Θέαμα και ανατροπές στα Μουδανιά

Θέαμα και ανατροπές στα Μουδανιά

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το 3ο τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Οι παίκτες των ομάδων παλεύουν για τον τίτλο του πρωταθλητή και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, ώστε να εξασφαλίσουν και μια θέση στην ομάδα των επίλεκτων που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (3/7) την Εθνική Ομάδα Beach Soccer (18:00 τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ3)  σε ένα ματς προετοιμασίας ενόψει της  προκριματικής φάσης του European Beach Soccer League, που θα διεξαχθεί στην Χάγη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (2/7) περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:

•        Mare Village – Εκλεκτοί 2-7
•        Δίαυλος – Copa Cabana 3-6
•        Ermis IFA – Cuba 1-7
•        Mare Village – Δίαυλος 5-4
•        Ermis IFA – Prive Bar 7-5
•        Cuda Hura – Εκλεκτοί
•        Prive Bar – Joga Bonito
•        Cuda Hura – Δίαυλος
•        Εκλεκτοί – Copa Cabana
•        Cuda Hura – Mare Village
•        Dimitriadis Group – Prive Bar
•        Cuba - Joga Bonito
•        Dimitriadis Group – Ermis IFA
•        Cuda Hura – Copa Cobana
•        Dimitriadis Group – Cuba

Με πολλά γκολ άνοιξε η αυλαία της 3ης ημέρας του τουρνουά των Νέων Μουδανιών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011. Με ηγέτη τον παίκτη της Βέροιας Γιώργο Σαϊτιώτη οι Εκλεκτοί  κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας Mare Village με 7-2 και να ανταμείψουν τους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. (Σκόρερ Mare Village: Αλντο  Ατσκα 2 , Εκλεκτοί: Σαϊτιώτης Γιώργος 3, Οικονόμου Κώστας 2, Μπεμπερίδης Χρήστος και Ταρασίδης Χριστόφορος).

Εξίσου εντυπωσιακός και «χορταστικός» ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον Δίαυλο και την Copa Cabana. Οι δυο ομάδες αγωνίζονταν μέχρι τέλους για τους τρις βαθμούς της νίκης που τελικά κατέκτησαν οι Copa Cabana νικώντας με 6-3. (Σκόρερ Δίαυλος: Καφετζής Αζαρίας 3, Copa Cabana:  Νεράτζης Γιώργος 2, Κουρουμάλος Μιχάλης 2, Σακέλλης Μηνάς, Ντούγκος Νίκος).

Σε έργο με έναν πρωταγωνιστή εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην  Ermis IFA και την Cuba. Η Ermis IFA αν και είχαν στην σύνθεση τους τον άσο της Λάρισας, Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι δεν κατάφεραν να φέρουν αντίσταση στην αποφασισμένη Cuba και τελικά ηττήθηκαν με 7-1. (Σκόρερ: Ermis IFA: Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, Cuba: Παντελιάδης Γιώργος 3, Μπεκιάρης Παναγιώτης 2, Αλεξόπουλος Βαγγέλης).

Ματς ανατροπών και συγκινήσεων ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στο Mare Village και την ομάδα Δίαυλος. Το παιχνίδι κυλούσε ισόπαλο μέχρι ένα λεπτό πριν την λήξη με την ομάδα Mare Village να πετυχαίνει γκολ (5-4) και να παίρνει τους βαθμούς της νίκης (Σκόρερ Mare Village:  Αθανασιάδης Στράτος 4 και Καρυπίδης Γιώργος, Διαυλος:  Ντόϊ Νταν 2, Μαζμανίδης Δημήτρης και Καφετζής Αζαρίας).

Παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και φανταστικά γκολ ήταν το ματς ανάμεσα στους Ermis IFA και Prive Bar. Στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα Ermis IFA ανέβασε στροφές με ηγέτη τον Αμπουμπακάρι κατακτώντας την νίκη με 7-5. (Σκόρερ Ermis IFA:  Αμπουμπακάρι Μοχάμεντ 3, Τούσα Ραφήλ 2, Κιουρτσίδης Γιάννης και Ματθαιόπουλος Ματθαίος, Prive Bar: Στογιανώφ Στόγιαν 3, Καϊτανίδης Μιχάλης  και αυτογκόλ).

Το Βeach Soccer Festival που ξεκίνησε και επίσημα το Σάββατο ομόρφυναν για άλλο ένα τουρνουά τα κορίτσια του Γερμανού προσφέροντας αναμνηστικά δωράκια στους πολλούς θεατές καθώς και οι cheerleader του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011.



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved