Δυναμικά και στην Καστοριά!

Δυναμικά και στην Καστοριά!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η ενημερωτική εκδήλωση της Λέσχης Φίλων Άρη στην Καστοριά, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομαρχία) σε μια κατάμεστη αίθουσα από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Λέσχης, Γιάννης Γρανούζης, ενώ  χαιρετισμό απηύθυνε ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων» μοίρασε αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας, ενώ παρέδωσε και μια φανέλα του στον Super 3 Καστοριάς, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση.

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Γρανούζης σημείωσε τα εξής:«Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία. Μέλημα μας ήταν, πέρα από την ενημέρωση των φίλων της ομάδας, να ανοίξουμε διάλογο μαζί τους. Ο κόσμος αγωνία για τη Λέσχη, την ομάδα και καταλαβαίνει ότι πρέπει να υπάρξει συσπείρωση γύρω από το Φορέα. Ο σκοπός μας, ο οποίος ήταν να γίνουμε θέμα συζήτησης στα στέκια των Αρειανών της Καστοριάς, πιστεύω πως στέφθηκε με επιτυχία», ενώ ερωτηθείς για το αν ο φορέας θα πραγματοποιήσει κι άλλες τέτοιου είδους εκδηλώσεις έκλεισε λέγοντας: «Όποια πόλη μας καλεί και διοργανώνει κάτι παρόμοιο, εμείς είμαστε στη διάθεση της. Το καλοκαίρι θα υπάρξει μια παύση αλλά μετά από τον Αύγουστο, θα συνεχίσουμε».

Ο Μάρκος Βελλίδης από την πλευρά του, εμφανίστηκε αρκετά ευχαριστημένος από την παρουσία του στην εκδήλωση της Λέσχης, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι το έργο που επιτελεί ο φορέας.

«Ήταν μια εκδήλωση που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Είδα ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και εμένα. Διαπίστωσα πόσο καλό είναι αυτό που συμβαίνει με τη Λέσχη, την οποία σέβονται όλοι, όλο και περισσότερο. Ο πρόεδρος της Λέσχης είπε στον κόσμο όσα πρέπει να ξέρει για το Φορέα και αυτοί με τη σειρά τους, έκαναν τις ερωτήσεις τους. Όλοι βγήκαν κερδισμένοι από αυτό το κομμάτι. Ήταν κάτι πολύ όμορφο για μένα. Πέρασα πολύ όμορφα και χάρηκα που ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με την πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (29/06), ο γκολκίπερ του Άρη υπογράμμισε: «Υπάρχει ανυπομονησία από όλους για την έναρξη της προετοιμασίας και της νέας χρονιάς, ώστε να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι ο Άρης πρέπει να βρίσκεται μέσα στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Αποστολή Καστοριά: Δημήτρης Πιπερίδης



Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved