Εμπιστοσύνη σε Παπακωνσταντίνου

Εμπιστοσύνη σε Παπακωνσταντίνου

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Εύβοιας έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, με τα περισσότερα σωματεία να συμφωνούν.

Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, διαβάζοντας τον απολογισμό της ως τώρα θητείας του που φαίνεται ότι ήταν θετικός από το γεγονός ότι ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των σωματείων και όλα δείχνουν ότι θα ανανεωθεί η παρουσία του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣ Εύβοιας.

Αναλυτικά η ομιλία του Γιάννη Παπακωνσταντίνου:

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των σωματείων της Εύβοιας

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ & ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ, ΤΟΣΟ ΣΕ ‘ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ‘ΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ .

Έχουμε την υποχρέωση απέναντι σε εσάς,

ΣΕ ΕΣΑΣ που είστε η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΠΝΟΗ του ποδόσφαιρου και του αθλητισμού σε κάθε γωνιά του νομού μας,

ΣΕ ΕΣΑΣ που μας δείξατε εμπιστοσύνη & ήσασταν συνεργάτες μας σε όλη την διάρκεια της θητείας μας

να σας ενημερώσουμε συγκεντρωτικά για το έργο μας και την προσπάθεια που κάναμε, ξεκινώντας από τη χρονιά που τέλειωσε.

Η ποδοσφαιρική περίοδος 2010-2011 ήταν πιο βελτιωμένη, εποικοδομητική και ουσιαστική από κάθε άλλη φορά παρά της όποιες δυσκολίες & αν αντιμετωπίσαμε και οποία λάθη & αν έγιναν. Πιστεύω, όμως, ότι στον ποδοσφαιρικό χώρο της Εύβοιας έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και των παραγόντων σε όλο τον νόμο.

Η μεταξύ μας συνεργασία, θεωρώ, ότι ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη & με πλήρη διαφάνεια έγινε η ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων μας χωρίς να υπάρχει καμιά απολύτως εκκρεμότητα.

Πλέον, είμαστε & εμείς αλλά και εσείς υπερήφανοι για το δίκαιο & τον απόλυτα αδιάβλητο τρόπο με τον οποίο σας αντιμετωπίζουμε όλους σας. Το πιστεύουμε και το πράττουμε γιατί θέλουμε ισότητα μεταξύ σας.

Οι αρχές μας –ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ- μας οπλίζουν με δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλό του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Εδώ, θα πρέπει να πούμε, ότι είναι υποχρέωσή μας ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη απέναντι σας, τόσο η διοίκηση της Ένωσης, όσο και η Πειθαρχική μας επιτροπή, να διαφυλάσσουν τους κανόνες του παιχνιδιού με ίσους όρους προς όλους, τηρώντας τον ΚΑΠ κατά γράμμα ώστε να μην υπάρχουν διαφορετικές αποφάσεις. Υπάρχουν κανόνες και τους τηρούμε.

Όσον αφορά την επικοινωνία, το έχω επαναλάβει παρά πολλές φόρες ότι ήμασταν πάντα κοντά σας τόσο εγώ όσο & οι σύμβουλοι σε οτιδήποτε και αν μας χρειαστήκατε και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Προχωρώντας έχω να πω ότι & εφέτος τα παιδικά πρωταθλήματα με την βοήθεια της επιτροπής αλλά και των πολλών σωματείων που συμμετείχαν, εξελιχτήκαν αναδεικνύοντας την πολλή και καλή δουλειά που γίνεται σε βάθος. Σε όλες της ηλικίες, ΝΕΩΝ -ΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΤΖΟΥΝΙΟΡ , τα πρωταθλήματα ήρθαν εις πέρας ολοκληρώνοντας με επιτυχία. και το έργο των ομάδων αλλά και το έργο της αρμόδιας επιτροπής .

Θεωρώ δε ότι η επιτροπή παιδικών πρωταθλημάτων όπως και των Μεικτών ομάδων είναι το πιο νευραλγικό & εποικοδομητικό κομμάτι της Ένωσης και γι΄ αυτό πρέπει ΟΛΟΙ να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία, γιατί ΜΟΝΟ οι υποδομές θα κρατήσουν ΟΡΘΙΟ το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το σύστημα της ΕΠΟ πλέον όσον αφορά της μεικτές ομάδες είναι στον ίδιο πνεύμα. Δεν κοιτάζει τον πρωταθλητισμό αλλά με τη δημιουργία των περιφερειακών ομάδων αναδεικνύονται τα πραγματικά ταλέντα & δημιουργούνται οι υποδομές για της ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Εδώ θα έλεγα κύριοι, ότι πρέπει να επενδύσετε όλοι σας …παιδικά. Οι καιροί είναι παρά πολύ δύσκολοι. Σταματήστε επιτέλους να επενδύεται σε ποδοσφαιριστές γυρολόγους.

Κύριοι, πρέπει να μας γίνει βίωμα ότι η ενασχόληση μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σημαίνει: Αθλητισμός, υγεία, κοινωνική άμυνα και όχι πρωταθλητισμός .

Ποδόσφαιρο παίζουμε σε όλες της κατηγορίες και πρέπει να ξέρουμε όλοι μας που ανήκουμε και που μπορούμε να φτάσουμε γιατί τότε θα μπορούμε να δημιουργούμε σε ερασιτεχνικά πρότυπα & όχι επαγγελματικά. ’Ετσι θα έχουμε & διάρκεια στο χώρο & δεν θα είμαστε κομήτες ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ του ενός έτους .

ΚΥΡΙΟΙ, η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχει βάλει ισχυρές βάσεις & κανόνες στα πρωταθλήματα της. Γι’ αυτό, είμαστε ικανοποιημένοι όλοι μας και ζητούμε την συμπαράσταση σας για να συνεχίσουμε το έργο μας .

Χωρίς να θέλω να σας κουράσω, λόγω και της εκλογικής διαδικασίας, θα σας αναφέρω λίγα από τα έργα των ημερών μας .

Κατασκευή & λειτουργία του Ενωσιακού μας γηπέδου.

Στην φετινή χρονιά μειώσαμε στο ½ τα ποσά χρήσης του ενωσιακου γηπέδου.

Δωρεάν χρήση του ενωσιακου μας γηπέδου από της παιδικές ομάδες .

Λειτουργία του SITE της ένωσης με συνεχή ενημέρωσή σας.

Εορτασμός και δέος για τα 80 χρονιά της ίδρυσης της ένωσης μας .

Αναδιαρθρώσεις πρωταθλημάτων και κατανομή των ομάδων όσο το δυνατόν δικαιότερη …κόντρα στην πολύ κακή γεωγραφική μας έκταση

Λειτουργία 2 σχολών προπονητών UEFA Β’ και 1 σχολής εξομοίωσης , ενώ μια τρίτη σχολή είναι στις αιτήσεις .

Υποχρεωτική παρουσία γιατρών σε Α1 & Α2.

Συγκεντρώσεις παραγόντων προπονητών & παρατηρητών στην βόρεια και νότια Εύβοια

Και Κοπή πίτας ανά περιοχή.

Καθιέρωση μηνιαίων συναντήσεων - πάντα με την παρουσία μου - με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ και τους διαιτητές μας .

Yπό την αιγίδα της ένωσης λειτούργησε διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας με την παρουσία όλων των διαιτητών της SUPER LEAGUE.

Πετύχαμε τη διεξαγωγή πολλών διεθνών αγώνων με της εθνικές μας ομάδες στην Εύβοια, μεταξύ των οποίων :

- ΓΑΛΛΙΑ –ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

- ΕΣΘΟΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

- ΕΛΒΕΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ

Φιλοξενήσαμε επίσης στο ενωσιακο μας γήπεδο της μεικτές ομάδες ΑΘΗΝΩΝ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΠΕΙΡΑΙΑ σε αγώνες κατάταξης, καθώς και τον ΤΕΛΙΚΟ του ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ερασιτεχνων στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας .

Ήμασταν πάντα συμπαραστάτες στα ετήσια επιμορφωτικά σεμινάρια των προπονητών της Εύβοιας .

Η Κάρτα υγείας λειτούργησε, σταμάτησε & προσεχώς θα επαναλειτουργήσει εντελώς βελτιωμένο σύστημα υγείας για την προστασία των αθλητών μας και πολύ πιο οικονομικό.

Καθιερώσαμε την επιτυχημένη γιορτή των τελικών κυπέλου Εύβοιας με τς καθιερωμένες συνεντεύξεις & δεξιώσεις των φιναλίστ.

Κάθε χρόνο στα παιδικά πρωταθλήματα τιμούμε τη μνήμη σημαντικών ανθρώπων του ποδοσφαίρου μας με μεγάλη προσφορά στον χώρο, δίνοντας το όνομά τους σε κάθε διοργάνωση.

Εξασφαλίζαμε κάθε χρόνο στα δύσκολα οικονομικά χρόνια, χορηγούς για την ένωση και τα πρωταθλήματα μας & τους ευχαριστούμε.

Ήμασταν χορηγοί για το χαμόγελο του παιδιού.

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε τη γιορτή ποδοσφαίρου, συγχρόνως με την κλήρωση των πρωταθλημάτων και τιμούμε ανθρώπους που πρόσφεραν στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο & γενικότερα στον αθλητισμό, κάτι που δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και σε άλλες εκδηλώσεις, αλλά και με άλλες ειδικές βραβεύσεις .

Αυτά και αλλά πολλά γίνονται με την καθημερινή μας ενασχόληση & αγάπη για το ποδόσφαιρο μας, μετά την τιμή που μας κάνατε να είμαστε σε αυτή τη θέση. Εμείς δουλεύουμε για αυτό με αγάπη, πάθος και μεράκι για να είμαστε άξιοι συμπαραστάτες σας, παραμένοντας πάντα εραστές του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου.

Ως πρόεδρος της ένωσης αλλά & ως μέλος της ΕΠΟ, συμμετέχω σε όλες της συνεδριάσεις του διοικητικού της συμβουλίου. Ενημερώνομαι για όλα τα θέματα & στην συνεχεία ενημερώνω όλους τους συνεργάτες μου .

Να αναφέρω τέλος και για την προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία ιδιόκτητων χώρων λειτουργίας της Ενωσης, κάτι που είναι και προσωπικό στοίχημα και ελπίζω σύντομα να βρεθούμε στα δικά μας γραφεία .

Αγαπητοί εκπρόσωποι των σωματείων ο διοικητικός απολογισμός της ένωσης για την περίοδο 2010-11 αλλά & για τα τέσσερα χρονιά της διοίκησης μας είναι τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλαμε εγώ & οι συνεργάτες μου & που είμαι σίγουρος πως τους γνωρίζετε .

Είμαστε βέβαιοι ότι θα επικροτήσετε αυτήν την προσπάθεια & ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια & συμπαράσταση. Σκοπός της διοίκησης της ένωσης μας είναι η πρόοδος & η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου του νομού μας . Με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια τόσο στον Ηρακλή Ψαχνών για τη πολύ επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία δυο χρόνια, καθώς και στις ομάδες που αγωνίστηκαν στη Δ’ Εθνική, τον ΑΟ Λουκισίων και τον ΑΟ Χαλκίς. Όλοι τους, πιστεύω, έκαναν αυτό που έπρεπε σωστά, ώστε να αποκατασταθεί και πάλι το όνομα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και ελπίζουμε να συνεχίσουν μαζί με την Κύμη την πολύ καλή προσπάθεια.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αυτούς που είναι υποψήφιοι και πάλι, αλλά και τον κ. Τσάντζαλο και τον κ. Κοκονό που δεν συνεχίζουν, κι ακόμη τη διευθύντρια και τις συνεργάτιδές της στα γραφεία της Ενωσης, που δούλεψαν ακούραστα για να διεκπεραιωθεί ο τεράστιος όγκος δουλειάς, και επίσης όλα τα ΜΜΕ που και αυτά βοήθησαν για να βγαίνει προς τα έξω το έργο της ένωσης αλλά και του ποδοσφαίρου του νομού μας .

Σας ευχαριστώ & πάλι & αφήνω να αξιολογήσετε εσείς το έργο μας…».

Και οικονομικός απολογισμός…

Μετά τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, το λόγο πήρε ο Αντώνης Παπαδάκης που είναι ο ταμίας του ΔΣ της ΕΠΣΕ, και παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό που μπορείτε να κατεβάσετε παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι από τους εκπροσώπους των σωματείων πήραν το λόγο το έκαναν όχι τόσο για να διαφωνήσουν αλλά για να ζητήσουν κάποιες διευκρινήσεις επί των θεμάτων που τους απασχολούσαν.

Ο Τάσος Καμαριώτης της Ένωσης Διρφύων μίλησε για τα οικονομικά ζητήματα και έκανε αναφορά στην καθυστερημένη καταβολή των οικονομικών ενισχύσεων από την ΓΓΑ, ενώ την πλευρά της Προποντίδας – τις προτάσεις της οποίας μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΕΔΩ – εκπροσώπησαν οι Μπάμπης Κουσκούτης και Κώστας Αφένδρας.

Επίσης, ο Θοδωρής Ντόιμας εκπροσώπησε την μοναδική γυναικεία ομάδα της Εύβοιας, τις Αβαντίδες. Όπως τόνισε χρειάζεται η συμπαράσταση όλων των φορέων του τοπικού ποδοσφαίρου για να βοηθηθεί η ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος για επάνοδο στην Α’ κατηγορία, ενώ υπογράμμισε το γεγονός ότι οι Αβαντίδες έχουν τρεις διεθνείς παίκτριες στη σύνθεσή τους.

Τέλος, εντύπωση προκάλεσε για ακόμα μια φορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων του Νέου Πύργου. Ο Κώστας Μασουρίδης που εκπροσώπησε το Βυζάντιο εξαπέλυσε επίθεση στους ιθύνοντες της ΑΕΚ Νέου Πύργου που απάντησαν δια στόματος Δημήτρη Τσαϊνη δίνοντας συνέχεια στην κόντρα.

Μετά τις συζητήσεις η εκλογική διαδικασία έγινε κανονικά, ενώ σε όσους τοποθετήθηκαν απάντησαν οι Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Αντώνης Παπαδάκης. Μετά τις αρχαιρεσίες, φαίνεται ότι η νυν διοίκηση της ΕΠΣΕ παραμένει στη θέση της αφού έχει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των σωματείων.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών



Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved