Τετ-α-τετ και μπλε παπούτσια για Σισέ

Τετ-α-τετ και μπλε παπούτσια για Σισέ

Σε μία από τις τελευταίες του, όπως όλα δείχνουν, προπονήσεις στην Παιανία ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε τετ-α-τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και προτίμησε να φορέσει παπούτσια που θυμίζουν… Λάτσιο.

Το Onsports ήταν το απόγευμα της Πέμπτης (06/07) στην Παιανία και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου όπου επετράπη η είσοδος στους δημοσιογράφους στο χώρο όπου προπονήθηκαν οι «πράσινοι».

Ευδιάθετος και με… «λατσιάλι» παπούτσια

Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στην παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν κανονικά «παρών» στο πρόγραμμα και μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Τόσο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, όσο και στις πρώτες ασκήσεις ο Σισέ ήταν ευδιάθετος αλλά και απόλυτα επαγγελματίας αφού δεν ήθελε να χάνει η ομάδα του ούτε και στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας που εκτέλεσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα και του βοηθού του Νούνο Αλμέιδα.{textlink}

Εντύπωση προκάλεσε βέβαια και η επιλογή του Γάλλου να φορέσει μπλε παπούτσια, που παραπέμπουν θέλοντας και μη στο πολυσυζητημένο σίριαλ της μεταγραφής του στην Λάτσιο. Αν θυμηθεί μάλιστα κανείς ότι σε κάποιες από τις πρώτες του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό είχε προτιμήσει να φορέσει πράσινα παπούτσια, τότε οι συνειρμοί είναι… αναπόφευκτοι.

Το τετ-α-τετ με τον Φερέιρα

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της προθέρμανσης και αφού ο Νούνο Αλμέιδα είχε ετοιμάσει τους κώνους για να κάνουν το πρόγραμμά τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, έφτασε στο κέντρο του γηπέδου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για να δώσει τις απαραίτητες εντολές για τις ασκήσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε κοντά στον Σισέ και οι δύο άνδρες δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν για μερικές στιγμές.

Το περιεχόμενο βέβαια τις συζήτησης, δεν ήταν δυνατό να γίνει γνωστό εκείνη τη στιγμή, ωστόσο φάνηκε ότι ο 65χρονος προπονητής και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα και ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται γύρω από τη μεταγραφή του Γάλλου.

Διάθεση για δουλειά

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πάντως έδειξαν διάθεση για δουλειά, αφού από την πρώτη στιγμή που πάτησαν στο χορτάρι του γηπέδου που έγινε η προπόνηση δεν έχασαν χρόνο και άρχισαν προθέρμανση. Με μπροστάρηδες τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στο ζέσταμα, τον Σισέ να τα… βάζει με τον Μπουμσόνγκ για ένα λάθος στις ασκήσεις με τις πάσες και γενικά δυνατές μονομαχίες και όρεξη, κύλησε το πρώτο τέταρτο της προπόνησης.

Εντύπωση προκάλεσαν και οι νεαροί άσοι του Παναθηναϊκού που συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος, Μαυρίας και Λαγός έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και κανένα άγχος, δείχνοντας ότι θέλουν να πάρουν την ευκαιρία τους από τον Φερέιρα, κάτι που θέλουν να κάνουν και οι Κλέιτον, Δημούτσος και Μπιέρσμιρ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τερματοφύλακες, Τζόρβα, Καπίνο, Κοτσόλη και Καρνέζη, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξούδη στο δεύτερο μισό του γηπέδου, ενώ ο νεαρός αμυντικός, Μαρσέλο Κάσας από την ομάδα Νέων, έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Βασίλη Οικονομίδη καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πέλμα.

Τετ-α-τετ και μπλε παπούτσια για Σισέ



Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved