«Μεγάλος σύλλογος, μεγάλη ευθύνη» (photos)

«Μεγάλος σύλλογος, μεγάλη ευθύνη» (photos)

Έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά και να καθιερωθούν στην ομάδα του Ολυμπιακού, εμφανίστηκαν κατά την παρουσίασή τους, οι Σήφης Δασκαλάκης και Φρανθίσκο Χαβίτο - «Θέλω να πάρω ό,τι υπάρχει!» τόνισε ο Κρητικός

Οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το Οnsports έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση των δύο νέων αποκτημάτων των Πρωταθλητών Ελλάδας και σας μετέφερε live τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Την παρουσίαση των δύο ποδοσφαιριστών έκανε ο εκτελεστικός Διευθυντής της Πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος ανέφερε: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν. Σας παρουσιάζουμε τον κ. Δασκαλάκη, που θα είναι μαζί μας για δύο χρόνια και υπάρχει οψιόν για ένα ακόμα χρόνο και τον κ. Χαβίτο που θα είναι για τρία χρόνια. Είναι σημαντικό που ο Σήφης είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά και ο Χαβίτο που γνωρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πρώτος από τα νέα αποκτήματα των «ερυθρόλευκων» μίλησε ο Φρανθίσκο Χαβίτο, τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως θα έχω την ευκαιρία να καθιερωθώ».

Από την πλευρά του, ο Σήφης Δασκαλάκης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, Ήθρα για να δουλέψω σκληρά με υπομονή και επιμονή για να τους δικαιώσω όλους. Θέλω κι ελπίζω φέτος να κατακτήσω με τον Ολυμπιακό ό,τι τίτλο υπάρχει και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι ερωτήσεις προς τους δύο παίκτες...

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο σε ερώτηση αν μπορεί να «χτυπήσει» θέση βασικού, την στιγμή που υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην θέση του, ανέφερε: «Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θέλει να είναι βασικός στην ομάδα του. Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά αυτό θα βοηθήσει όλους τους παίκτες να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι».

Για το αν έχει επηρεαστεί από την απουσία του από την αγωνιστική δράση, απάντησε: «Έχω επηρεαστεί ψυχολογικά. Η προετοιμασία γίνεται για να πιάσουμε τον ρυθμό που πρέπει να πιάσουμε και το ίδιο θα συμβεί και σε μένα».

Τέλος, αναφορικά με το τι έχει κερδίσει από την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα, τόνισε: «Συνεργάστηκα με πολύ σπουδαίους προπονητές. Τα όσα έμαθα εκεί με βοήθησαν πολύ στην καριέρα μου και το σημαντικότερο ήταν να αντιμετωπίσω τον αντίπαλο με σεβασμό και όχι με φόβο».

Από την πλευρά του, ο Σήφης Δασκαλάκης, ερωτηθείς για το γεγονός πως είναι ο επόμενος Έλληνας πορτιέρο μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον ανταγωνισμό με τον Κοστάντζο, απάντησε: «Είναι μεγάλη προοπτική για μένα αυτό που μου συμβαίνει. Από μικρός έχω μάθει να πολεμάω και να μάχομαι για τους στόχους που έχω βάλει. Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι πολύ καλοί παίκτες. Το γεγονός πως είμαι ο επόμενος Έλληνας τερματοφύλακας από τον Αντώνη Νικοπολίδη, με γεμίζει με ευθύνες για να προσπαθήσω περισσότερο».

«Πάγια τακτική μας είναι να προβούμε σε ανακοινώσεις μόλις υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι», ανέφερε ο κ. Βρέντζος για τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού, αναφορικά με τις περιπτώσεις των Τζαβέλλα, Σάντσες και Γιέστε.

Έπειτα, ο εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ, έδωσε τις νέες εμφανίσεις στους ποδοσφαιριστές, στις οποίες δεν υπήρχαν αριθμοί, καθώς τα νούμερα θα επιλεγούν μέσα στις επόμενες μέρες.



Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved