Δάκρυσε στο πάρτι του ο Σισέ (phs)

Δάκρυσε στο πάρτι του ο Σισέ (phs)

Την αποθέωση γνώρισε ο Σισέ στην Χαλκίδα, όπου ο Γάλλος συγκινήθηκε από τις εκδηλώσεις των οπαδών. Το πάρτι άντεξε μέχρι τα ξημερώματα.

Το Onsports βρέθηκε από τις 9:30 το βράδυ στην Χαλκίδα και μετέφερε με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα έγιναν, σε ένα μαραθώνιο ρεπορτάζ.

Ο Γάλλος ξεκίνησε να παίζει μουσική μετά τις 1:30 και ολοκλήρωσε την παρουσία του στις μουσικές επιλογές στις 5:30. Δέκα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το GAZ Club. Κατά την διάρκεια του πάρτι, ο Σισέ δάκρυσε με αφορμή τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ωστόσο δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, αφού μέσω μικροφώνου δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα σχετικά με το μέλλον της καριέρας του.

Θα ακολουθήσουν βίντεο και νέες φωτογραφίες από το μαραθώνιο πάρτι του Γάλλου σταρ.

Θυμηθείτε, όλα όσα έγιναν.

21:40 Μετά από πρόβα μιας ώρας, αποχώρησε ο Σισέ από το χώρο του κλαμπ.

22:01 Αρχίζουν σιγά-σιγά να καταφτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι.

22:05 Πάντως, περισσότεροι είναι αυτή τη στιγμή οι εκπρόσωποι του Τύπου.

22:59 Δηλώσεις έκανε ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Χάρης Σπύρου: «Είναι τρομερός άνθρωπος ο Σισέ. Ήρθε πολύ νωρίς για πρόβες. Ήταν πολύ φιλικός με όλους. Με εντυπωσίασε πολύ η παρουσία του. Άφησε τις διακοπές του και ήρθε εδώ. Οσο καλός επιθετικός είναι, άλλο τόσο ταλέντο έχει ως DJ. Θα σας αρέσει πολύ το βράδυ. Ξέρω ότι θα έρθουν πολύ φίλοι του Παναθηναϊκού. Θα είναι όμορφη βραδιά».

23:38 Ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει γενέθλια και έχει κλείσει τραπέζι, έχει φέρει μια τούρτα που απεικονίζει πάνω της τον Γάλλο επιθετικό να χαιρετάει στρατιωτικά και γράφει με πράσινα γράμματα στα γαλλικά: «Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας».

23:51 Αρκετός είναι ο κόσμος που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

00:13 Στο κλαμπ βρίσκονται και εκπρόσωποι από τους συνδέσμους του Ζωγράφου και της Χαλκίδας. Μάλιστα, θα δώσουν πλακέτα στον Γάλλο επιθετικό.

00:41 Ο Γάλλος επιθετικός, μετά την αποχώρησή του, επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος. Αυτή τη στιγμή είναι στο δρόμο της επιστροφής στη Χαλκίδα.

00:53 Ο Σισέ έφτασε στο κλαμπ, με τον κόσμο που βρίσκεται εκτός του κλαμπ να είναι αρκετός. Μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν προς τον Γάλλο επιθετικό ήταν: «Μείνε μαζί μας Τζιμπρίλ, μην φύγεις για τη Λάτσιο, σε λατρεύουμε». Ο ίδιος ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, δείχνοντας να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου. Μόλις μπήκε στο κλαμπ, πήγε και κάθισε στο τραπέζι του, υπογράφοντας παράλληλα πολλά αυτόγραφα.

01:39 Ανέβηκε στα ντεκ ο Σισέ. Αποθεώνεται από τον κόσμο. Τα φλας άστραψαν και πολλοί καταγράφουν τις σκηνές με βίντεο. Άναψαν καπνογόνα πολλοί θαμώνες του μαγαζιού φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Γάλλου. Φαίνεται πως θα μείνει σε θέση DJ για μία ώρα περίπου.

01:50 «Ευχαριστώ πολύ σας αγαπώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βλέπω τόσο κόσμο εδώ» είπε κατά διάρκεια του τεχνικού προβλήματος, η οποία προκάλεσε την διακοπή της μουσικής. Ακολούθησε η επαναφορά της με τον κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς του Σισέ. Πολλοί, μάλιστα, ανέμιζαν φανέλες με το όνομα και τον αριθμό του Γάλλου, ενώ εντύπωση προκάλεσε ένα πανό του Ερέτρια Fan Club με επιγραφή «Θα είσαι πάντα παιδί της Θύρας 13» και  με τον Σισέ να πανηγυρίζει.

02:27 Πήρε το μικρόφωνο ο κανονικός DJ του μαγαζιού και είπε: «Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, έχουμε μαζί μας τον Τζιμπρίλ Σισέ (χαμός). Πάμε μαζί να χορέψουμε το καλοκαίρι του Σισέ. Ο Γάλλος έβαλε το «καλοκαίρι» του Χατζηγιάννη και στην συνέχεια άναψαν νέα καπνογόνα, με τον ίδιο τον Σισέ να κρατά ένα από αυτά. Πλέον επικρατούν τα ελληνικά τραγούδια στις προτιμήσεις του.

02:49 Ύστερα από την βράβευση του από σύνδεσμο οπαδών της Χαλκίδας καταγράφηκε χαμός στο μαγαζί με το άκουσμα του «Thunderstruck». Μάλιστα απλώθηκε ένα τεράστιο πανό πράσινο με άσπρα γράμματα με επιγραφή «Stay For Us (Μείνε για εμάς)». Ο κόσμος συνέχισε να τον αποθεώνει, με τον Σισέ να το απολαμβάνει. «Ειλικρινά δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου, δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου, δεν έχω αποφασίσει, αλλά θα σας έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου» είπε εμφανώς συγκινημένος.

Άφησε το μικρόφωνο, αλλά ήταν προβληματισμένος. Έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο και έκατσε για πολλά λεπτά εμφανώς σκεπτικός. Σηκώθηκε μετά από δεκαπέντε λεπτά, αλλά δεν άφησε το κεφάλι του με τα δάκρυα να πραγματοποιούν την εμφάνιση τους σε αυτό. Η αγάπη του κόσμου τον έκανε να σκεφτεί αρκετά.

03:54 Πριν από περίπου από ένα τέταρτο, ενώ έπαιζε μουσική, ο Σισέ κατέβασε ξαφνικά τον ήχο. Τότε ξέσπασαν εκ νέου συνθήματα υπέρ του πριν εμφανιστεί πανό με το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη σε έναν πράσινο κύκλο.

Αρχικά ο Γάλλος αντιστάθηκε, αλλά στην συνέχεια ενσωματώθηκε στα συνθήματα κατά του προέδρου του Ολυμπιακού. Ύστερα κατέβηκε από την θέση του DJ και αναμένεται να αποχωρήσει γενικότερα από τον χώρο σε λίγο.

04:04 Άλλαξε μπλουζάκι, έκατσε λίγο στον περίχωρο και γύρισε στα ντεκς.

05:04 Βγήκε για λίγο από τα decks, ο Τζιμπρίλ Σισέ, για να πάρει μία απαραίτητη ανάσα. Αφού συνομίλησε με προσωπικούς τους φίλους για λίγα λεπτά επέστρεψε δίπλα στον κανονικό DJ. Παρά το προχωρημένο της ώρας είναι ιδιαίτερα κεφάτος και γεμάτος μουσικές εμπνεύσεις.

05:30 Μόλις βγήκε από το κέντρο, με τον κόσμο να εξακολουθεί να ζητά πεισματικά την παραμονή στον Παναθηναϊκό. Αυτός περιορίστηκε σε απλούς χαιρετισμούς με έντονη συμβολική αξία. Αρκετοί θαμώνες αποθανατίζουν τις στιγμές με τις φωτογραφικές τους μηχανές γεμίζοντας φλας τον χώρο. Μαζί του αποχωρήσαμε και εμείς.

05:40 Μόλις έφυγε με το αυτοκίνητο του. Ο Σισέ δεν θέλησε να πραγματοποιήσει δηλώσεις.



Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved