνονται και άνδρες.

Συν τοις άλλοις, πριν από μερικούς μήνες ο Ρόντμαν βρισκόταν παρέα με έξι γυναίκες σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου της Καλιφόρνια. Από λάθος (;) πατήθηκε το κουμπί του μικροφώνου που υπήρχε στο δωμάτιο και τα όσα έκανε ο «τρελός» ακούστηκαν παντού, κάτι πάντως που δεν ενόχλησε ιδιαίτερα. Παράλληλα περισσότερες από 70 φορές, αστυνόμοι έχουν επισκεφτεί το σπίτι του, για να διακόψουν κάποια «περίεργα» πάρτι.

Η σχέση με τη Μαντόνα

Εστω και αν ο περισσότερος κόσμος τον χαρακτηρίζει «περίεργο» και «ιδιόρρυθμο», ο Ρόντμαν πάντοτε έβρισκε τους τρόπους ούτως ώστε να είναι ελκυστικός στο αντίθετο φύλλο. Από τη γοητεία του –δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος- ότι «θαμπώθηκε» και η Μαντόνα. Η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης και είχε άδοξο τέλος, όμως για όσο χρονικό διάστημα ήταν μαζί, οι παπαράτσι τους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα με τους ίδιους πάντως να δείχνουν να το απολαμβάνουν.
Οι τρέλες του στα γήπεδα

Ο «worm» από τη φύση του ήταν άτακτος. Και η συμπεριφορά του στα γήπεδα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ήταν διαφορετική. Στην ιστορία έμεινε για τα πέντε πρωταθλήματα που κατέκτησε, για τα –διαφορετικού χρώματος σε κάθε αγώνα- μαλλιά του, αλλά και για την επική κλοτσιά του σε φωτογράφο. Μπορεί να μην είναι ο πρώτος στην ιστορία του ΝΒΑ σε τεχνικές ποινές (στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Ρασίντ Ουάλας), όμως ουκ ολίγες φορές δεχόταν πρόστιμα για τα όσα τους «έσερνε».

Οι ένθερμοι οπαδοί του

Η fanpage του στο facebook μετρά περισσότερους από 33.000 ανθρώπους. Άπαντες φροντίζουν με τα σχόλιά τους να αποθεώνουν τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα τόσο για τον τρόπο ζωής του όσο και για τα κατορθώματά του. Ανάμεσά τους και αρκετοί Ελληνες. Μάλιστα το άτομο που έφτιαξε τη σελίδα, είναι από την Ελλάδα και είναι θηλυκού γένους. Κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει ότι ακόμα και εδώ, ο Ντένις Ρόντμαν, παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει το μπάσκετ τόσα χρόνια, λατρεύεται ακόμα για τα κατορθώματά του.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved