Νικητής ο Λορένθο

Νικητής ο Λορένθο

Δεύτερη νίκη για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha στα MotoGP αυτή τη φορά είναι ο Χόρχε Λορένθο, που κερδίζει το γκραν πρι της Ιταλίας.

Φαίνεται πως η νίκη του Μπεν Σπις στο Άσεν της Ολανδίας ξεκίνησε μία παράδοση για την Yamaha, την οποία συνέχισε στην πίστα του Μουτζέλο στην Ιταλία ο Χόρχε Λορένθο.

Ο Ισπανός πρωταθλητής του 2010 τερμάτισε πήρε τη νίκη στον 8ο αγώνα της χρονιάς.Τον ακολούθησαν οι Αντρέα Ντοβισιόζο και Κέισι Στόνερ της Repsol Honda.

Η πρώτη νίκη (σε στεγνό οδόστρωμα) για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των MotoGP ήρθε για τον Χόρχε Λορένθο (Yamaha Factory Racing) στο Μουτζέλο της Ιταλίας. Ο πρωταθλητής του 2010 πάλεψε σκληρά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα να περάσει τον δεύτερο της κατάταξης Αντρέα Ντοβισιόζο (Repsol Honda).

Έξι γύρους πριν το τέλος και ενώ ο Λορένθο ήταν δεύτερος, πίεσε έκανε νέο ρεκόρ γύρου και πέρασε τον Κέισι Στόνερ (Repsol Honda) που κρατούσε την πρώτη θέση, από την αρχή του αγώνα.

Έτσι ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, πέτυχε τη 2η νίκη του μετά τον αγώνα της Χερέθ τερματίζοντας μπροστά, από τους οδηγούς της Repsol Honda: Αντρέα Ντοβισιόζο (2ος ) και Κέισι Στόνερ (3ος ).

«Μάχη» είχαμε και για την 4η θέση ανάμεσα στους Μπεν Σπις (Yamaha Factory Racing) και Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini). Ο Αμερικανός κατάφερε να εξασφαλίσει την 4η θέση μόλις στον τελευταίο γύρο.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι (Marlboro Ducati Team) ευχαρίστησε τις… ορδές των θαυμαστών του αφού κατάφερε να τερματίσει 6ος ξεκινώντας από τη 12η θέση. Πίσω του τερμάτισε ο Έκτορ Μπαρμπέρα (Aspar Ducati),με έναν πολύ προσεκτικό Ντάνι Πετρόζα (Repsol Honda) 8ο με τους Κόλιν Έντουαρντς (Tech 3 Yamaha) και Νίκι Χέιντεν (Marlboro Ducati Team) να κλείνουν τη δεκάδα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1ος Χόρχε Λορένθο (Yamaha Factory Racing) 41:50,089’’

2ος Αντρέα Ντοβισιόζο (Repsol Honda Team) +0,997’’

3ος Κέισι Στόνερ (Repsol Honda Team) +1,143’’

4ος Μπεν Σπις (Yamaha Factory Racing)+ 8,980’’

5ος Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini)+ 9,076’’

6ος Βαλεντίνο Ρόσι (Marlboro Ducati Team) + 26,450’’




Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved