Κοσμοσυρροή στο «Βικελίδης»!

Κοσμοσυρροή στο «Βικελίδης»!

Υπό το βλέμμα 10000 φίλων της ομάδας, ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόσμος άρχισε να δίνει από νωρίς το «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ τα χαμόγελα και η αισιοδοξία ήταν ενδεικτικά του κλίματος που επικράτησε στο εντός και εκτός του γηπέδου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποθεώθηκαν από τις χιλιάδες των οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο και κατέκλυσαν κάθε γωνιά του «Βικελίδης», οι οποίοι με τον δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο θέλησαν να ευχηθούν «Καλή αρχή» στην ομάδα της καρδιάς τους.

Η μπάντα δεν σταμάτησε να παίζει και να δίνει ρυθμό στον κόσμο που δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει και να στηρίζει την ομάδα, ενώ με την είσοδο των παικτών στις 18.17 ακριβώς, τα καπνογόνα και τα χειροκροτήματα σηματοδότησαν και επίσημα την νέα σελίδα που άνοιξε ο Άρης για τη φετινή σεζόν.

* Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν με άδεια οι Αραβίδης, Οριόλ, Πορτίγια, Κάλβο, Γκαρσία, Βανγκέλι, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέζαρεκ, Πρίττας, Διούδης. Κανονικά συμμετείχε ο Φατί που επέστρεψε από την άδεια που είχε. Αύριο (30/06) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

O Σάκης Τσιώλης, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, έδωσε υπόσχεση στον κόσμο ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Άρη, λέγοντας: «Ήρθε επιτέλους η ώρα που ο κόσμος θα πρέπει να εισπράξει αυτά που του αξίζουν. Εμείς θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο περήφανο. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή ο Άρης να κάνει το κάτι παραπάνω απ' ότι κάνει τα τελευταία χρόνια».

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά αρκέστηκε να απαντήσει ότι: «Ο Άρης είναι δυνατός, έχουμε σε εξέλιξη ακόμα δύο με τρεις μεταγραφές. Όλοι οι στόχοι που έχουμε θέσει θα πραγματοποιηθούν άμεσα», ενώ σχολιάζοντας όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες με το σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε: «Ξέραμε όλοι τι γινόταν στην Ελλάδα απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια όλο αυτό. Ο Άρης είναι υγιής και θα βγει πολύ δυνατός από αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που τόνισα νωρίτερα ήρθε η ώρα που ο Άρης μπορεί κάνει κάτι παραπάνω».

Δηλώσεις πραγματοποιήσαν και ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας με αφορμή την πρώτη προπόνηση της χρονιάς αλλά και τη δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Καστίγιο: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

«Όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Θα δείξουμε όλοι μαζί που μπορούμε να φτάσουμε. Από την αρχή πρέπει να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η διοίκηση θέλει να κάνει μια καλή ομάδα για τον κόσμο. Δεν πιστεύει μόνο σε μένα, αλλά σε όλους τους παίκτες, έτσι ώστε να έχουμε μια καλή χρονιά».

Σολτάνι: «Σημαντική στιγμή»

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα η σημερινή μέρα και είναι τιμή μου που φοράω τη φανέλα του Άρη. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μου και σε μένα και ελπίζω να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτόν τον κόσμο»

Σηφάκης: «Υψηλοί οι στόχοι του Άρη»

«Είμαι χαρούμενος που έχουμε τόσο πολύ κόσμο στην πρώτη και είμαι και εγώ στην ομάδα. Στόχος είναι να πάμε ψηλά φέτος. Όσο για αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και τις αποκαλύψεις, οι εποχές είναι δύσκολες αλλά αυτός ο κόσμος μας δίνει δύναμη».

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την πρώτη προπόνηση του Άρη ΕΔΩ

Κοσμοσυρροή στο «Βικελίδης»!



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved