Οι «νέοι» είναι ωραίοι αλλά ο «παλιός»…

Οι «νέοι» είναι ωραίοι αλλά ο «παλιός»…

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΠΑΕ Ατρόμητος να φέρει τον αθλητισμό πιο κοντά στα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Μπρίτο, Αθανασίου και Σκόνδρας, έκατσαν ξανά στα… θρανία.

Οι δύο νέοι «συνόδευσαν» τον… κηδεμόνα τους Μπρίτο στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου προκειμένου να μοιράσουν εισιτήρια (και όχι μόνο) στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και το  «onsports.gr» ήταν εκεί.

Τα κλίμα ήταν ιδιαίτερα οικογενειακό αντανακλώντας την κατάσταση της ομάδας έστω και αν ο «παλιός» (Μπρίτο) χρειάστηκε πολλές φορές να επαναφέρει την τάξη!

«Είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια στον Ατρόμητο» θα… πει ο μικρότερος της παρέας Αντώνης (Αθανασίου) «ξεψαρώνοντας» γρήγορα, για να πάρει τον λόγο ο Μπρίτο.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και δύσκολα χαλάει. Φαίνεται άλλωστε αυτό και από αυτές τις πρωτοβουλίες που παίρνει η ομάδα. Είναι πολύ θετικό και όλες οι ομάδες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ατρόμητου» τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος.

«Είναι καλό για τα νέα παιδιά. Είναι μια ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό» θα πεταχτεί ο τρίτος της παρέας, Γιάννης Σκόνδρας για να πάρει τον λόγο και πάλι ο Αντώνης:

«Είχαμε πάει και στο Χαμόγελο του Παιδιού. Ακολουθώ την ομάδα με μεγάλη χαρά σε τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να ξεφύγουν από άλλα πράγματα και να έρθουν κοντά στην ομάδα» θα συμπληρώσει ο 18χρονος, άρτι αφιχθείς από την ομάδα νέων.

Ο Ατρόμητος είναι ακόμα μέσα σε όλους τους στόχους της φετινής σεζόν και η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στα αγωνιστικά της ομάδας.

«Πρώτος στόχος είναι να σωθούμε και από εκεί και πέρα να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, με μία νίκη «χτυπάμε» play off και με μία ήττα παλεύουμε για την παραμονή. Εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε» θα τονίσει σχετικά με τους στόχους των Περιστεριωτών, ο εμπειρότερος Μπρίτο με τους δυο νέους να μην έχουν παρά να συμφωνήσουν σχεδόν με μια φωνή:

«Θα δώσουμε τα πάντα για την παραμονή και από τη στιγμή που θα την εξασφαλίσουμε, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε όσο ψηλότερη θέση μπορούμε» θα δηλώσουν σχετικά.

Αναμφίβολα η φετινή ευκαιρία που παρουσιάζεται στον Ατρόμητο για την διεκδίκηση ενός τίτλου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους πρωταγωνιστές. Και ο λόγος φυσικά για το Κύπελλο.

« Είναι αλήθεια, ναι. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας και στόχος μας είναι να φθάσουμε στον τελικό του κυπέλλου. Έχουμε φθάσει βήμα- βήμα ως εδώ και έτσι θα συνεχίσουμε. Αν με το καλό, φθάσουμε στον τελικό θα τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο. Θα δούμε» ήταν τα λόγια του Μπρίτο που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ερχόμενο αγώνα κόντρα στον Αστέρα την Κυριακή:

«Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία πολύ σφικτή και καλή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Η νίκη θα μας δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουμε να εξασφαλίσουμε την σωτηρία όσο πιο γρήγορα μπορούμε» ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και οι απόψεις του Αντώνη:

«Χρειαζόμαστε τη νίκη και οι δυο ομάδες. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και όποιος δείξει μεγαλύτερη θέληση και πάθος θα κερδίσει»

Αναφορά δεν θα μπορούσε να μην γίνει και στον «μαέστρο» της ομάδας, Γιώργο Δώνη με τον Γιάννη να δηλώνει γεμάτος ενθουσιασμό:

«Ο κ. Δώνης μας έχει βοηθήσει και μας βοηθάει συνεχώς. Του χρωστάμε πολλά και μαθαίνουμε πολλά από αυτόν. Κάθε μέρα που περνάει βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο χάρη σε αυτόν. Είναι κάτι σαν δεύτερος πατέρας μας». Τα λόγια του δεν θα μπορούσαν να εκφράσουν περισσότερο και τον Αντώνη που έγνεψε θετικά για να πάρει το λόγο κάποιος… αρμοδιότερος :

«Ο Δώνης είναι πολύ καλός προπονητής. Μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι και ξέρει να διορθώνει τις λεπτομέρειες που θα μας κάνουν καλύτερους. Είναι πάρα πολύ ικανός στο να διακρίνει και να διορθώνει τα λάθη μες το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μας βοηθάει πολύ από τον πάγκο. Είναι ο ιδανικός θα έλεγα» συμπλήρωσε ο Μπρίτο.

Ο 28χρονος άσος αν και αρέσκεται στις ντρίμπλες εντός γηπέδου δεν θέλησε να κάνει το ίδιο σε ερώτηση που αφορούσε τους προσωπικούς του στόχους μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα. Δεν δίστασε μάλιστα να εκμυστηρευτεί και τον βαθύτερο στόχο του για την ομάδα του Περιστερίου.

«Είμαι στον Ατρόμητο και είμαι πολύ καλά εδώ. Ωστόσο δεν θα έλεγα όχι και σε μια πρόταση από το εξωτερικό.  Φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία αν η ομάδα πάει καλά, να διακριθώ και εγώ. Του χρόνου το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό μου και αν βγούμε και στο Europa ίσως κάτι να γίνει» θα αποκαλύψει για να συνεχίσει:

«Αν δεν προκύψει κάτι ωστόσο από το εξωτερικό δεν έχω πρόβλημα να μείνω και εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα, είμαι εφτά χρόνια εδώ και μπορώ να μείνω για όλη μου τη ζωή» θα τονίσει, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το αν το μέλλον του στην Ελλάδα είναι συνυφασμένο με τον Ατρόμητο δεν δίστασε να απαντήσει:

«Θα πήγαινα σε μία από τις «μεγάλες» όπως λέτε ομάδες αλλά και για μένα ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα. Αν δεν είναι για «άλμα» στην καριέρα μου, δεν  θα φύγω από τον Ατρόμητο»

Παραπονεμένους δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε και τους βενιαμίν της παρέας που έδωσαν… ραντεβού για τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ ως αντίπαλοι αυτή τη φορά.

« Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Ατρόμητο και μετά να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ μια μέρα στην Τσέλσι» θα πει ο Γιάννης για πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Αντώνη :

«Ποια Τσέλσι; Μία είναι η ομάδα στο Νησί, η Τότεναμ» ώσπου δεν άντεξε και το πε: «Εγώ θέλω να ακολουθήσω τα χνάρια του Μαρίνου (σ.σ. αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό προερχόμενος από τον Ατρόμητο)»!

Κάπου εκεί χτύπησε το κουδούνι και η συζήτηση έλαβε τέλος. Εμείς δεν είχαμε παρά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το γήπεδο, προσφέροντας μου μάλιστα και εμένα ένα εισιτήριο προκειμένου να παρακολουθήσω από κοντά τις προσπάθειες τους στον κυριακάτικο(30/1) κρίσιμο αγώνα…



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved